Zilnic apar în presa națională sau internațională, periferic sau mainstream, tot felul de știri pe care le uităm de regulă după câteva zile deoarece marii moguli mediatici nu preiau și nu amplifică genul ăsta de știri, care chiar contează.

Când mă refer la ”știri” mă refer strict la definiția oferită de Dicționarul Explicativ al Limbii Române (DEX): ”știre – informație scurtă despre un eveniment; noutate” și nu la părerile și impresiile exprimate de diverși oficiali plătiți să influențeze opinia publică (cum este această ”știre” despre Ministrul Sănătății, care își dă cu părerea din nou, absolut aiuristic și fără date concrete despre faptul că numărul de cazuri covid provocate de tulpina delta ”ar putea crește” înainte de 15 septembrie).

Ei bine, la capitolul ȘTIRI ce trebuie reținute, sunt cele de genul aceleia în care satrapul arafatian îndeamnă românii să se toarne unii pe alții la autorități, în dulcele stil dictatorial-comunist nord-coreean, sau derapajele fascistoide ale neo-marxistului Dan Barna (livrate așa cum au fost primite în plic, de la stăpânii lui via OMS), care visează la măsuri segregaționiste și discriminatorii la adresa românilor, pe criterii de vaccinare.

Nu trebuie trecut cu vederea nici derapajul tonomatului de la Cotroceni, președintele României Klaus Johannis, care ne recomandă să nu ne facem iluzii că plandemia s-a terminat, căci virusul se află doar într-o mică vacanță, probabil tot în laboratoarele din Wuhan, pentru un upgrade de mortalitate:

Tot o știre relevantă este și cea privind intrarea pe piata sistemului sanitar european a tratamentului anti-covid cu anticorpi monoclonali, terapie eficientă și 100% sigură – spre deosebire de vaccin, fapt ce contrazice mantra guvernamentală că ”vaccinul este unica soluție împotriva plandemiei”.

Cât despre vaccinurile anti-covid, orice referire cât de mică la ele este aspru pedepsită de youtube prin suspendarea contului și ștergerea conținutului mai ceva decât în cazul facebook-ului, tocmai pentru a stopa propagarea unor astfel de materiale ce dovedesc că nu toată lumea e tâmpită și există voci avizate chiar și în lumea medicală ce trag semnale de alarmă:

Interesant și demn de vizionat este și clipul cu androidul feminin realizat recent, care depășește proiectul inteligenței artificiale Sofia:

Însă din când în când mai apare câte o ȘTIRE care merită evidențiată și fixată în conștiința  publicului datorită implicațiilor pe care le are. Genul de știre care ne arată cât de departe pot ajunge unii cu aberațiile, ce situații hilare sau grotești se produc atunci când duci la absurd nebunia noilor trenduri ale corectitudinii politice. Acum o lună scriam despre agenda ocultei modiale de rescriere a conceptului de identitate sexuală în conștiința publică. Între timp, nebunia a ”evoluat” cu noi aberații, ce merită măcar câteva rânduri.

Despre ce este vorba ?

Deși Directorul de medicină și știință al Comitetului Internațional Olimpic încearcă din răsputeri să ne convingă, în ciuda evidențelor fiziologice, că Toată lumea este de acord că femeia de tranziție sexuală este femeie și prin urmare trebuie să aibă drepturile competiționale aferente, genul acesta de recunoaștere a fost realizat uniderecțional, căci până în prezent nici ”un bărbat de tranziție sexuală” adică nici o femeie care se crede bărbat nu a cerut să intre în competiție cu bărbații la probele sportive de la concursurile olimpice, ceea ce spune multe despre așa-zisa egalitate în drepturi a bărbaților și femeilor.

Însă știrea ce frizează absurdul egalitarismului cu orice preț, vine din statul american California, unde autoritățile virusate de aberația neo-marxistă a identității de gen acordă dreptul deținuților bărbați de a se considera femei, chiar dacă nu au făcut terapie sau operație de schimbare de sex, și de a efectua pedeapsa în închisori de femei.

Vă dați seama că s-a ajuns ca în baza acestei aberații, să fie băgați maniaci sexuali și violatori în celule, colegi de cameră cu femei, care astfel au devenit victimele violurilor repetate ale acestor ”transexuali” ?!

Care a fost ”soluția” Sistemului !? În loc să recunoască eșecul acestui experiment și să relocheze pretinșii transexuali în pușcăriile de bărbați, administrațiile penitenciarelor de femei au ajuns să impartă prezervative detinutelor din sistemul lor penitenciar, asta in caz ca vreun detinut transgender se razgandeste si „revine” la statutul de barbat. Deci problema nu mai este faptul că transexualul ce se consideră femeie se comportă sexual ca un bărbat, nici faptul că au loc violuri și se nasc copiii din aceste violuri. Problema e rezolvată dacă se împart suficiente prezervative.

Citiți și vă cruciți: https://www.dailywire.com/news/california-gives-female-inmates-condoms-plan-b-after-state-forces-them-to-stay-with-transgenders

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer