Pe 18 martie, site-ul yogaesoteric publica un articolaș scris de Nicolae Catrina, noul lider MISA, intitulatDezmințire referitoare la anumite zvonuri și dezinformãri care sunt propagate în momentul de fațã pe internet și pe rețelele de socializare”.

În articolul respectiv, Nicușor afirma cã urmãtorul mesaj, provenit de la Gregorian Bivolaru este în realitate o încercare de manipulare și cã nu provine de la acesta, întrucât acesta este un mesaj patetic și plin de disperare este complet lipsit de înțelepciunea care îl caracterizeazã mereu pe Grieg!”

Mesajul cel “patetic și plin de disperare” suna așa:

a venit in aceasta seara un anumit mesaj de la el in care zice ca atat de grava este aceasta situatie ca el este inchis incat el a transmis ca ar accepta si bratara electronica cu monitorizare Gps, numai ca sa iasa din inchisoare si sa poata fi judecat in stare de libertate. si a mai scris in acest mesaj ca sa ne gandim daca cineva din familia noastra sau un iubit ori iubita ar fi in aceste conditii in care este acum el. si daca noi i-am cere lui G sa intervina si sa-l/o ajute si am vedea ca lui G i ar pasa atat de putin cat ne pasa noua acum de el si daca ar actiona atat de lent si letargic. ca ce parere am avea noi despre aceasta? am considera ca am fost abandonati si ca nu ne ajuta si ca ne lasa fiinta draga in inchisoare. si ca sa reflectam la aceasta comparatie si sa il imploram pe D zeu sa faca ceva sa iasa din inchisoare. si sa ne uitam la noi ce facem fiecare in parte pt ca aceasta situatie sa se rezolve. si ca de ce nu suntem uniti si nu “lucram” la unison. chiar nu ne pasa?!

front minciuni misa

Minciuni MISA

Ei, și ce sã vezi ?! Dupã dezmințirea datã de shivaitul din Ferentari, apare pe MISA.TV reportera de la Paris Claudia Mitrofan – preluatã de site-ul ProTV, care pesemne nu citise dezmințirea lui Catrina, și afirmã clar cã “Bivolaru a mai cerut sa fie judecat in libertate, sub control electronic, insa instanta a respins cererea.” –  confirmând practic informația din “mesajul patetic și plin de disperare … complet lipsit de înțelepciunea care îl caracterizeazã mereu pe Grieg!” cum cã “el a transmis ca ar accepta si bratara electronica cu monitorizare Gps, numai ca sa iasa din inchisoare si sa poata fi judecat in stare de libertate.

misatv adevar

Deci, cine e mincinosul acum, domnule Catrina ?! Și mai ales, cine e patetic și plin de disperare ?!

]]>

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer