Fostul presedinte american Eisenhower a avut trei intalniri cu extraterestrii
Un fost consilier al Pentagonului din Statele Unite, Timothy Good, a declarat ca fostul presedinte Eisenhower s-a intalnit de trei ori, in secret, la baza Air Force din New Mexico cu extraterestrii, in timpul mandatului sau. Fostul presedinte american Dwight Eisenhower a avut trei intalniri secrete cu extraterestrii, sustine un fost consilier al guvernului SUA, informeaza Daily Mail. Oficialii FBI care au organizat intalnirile presedintelui Eisenhower cu fiintele venite din spațiu, au reusit acest lucru în condițiile în care comunicarea cu  extraterestrii s-a fãcut non-verbal, prin “mesaje telepatice”.
Scena întâlnirii președintelui cu extratereștrii, ecranizatã de Steven Spielberg, nu este departe de realitate, multe din producțiile cinematografice americane având la bazã fapte reale. Vorbind la postul de televiziune britanic BBC 2, Good a spus ca guverne din intreaga lume au avut un contact frecvent cu extraterestrii, timp de mai multe decenii. “Pot sa va spun cu siguranta ca in anul 1954, presedintele Eisenhower a avut trei intalniri cu extraterestrii, care au avut loc la baza Holloman Air Force din New Mexico, unde au existat multi martori“, a spus fostul consilier al Congresului SUA si al Pentagonului. Dwight Eisenhower, care a fost al 37-lea presedinte al Statelor Unite, intre anii 1953 si 1961, este cunoscut prin faptul ca a crezut cu convingere in viata de pe alte planete. “Noi stim ca pana la 90% dintre rapoartele privitoare la OZN-uri pot fi explicate in termini conventionali. Cu toate acestea, pot sa spun ca milioane de oameni din intreaga lume au vazut de fapt un lucru real“, a adaugat Good.
Dezvãluirea fãcutã de Timothy Good este una dintre puținele mãrturii fãcute de cãtre un fost oficial american, aceasta vizand evenimente petrecute în urmã cu 50 de ani, asupra cãrora clauzele de confidențialitate cu Pentagonul nu se mai aplicã.
]]>

CategoryCauze Naţionale
Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer