Secolul trecut a fost cel al experimentelor sociale. Al utopiilor puse în practică. Atâtea încercări și tot atâtea eșecuri ale unor forme perfecte (în aparență) de organizare a societății, a vieții individului, prin care Viața a străpuns biruitoare obstacolele spre exprimarea plenară, neangradită.unii
Arhitecții experimentelor sociale au învățat din fiecare eșec, au perfecționat tot mai mult modelul Noii Ordini Mondiale, până au ajuns la prototipul aproape-perfect.
Însă nu rezultatul final este subiectul nostru de astăzi (dacă vreți să îl cunoașteți, citiți “Minunata lume nouă” – de Huxley), ci testele finale prin care Arhitecții Societății “ajustează” Umanitatea pentru a o face să se potrivească visului lor dement de Societate a Viitorului.
Căci marea lecție învățată din experimentele trecutului este că nu-i suficient să aplici o matriță fierbinte Societății, care să o modeleze prin forța împrejurărilor atent ghidate din culise.

Nu funcționează nici metoda de a crea selecția “naturală” a celor obedienți și fricoși, prin oprimarea și distrugerea celor normali, căci oamenii au un fantastic simț al adaptării, care le permite supraviețuirea caracterelor puternice în orice circumstanțe adverse, formând astfel semințele distrugerii Sistemului.
Marea descoperire a fost aceea că Umanitatea poate fi modelată spre obediența și frica specifică sclaviei, prin mijloace persuasive, în timp ce i se păstrează iluzia democrației și a libertății de alegere.
Apropierea de modelul ultim al Noii Ordini Mondiale se face prin mici șocuri sociale, din categoria “nici prea mare cât să provoace refuz colectiv al acceptării noilor reguli, nici prea mic încât să nu afecteze global întreaga societate”.

Cufiecare astfel de măsură-șoc aplicată și acceptată, prin care cetățeanul este deposedat de un drept sau libertate a sa, oricât de mică, crește obediența Societății, odată cu creșterea Autorității Marilor Arhitecți ai Universului uman.

Și cu cât este mai absurdă, mai lipsită de logică, măsura impusă cu succes, cu atât mai mare devine capacitatea de dominație a mulțimilor de către Guvernul mondial.
Recunoașteți modelul în evenimentele acestui an ?!
Bine ați venit în lumea Noii Ordini Mondiale !

CategoryCauze Naţionale
 1. October 16, 2020

  FYI stii ca ai google ads in site si ca fiecare utilizator care iti citeste ideile este identificat?
  Just saying…

  • October 21, 2020

   nu stiam. Unde se duc informatiile astea ? Ce e de facut sa se pastreze anonimatul ?

 2. October 22, 2020

  Folosiți browserul Brave, blochează reclamele și din settings eliminați toate motoarele de căutare care nu vă convin, folosiți start page.

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer