Pe mai multe bloguri a fost anunțat mitingul de joi.  Au apãrut deja voci care acuzã implicarea mea în organizarea acestui miting și îndeamnã credincioșii creștini ortodocși sã nu participe la acest miting, pentru cã eu aș aduce yoghinii la miting.

Celor care împrãștie aceste cuvinte otrãvite, prin care cautã sã bage dezbinare între creștini, le comunic cã eu personal nu am nici o implicare în aceastã acțiune publicã. Organizatorul acțiunii este Asociația Adevãr și Dreptate, din București. Nu am participat și nu voi participa la organizarea acestei manifestații. Responsabil este dl. Ene Viorel, vicepreședintele asociației Adevãr și Dreptate. Am susținut și eu aceastã manifestare, publicând pe blogul meu anunțul, deoarece sunt împotriva actelor cu cip și împotriva dictaturii biometrice.

Celor care nu mã cunosc, le aduc la cunoștiințã cã datoritã dezvãluirilor de pe blogul meu cu privire la liderul MISA Gregorian Bivolaru și acoliții lui, am fost declarat inamicul nr. 1 al yoghinilor din România, fiind înfierat chiar pe siteul oficial al MISA. Deci, chiar dacã aș vrea, nu aș avea cum sã aduc pe cineva de la yoga la acest miting.

Dacã mã voi hotãrâ totuși sã particip la miting, o voi face ca simplu participant, ca român creștin-ortodox, lezat în drepturile sale cetãțenești.

Mihai Rapcea

]]>

CategoryUncategorized
Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer