Mã întreabã diverse persoane și la comentarii și pe mail ce știu despre faza cu Dani Bozaru, de ce e tãvãlit pe yogaesoteric cu articole în care e pus sã “retracteze” galaxii întregi de volume science fiction.

Nu vreau sã intru în detalii, câte ceva mi-a ajuns pe la ureche. Se pare cã ar fi vorba de veșnica luptã pentru putere, în care Gregorian Bivolaru își pãstreazã un etern loc de bulibașã în staborul țigãniei de la MISA. Concret, cum ridicã unul capul și capãtã mai multã credibilitate/influențã asupra cursanților, vine GB cu ceva și îi “taie ego-ul” fãcându-l albie de porci, demonstrând de fapt cursanților cât de imperfect (încã) este respectivul.

Toți liderii de la MISA au trecut prin aceastã probã de umilințã, similarã cu cea din masonerie, când neofitul e pus sã îngenuncheze și sã pune dosul unui țap împãiat.

Sã facem un mic remember: cu ani de zile în urmã, Claudiu Trandafir a fost “pedepsit” pentru greșeli închipuite, fiindu-i luate facilitãțile de a avea șofer la scarã cu mașinã de la MISA, și trebuind sã ajungã la cursuri cu metroul.

Apoi Lãcrãmioara, care a fost “detronatã” provizoriu din funcția de trezorier al MISA în cea de simplã prestatoare de videochat prin Franța.

Nicușor Catrina și-a avut și el porția lui de umilințã bivolarianã servitã în public, Mihai Stoian la fel. Acum a venit și rândul lui Dani, cel ce este de ani de zile compilatorul principal al cursurilor teoretice de yoga de la MISA.

Cei ce au refuzat umilirea repetatã în public și tragerea pe linie moartã (Eugen Mârț, Narcis Tarcãu, Simona Trandafir, Liviu Gheorghe, Virgil Cãlin etc.) au fost îndepãrtați ca “demoniaci” și “rãtãciți” de la linia trasatã cu înțelepciune de luminatul conducãtor Bivolaru.

Problema este cã s-a acumulat un gen de “înțelepciune de VIP” la care și gurul de Tãrtãșești ar trebui sã fie atent, și pe care o rezum din spusele unei Ambãrușe: “chiar dacã greșim, Grieg nu ne face nimic pentru cã suntem de-ai lui”. Adicã din gașcã, care știm toate dedesubturile, și nu se poate dispensa de noi. Adicã, odatã ce ai pãtruns în cercul interior, unde se învârt banii fraierilor și secretele cu jurãminte spirituale îngrozitoare, ești “de-al lui” și nu va da niciodatã pe bune în tine, indiferent pe cine neândreptãțești și câte tâmpenii ai face. Acesta este motivul real pentru care liderii MISA își permit sã taie și sã spânzure printre cursanți, cãci ei știu cã în realitate Grieg nu îi va pedepsi niciodatã pentru asta, ca sã nu mai vorbim de a le face dreptate celor nedreptãțiți de acești mici tirani.

Dacã ar fi sã se judece cu dreaptã mãsurã scrierile fantastice ale lui Dani Bozaru, primul care ar trebui sã își retracteze “profețiile” fantasmagorice este chiar taica Bivolaru, care a fost primul care a dat cep la butoiul cu bazaconii în celebrele “profeții despre noul an” care, oricât de vagi încerca moșul sã le scrie, dãdeau greș în totalitate, astfel cã pânã într-un final a renunțat definitiv sã mai profețeascã ceva la fiecare început de an.

Interesantã este însã și mãsura, “remediul” gãsit de iezoterici pentru a “repara” elucubrațiile bozariene. În articolul pedepsitor la adresa lui Dani Boaru, suntem anunțați cã seria de articole intitulate „Problema intervenþiei extraterestre în contextul actual al omenirii” semnate de acesta urmeazã se fie “depublicatã“. Termenul în sine nu existã în limba românã, fiind o inovație lingivsticã, un fel de reversiune a publicãrii, ce vrea sã ne spunã cã articolele respective vor fi șterse de pe site.

Însã, în publicarea articolelor respective, o vinã au și cei din redacția yogaesoteric în frunte cu Gregorian Bivolaru, care au aprobat publicarea acelor materiale, dându-le girul lor.

Ori, ștergerea greșelii semnificã refuzul asumãrii ei, din dorința menținerii unei imagini ce se revendicã perfectã, atitudine ce demonstreazã cã MISA nu este pregãtitã sã își recunoascã greșelile fațã de nimeni, cu atât mai puțin fațã de cititorii yogaesoteric sau cursanții MISA.

]]>

CategoryCauze Naţionale
Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer