Zi cat se poate de proasta pentru inspectorii fiscului din Targu Jiu. Acestia incearca fara folos sa ii convinga pe proprietarii de palate cu turnulete sa isi achite impozitele, care au ajuns la aproape 5 milioane de lei noi (50 de miliarde lei vechi !).

Autoritatile ar pune inclusiv sechestru pe cladiri, insa efortul lor se anunta zadarnic, pentru ca nu exista cumparatori interesati de asa ceva.
Oamenii statului, au batut din nou la portile palatelor, dar au reusit sa recupereze doar 50 de lei. Cand si-a dat seama ca nu e de gluma si ca i se va pune sechestru pe palat, proprietarul s-a indurat sa dea 50 de lei la stat. In situatia lui sunt mai toti locuitorii din Meteor, un cartier din Targu Jiu. Dovada ca sunt amarati, spune tiganca, nu au curent in casa uriasa si nici nu dorm acolo. Si cu decoratiunile din interior sunt cumva in urma timpurilor, de vreme ce pe un perete atarna un tablou cu Nicolae Ceausescu. La fel de bine le-a fost si in Franta, de unde multi dintre ei au fost izgoniti. Desi la plecare strainii le-au dat bani de buzunar, niciunul nu s-a grabit sa isi achite impozitele catre stat. Practic, tot ce au avut au dat pe chefuri.
Sursa: Pro TV
]]>

CategoryCauze Naţionale
Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer