In tot scandalul care dateaza de ani buni in prejma lui Bivolaru si a scolii sale de yoga, aparent exista si o parte “frumoasa”. Femeile! Cele mai sexy dintre membre sunt personajele principale ale unor pictoriale fierbinti, facute publice atat in paginile revistei, cat si pe site-ul scolii de yoga.
  Intr-un numar din 2008, poza unei tinere sexy “umbreste” titlul unui articol despre Dumneze (sursa foto: yogaesoteric.net) Cele mai atragatoare si mai “dotate” cursante de yoga din cadrul Miscarii de Integrare Spirituala in Absolut (MISA) sunt scoase in fata de liderii gruparii, pe coperta revistei Yoga Magazin.
  Psihologul Nadia C. s-a dezbracat de inhibitii pentru numarul 65 al revistei lui Bivolaru (sursa foto: yogaesoteric.net) In prezentarea publicatiei stau cateva randuri care nu par sa aiba legatura cu ceea ce promoveaza coperta revistei.
In numarul 57 al revistei de yoga este prezentata o tanara sexy foarte flexibila (sursa foto: yogaesoteric.net) “Revista Yoga Magazin a chemat la masa rotunda yoghini si lideri de opinie ai societatii civile. Vrem sa ne intelegem? Haide sa vorbim, sa ne cunoastem, sa ne lamurim. Dialogul este primul pas. Perseverenta este urmatorul”.
Intr-un numar din 2005, “limbajul iubirii” este desenat cu un corp perfect al unei yoghine din MISA
Victoria C. a pozat pentru revista lui Bivolaru intr-o pozitie care iti da dureri de cap (sursa foto: yogaesoteric.net) Iar criteriile dupa care se aleg femeile care promoveaza revista sunt simple, sustin reprezentantii miscarii yoghine. “Calitatea exceptionala a fotografiilor si armonia trupeasca a persoanelor respective ne-au facut sa le selectam pentru a le posta pe site-ul nostru”.
O bruneta sexy si reguli pentru “desavarsirea interioara”, intr-unul din numere (sursa foto: yogaesoteric.net) Modelele care se contorsioneaza lasciv in fata fotografilor, cum ar fi Veronica Dreptate sau Victoria Coslet, si nu numai, toate sunt intelectuale, cu meserii gen psiholog sau traducator.
Din Israel la scoala lui Grig… o roscata focoasa direct pe coperta revistei Revista este la dispozitia tuturor celor care intra pe site-ul yoghinilor, loc in care insasi Gregorian Bivolaru lasa mesaje pentru adeptii sai, tocmai din Suedia, acolo unde se vehiculeaza ca s-ar ascunde.
O tanara satena deschide cel mai recent numar al revistei yoghinilor din MISA (sursa foto: yogaesoteric.net).
sursa: cancan.ro
]]>

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer