1920, Geneva

–  Salut !

–  Salut !

– Cine sunteți și de unde veniți ?

– Venim din centrul galaxiei, am remarcat de câtăva vreme mișcări inteligente pe planeta voastră (un tip de la voi, pe nume Nicola Tesla a luat legătura cu punctul de observație de pe Marte) și vrem să vă propunem să aderați la federația civilizațiilor galaxiei noastre.

– Oau, ce mișto ! Unde trebuie să semnăm ?

– Păi stai, că nu e așa de simplu. Mai întâi trebuie să înțelegeți ce presupune asta: în primul rând, nu avem voie să intervenim în dezvoltarea sau evoluția voastră. Ne oprește art. 4 din Carta Uniunii Euro-Galactice, care zice în mare că pentru a asigura diversitatea și egalitatea de șanse la dezvoltare și cosmizare a tuturor civilizațiilor, nici o altă civilizație nu are dreptul să intervină în orice mod care ar schimba cursul dezvoltării acelei civilizații. Totuși, un paragraf final ne dă voie să luăm legătura cu liderii acelei civilizații și să le furnizăm ajutor tehnologic și informațional pentru accelerarea procedurilor de aderare, în măsura în care acest ajutor nu schimbă în mod fundamental direcția de dezvoltare a civilizației respective.

– Deci până la urmă ne primiți sau nu în federație ?

– Păi vă primim, dar nu putem chiar oricum. Trebuie să atingeți anumite standarde minime și aici vă putem ajuta.

– Despre ce standarde vorbiți ?

– Aderarea presupune să aveți capacitatea de a vă conecta tehnologic, cultural și intelectual la restul civilizațiilor membre, fără să tulburați echilibrul în Galaxie. Adică nu avem nevoie de talibani suprematiști care să încerce să-i cucerească pe alți sau să-și impună supremația, sau alte primitivisme de-astea. Deci vă vom oferi un răgaz pentru a progresa în mod accelerat din punct de vedere tehnologic. Totodată vă vom oferi noi modele și direcții pentru a vă lărgi orizonturile, pentru a progresa cultural și intelectual. Asta înseamnă că va trebui să scăpați de o mare parte din prejudecățile, tabuurile și ideile fixe, preconcepute, care vă limitează prin ignoranță și frică. O să vă dăm răgazul standard, de 100 de ani pământeni.

– Nu e cam mult ? Cine naiba mai apucă să vadă tratatul semnat ?!

– E un proiect de lungă durată, armonizarea necesită timp. Aveți aici o listă a primelor ”descoperiri” în domeniul tehnologiei pe care va trebui să le faceți și să le implementați: electricitate, tranzistori, microcipuri, internet, realitate augumentată, computere cuantice. În fine, nu vă bateți capul. Echipa noastră tehnică va rămâne în contact permanent cu voi.

– Bun, și cu partea culturală și intelectuală cum rămâne ?!

– Aici va trebui să dovediți că sunteți suficient de maturi să organizați coordonat dărâmarea tuturor barierelor de gândire bazate pe credință oarbă, frică de necunoscut și animalitate, ca să nu ne trezim cu reacții xenofobe din partea membrilor nou veniți în federație. Noul vostru slogan va fi toleranța cu privire la orice grup sa minoritate. Toleranță, toleranță și iar toleranță. Vă oferim și aici consultanță.

– Bine bine, dar văd aici la finalul listei ceva nasol. Eugenizarea celor ce nu se adaptează avansului tehnologic și cultural. Nu e cam extrem ?

– Și aici li se va oferi o șansă tuturor. Propriuzis nu vom omorî pe nimeni, doar vom propune un test planetar, în urma căruia cei ce nu-l vor putea trece nu-și vor mai putea transmite carcteristicile genetice prin procrearea de urmași.

– Adică îi veți steriliza pe unii dintre noi ?

– Nu pe toți, doar pe cei ce fac dovada că nu reușesc să atingă nivelul minim de discernământ și inteligență ?

– Și cum veți face asta ?

– Voi o veți face. Noi nu avem voie să intervenim. Printr-un test de logică elementară, bazat pe analiza riscului, miza fiind supraviețuirea individuală, fica de moarte cu alte cuvinte. Veți lansa o pandemie planetară, un virus, ceva, care va fi mediatizat suficient de tare pentru a speria. Totodată însă, cifrele vor arăta că rata mortalității este foarte mică. Astfel, cei ce vor reuși să își controleze teama cu ajutorul rațiunii, al calculului rece, bazat pe statistici, vor face o analiză corectă a riscului și nu vor accepta vaccinul.

– Ce vaccin ?

– Vaccinul despre care se va spune că este experimental, ale cărui efecte pe termen lung nu se cunosc, care nu te ferește de virus, doar te face să experimentezi o formă mai ușoară a bolii, care repet, oricum nu va avea mortalitate mare. Cel menit să îi sterilizeze pe cei ce îl fac. Astfel, doar cei ce nu vor face vaccinul își vor păstra capacitatea de reproducere și în 2-3 generații după pandemie veți observa și un salt intelectual considerabil, ultima ajustare necesară pentru a adera la federație.

– Păi și dacă se apucă toți să facă vaccinul ?

– Ghinion, înseamnă că nu sunteți încă pregătiți de aderare. Însă din analiza noastră, cam între 5 și 15 %dintre voi vor trece testul. Suficient cât să vă păstrați liniile genetice majore pentru continuarea diversității voastre ca specie. Deci, batem palma sau mai așteptați o mie de ani ?

– Păi, batem palma.

– Felicitări ! Bine ați venit în etapa de preaderare !

 1. October 12, 2021

  Inainte de a-ti reprosa chestiile bivolariene pe care le ai pe Manipura bagate, iti reprosez pe cele comuniste.
  “– Salut !
  – Salut !”
  Asa fac copiii de comunisti cand se saluta. Nu se complica cu “Buna ziua!” pentru ca e prea pe limba oricui si mde, ei nefiind oricine si la gramada, trebuie sa faca altfel incat sa-si dea lumea cu aprobarea, babele de la scara cu parerea ca ei sunt curati si beyond any suspicion. Cateodata creierul mi-o ia pe engleza.
  Jean Monet o ia pe aratura. Du-te dracu de parasuta! S-a dezbracat de bluza in intersectie. Asta mai e prietena de da din tsatse cand soferii au oprit la rosu?

  Revenim la “Salut!”. Te cred ca nu esti comunist, ci fiu de comunist, si din aceste considerente, te rog sa nu te dezbraci in intersectie sa-mi arati ce si cum sa stiu.
  Dezbracatul in intersectie este un gest outrageous si nu trebuie practicat. Inteleg ca te tii cat mai pur si virginal in fata lui Dumnezeu, dar nici chiar in halul asta. Poate eu, martorul, am si eu un cuvant de spus daca mi se acorda spatiul.

  “Cine naiba mai apucă să vadă tratatul semnat ?!”
  Aici cad energiile si MR le lasa sa cada. De ce? Habar n-am de ce! Poate ca e indiferent in loc de altruist cum se pretinde.
  Fotografia e fain aleasa, dar exprimarea schioapata de ma doare pe mine.
  Nu e augumentata, ci augmentata. Ideea e buna cu “computere cuantice” si ce mai spune el. Realitatea augmentata nu este tehnologie, ci mai degraba un concept, un simptom a ceva care nu merge. Schizofrenie!

  “cu noul vostru slogan”
  Cum adica “slogan”? Slogan intotdeauna a avut conotatii negative. Deci daca vrei sa prezinti povestirea ca fiind intr-adevar veridica, o prezinti in modul colorat in care ea vine la tine si eu trebuie sa inteleg ca sub cuvintele abil aranjate se ascunde un slogan. In sensul ca inteleg ca multora nu le place sa piarda timpul si ca tipa sa fie gata dezbracata cand incepe actiunea, dar nici chiar atat de pervasive ca ai demontat toata ideologia euro-galactica si mi-ai facut subiectul deja interpretabil in directia ta, adica esti biased. Nu sunt inca idioata, sa stii!

  “grup sa minoritate”
  Mi-a fost foame, da!

  “Nu pe toți, doar pe cei ce fac dovada că nu reușesc să atingă nivelul minim de discernământ și inteligență ?”
  Pai de ce ma intrebi pe mine? A, ok! Intreaba-ma!
  Si care-i nivelul minim de discernamant si inteligenta? Ca n-am udat florile? Le-am udat!
  Intrebarea este de ce esti tu defetist in acest punct? Ce iti ofera tie acesta rasucire de situatie? Ca sunt cei pe care ii invadezi tu nepregatiti de incarcatura ta virala?

  “Frica de animalitate”
  Vai, m-ai dat pe spate dupa ce dincolo alalalt era gata sa impuste baba pentru ca avea paraziti. Niciodata o incercare nu vine singura: intotdeauna sunt doua!
  De unde deducem scurt ca MR crede despre noi, femeile, ca suntem animale. Bravos! N-am ce sa mai comentez. Daca-i asa, sper ca fiica-ta sa-ti manance restul de zile.

  Restul povestirii nici nu mai citesc. M-am enervat prea tare. Animalul din mine nu mai suporta “umanitatea” lui MR. Ii vine sa urle ca apucatii. Si de ce n-ar face-o? Doar e tara libera… Doar ce pun c*ru in masina si zbor pe highway urland cat ma tin plamanii. E luni seara care e consacrata fotbalului. Deci nimic nu misca luni seara.
  Sa zicem ca ma duc sa beau un pahar cu multa gheata, ma linistesc si revin daca pot.

  Stii care e faza cu Europa? Ca normele europene preavad ca mamei i se da sansa la concediu maternal ceea ce pesedracii vostri nici nu concep a acorda. De unde stiu? Pai cine a citit legislatia euro-galactica inainte de a o traduce? Si sunt mai multe lucruri prevazute care la romani din cauza de perversitate a media se fac aiurea in tramvai si dosite. La romani este ca se intalnesc doi pureci unul cu celalat si fiecare are o bata si care ciomageste pe celalalt mai tare ramane victorios pe teren. Asa neinsemnat e romanul la contributia euro-galactica.

  “talibani suprematiști care să încerce să-i cucerească pe alți sau să-și impună supremația”
  Pai asta e si ideea: uniunea euro-galactica e ca sa nu ai razboaie in galaxie. Nu au fost de ajuns primele doua? De aceea, in scopul evitarii de morti nedorite in galaxie se propune aceasta forma de hai sa fim unii cu altii si sa nu ne mai nenorocim intre noi.
  E un “hai sa ne unim est-galactici cu vest-galactici ca impreuna sa fim o galaxie!”.
  Daca nu vrei, daca nu-ti convine aceasta convietuire, du-te in Asia si ma cauta de acolo cand ti-oi cere eu!
  Ideea este ca nu primesti nimic ca esti in federatie. Da, sunt si perks dar ideea trebuie sa porneasca de la tine, tu sa fii initiatorul ei, adica tu sa vrei sa nu mai pieri in razboaie.

  Daca esti pasnic indeajuns, mai lasi de la tine, din ambitia asta nemasurata care ti se ridica la cap si fiind tu o fiinta rationala, intelegi ca scopul nu este de subjugare, ci de prevenire a altor suferinte umane.
  Repet: nu pierde din vedere scopul principal al acestei galactizari! Scopul este evitarea de noi morti si noi conflicte in galaxie.
  Restul in alt comentariu ca deja am tocat atat de marunt incat ma ia cufureala. Plus alaturi ala care mitraliaza baba pentru ca teren necunoscut si baba catolica si cam nespalata.
  Inchei in metoda Shankara:
  – Pace tie, celui ce ai citit!
  – Si du-hoo-lui ta-uuu!

 2. October 12, 2021

  “Veți lansa o pandemie planetară, un virus, ceva, care va fi mediatizat suficient de tare pentru a speria.”
  ​Si aceasta este ca este zvonistica. Cum facea Securitatea inainte, face acum Rapcea. Nu poate sa fie pandemia, pandemie naturala inca deoarece zvonistica trebuie sa impiedice ratiunea. E chit-chatul acela de femeie artagoasa, de mahala care daca nu o lasi sa barfeasca, te loveste scurt cu polonicul in cap.
  Nu are clar motivele pentru care din virusul ce s-a gasit la “wet markets” din China acum sa fie iertate toate transgresiunile care au fost facute atunci impotriva conditiilor igienice si sa se declare ca este o pandemie inexistenta desi numarul de morti continua sa creasca. Intai ca preia ideea absurda ca daca nu a vazut, nu exista.
  Rata de infectare in Bucuresti a ajuns la 14/1000. La Iasi sunt ambulantele in linie si vin doctorii la ele sa trateze pacientii pentru ca in spital nu mai au loc. Insusi Rapcea a ingropat pe unul din prietenii sai, dar inca nu admite ca este pandemie. A murit de altceva, dar nu de coronavirus.
  Si lasi atunci individul sa urle ca este “hoax” adica o pacaleala abila ca n-a murit nimeni pana acum pentru ca ingerasul de el se vede dintr-o data cat de nesemnificativ este. Asta e parsivitatea romanului, ca se angreneaza din lipsa de ratiune si argumentatie clara cu alti caini sa latre impreuna cu ei pentru ca nu se stie cum, intr-un anumit moment, unii cu altii s-au atins de funduri si astfel din ingerasi de animale ce sunt, inconstienti de fortele ce ii tranziteaza, aleg securitatea in numere. Daca sunt multi si fac corp comun, cumva boala o sa fuga. Nu e chiar asa. Cainele ramane caine, iar omul ramane om. Daca esti educat, te vaccinezi si nu te duci sa pui cur de cur cu altii in semn de solidaritate.
  Reprezinta nimic.

  “Vaccinul despre care se va spune că este experimental”
  Iar o ia de la capat ca a auzit ca este experimental si in dorul lelii incropeste ca este om si nu caine si sa nu experimentezi pe el desi si-a dat cur in cur cu Sosoaca cea baloasa. Da, aia care scoate limba printre degetele desfacute, semnul limbii sarpelui, adica satanista, ce sa mai …?
  Vaccinul se numeste experimetal deoarece nu este cu corona genuine. Ca sa se faca vaccin cu patogenul respectiv, trebuie timp. Cine are zece ani la dispozitie pana se vine cu un vaccin autentic.
  Remediul gasit este foarte bun deoarece prin aceasta tehnologie nici macar nu vii in contact cu corona. Dar este ceva ce satanica de Sosoaca nu concepe. Face scandal pentru 600 de femei dar nu vede dobitoaca numarul de morti ce se aduna. Vede doar 600 alea de femei pentru care face gura cat o tin bojocii.
  Dementa, s-a dus peste medici si fara sa bage in seama gaurile care erau in caldaram, poate erau mai importante acestea, s-a dus precum gasca sa faca scandal ca stie ea mai bine ca trebuie pacientul dezinfectat din cap pana in picioare ca sa primeasca o injectie pe nici un centimentru patrat. Cretina si balotarda ce n-am vazut! De-aia ea este in Romania, si eu unde sunt.

  ” Cel menit să îi sterilizeze pe cei ce îl fac.”
  Macarena dracului, iti arunca si nada ca era prea gol locul daca nu si stramba din nas si dadea cu mucii in ciorba.

  “Astfel, doar cei ce nu vor face vaccinul își vor păstra capacitatea de reproducere și în 2-3 generații după pandemie veți observa și un salt intelectual considerabil, ultima ajustare necesară pentru a adera la federație.”
  Nu are dovezi. Pleaca la vanatoare fara pusca si crede ca prin metoda fascinatiei, de ca si cum am fi toti cuprinsi de admiratie in fata inocentei sale de inger dat dracului. Din moment ce te-ai dezbracat de hainele de om si esti in haine de animal si cu pene pe tine, sa te futa nevasta-ta! Are indeajuns de metode delicate de a-ti oferi masaj la prostata.

  “Astfel, doar cei ce nu vor face vaccinul își vor păstra capacitatea de reproducere și în 2-3 generații după pandemie veți observa și un salt intelectual considerabil, ultima ajustare necesară pentru a adera la federație.”
  Da-da, prostata-protect! Si te-a lovit Alzheimer’s cam timpuriu: wet markets … ccp virus? Asta nu spui? Sau ti-e ca trebuie sa aperi pe Firea si restul pesedracilor sa isi recupereze locurile ocupate in administratie de plosnite ale poporului? Bate la ochi, huh?

  “Suficient cât să vă păstrați liniile genetice ”
  F*** you! Si daca n-am copii, ce? Nu mai pot eu de geneticeala ta …. eugenistule. Sunt sponsor si nu masina de facut copii.

 3. October 12, 2021

  Am zburat cu satelitul indarat la Chicago. A zis gurul ca sa nu folosesti satelitul ca te radiaza si faci buba la fund si te doare si-ti curge sange.

  Daca dam la o parte teoriile conspiratiei bagate ca suruburile cu surubelnita in capete de un guru avid de arginti, mai ajungem la partea adevarata a cautarii de Dumnezeu?

  De ce sa invatam de la animale cum sa fim oameni? De ce au animalele mai multa dedicatie, puritate si aspiratie ca oamenii? De ce acesti necuvantatori ne iubesc fara motiv? De ce o fac totusi desi noi nu reusim sa rupem obiceiuri adanc inradacinate care ne fac rau noua insine?

  “O gad biutifal, o gad biutifal,
  At dai fit, o ai, dubau.”
  PY

  Toamna miroase a busuioc si spearmint de la farmers’ market. A petunii, dalii si craite. Toamna se pune de zacusca, se face gemul, se pun muraturile si se pregateste sucul de rosii. Toamna se bea mustul. Se aduc de toate cate sunt in casa si se pregatesc si scot hainele de iarna spre folosire. Ce haine sa scoti cand sunt 65 de grade afara? Zacusca vine ea singura de la piata acasa. La fel si pastrami sau painea, covrigii cu susan, cu ou.
  Toamna cad frunzele, e ud si e rece in parc.
  Luminile stralucesc in mii de scanteieri colorate.
  Ceata alburie invaluie siluetele din fundal.
  Fosnesc frunzele, adie umed, picura ici si colo, e liniste si stau de vorba cu ingerii orasului.
  Sau las toate sa fie cum sunt, misterul noptii, adancul intuneric sa invaluie totul, un caine latrand in distanta, un firecracker ratacit.

  Noapte buna!

 4. October 12, 2021

  Pentru ca tu nu ai avut de a face cu virusi de laborator, am cautat eu pentru tine. Am tusit in toamna aceea…
  am avut a face cu o raceala ca tocmai ma gandeam la matusa-mea ca lucra la Suave si venea acasa plina de parfum si chimicale si stiu cat de serios e, adica dai in alergie si nu-ti plateste nimeni ca esti imputit chimic.

  Abstract traducere:

  “Într-o comparație fata in fata a dinamicii evolutive între SARS-CoV-2 2019/2020 și SARS-CoV din 2003, am fost surprinși să constatăm că SARS-CoV-2 seamănă cu SARS-CoV în faza târzie a epidemiei anului 2003 după ce SARS-CoV a dezvoltat mai multe adaptări avantajoase pentru transmiterea umană. Observațiile noastre sugerează că, până SARS-CoV-2 sa fie detectat pentru prima dată la sfârșitul anului 2019, acesta era deja pre-adaptat la transmiterea umană într-o măsură similară cu fosta epidemie de SARS-CoV. Cu toate acestea, nu au fost detectați precursori sau ramuri ale evoluției care provin dintr-un virus SARS-CoV-2 mai puțin adaptat la om. Apariția bruscă a unui SARS-CoV-2 extrem de infecțios prezintă un motiv major de îngrijorare care ar trebui să motiveze eforturi internaționale mai puternice pentru a identifica sursa și a preveni reapariția în viitorul apropiat. Orice grup existent de progenitori ai SARS-CoV-2 ar fi deosebit de periculos dacă este bine adaptat în mod similar pentru transmiterea umană. Pentru a căuta indicii cu privire la gazdele intermediare, analizăm concluziile cheie recente referitoare la modul în care SARS-CoV-2 ar fi putut să evolueze și să se adapteze pentru transmiterea umană și examinăm probele de mediu de pe piața fructelor de mare Wuhan Huanan. Important, eșantioanele de piață sunt identice genetic cu izolatele SARS-CoV-2 umane și, prin urmare, au fost cel mai probabil din surse umane. Încheiem prin descrierea și susținerea unor abordări măsurate și eficiente puse în aplicare în focarele SARS 2002-2004 pentru a identifica populația (populațiile) persistentă de virus progenitor.

  https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2020.05.01.073262v1
  Deci este din Sars Cov care a mai fost in Asia si care vedeam noi la tv ca isi puneau mastile ca se murea.

  E bun si un sut in fund cateodata.
  Dar hai sa nu abuzam pentru ca nu datorez nimic lumii!

  Asta inseamna cu atat mai mult ca trebuie sa iei vaccinul ca sa ramai in viata.
  Ce am citit eu nu este abstractul tradus mai sus ci ca ar fi fost manipulat sa para natural.
  Se pot manipula organisme in laborator incat sa faci o secventa genomica virala sa para naturala.
  Doar intreaba pe “Cineva” cum! Buna dimineata! Jocul s-a complicat teribil de mult, nu crezi?

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer