Tot mai multe voci susțin cã atentatele teroriste care au zguduit lumea în ultima sutã de ani, nu sunt ceea ce par. În special cele din ultimii 15 ani – începând cu 9/11.

M-am gândit cã ar fi bine sã corelez anumite informații din mediul online cu privire la atentatele de la Bruxelles, sã vedem la ce concluzii ne duc.

  1. Ziua de 22.03.2016, în sistemul european de datare este 3.22 (luna și apoi ziua). 22 martie era o zi de celebrare a lui Iștar, o zeițã mesopotamianã – legatã de sex și rãzboi, sãnge, adoratã în vechea Assirie – regat antic ce acoperea cam nordul Ikakului, nortd estul Siriei și sud estul Turciei. Practic zona de acțiune a…ISIS. La masoni, în vechime, la aceeași datã din luna martie era sãrbãtoritã zeița…ISIS. 322 este și emblema Skull and Bones, organizație masonicã din care fac parte majoritatea președinților americani.   The Brotherhood of Death se numea inițial societatea 322 și e de origine germanã ca atare sigla lor se regãste și la naziști. Dați singuri un search pe net cu cifra 322, e o lecturã interesantã, deși am mari îndoieli cã jihadiștii citesc așa ceva, și își aleg anume o datã cu semnificații de acest gen.

322

Astrologie: atentatele de la Bruxelles au avut loc exact inainte de eclipsa si luna plina din 23 martie 2016. Luna nouã și Luna plinã au avut dintotdeauna o importanțã deosebitã, pentru cei interesați de astrologie, magie și disciplinele oculte în general. Tocmai de aceea, cunoașterea acestor momente de maximã intensitate astrologicã este necesarã, pentru a stabili data efectuãrii unor ritualuri, începerii unor tratamente sau debutului unor proiecte majore, ținând cont de influențele cosmice.

Din punct de vedere astrologic, eclipsa este o Luna Plina mai puternica, adica Soarele si Luna sunt in opozitie perfecta, de data aceasta pe axa Berbec-Balanta (gradul 3:14). De obicei, acest gen de fenomen genereaza o influenta asupra psihicului nostru, se joaca subtil cu emotiile noastre.

Despre acest moment astrologic, astrologa Emily Price, de la Elephant Journal spune: „Uneori noi ne dorim schimbarea, alteori schimbarile ne aleg pe noi – si adesea, schimbarile nu sunt chiar confortabile, sau dorite. Totusi, ajuta sa ne gandim ca marile transformari care se produc acum, au legatura cu un plan divin (chiar daca acesta nu se potriveste cu planul nostru personal!)”. Oare la ce schimbare se referã aceast moment astral !? Și despre ce plan divin o fi vorba ?!

De asemenea, pe 23 și 24 martie evreii sãrbãtoresc Purim-ul. Purim este o sãrbãtoare evreiascã care comemoreazã eliberarea poporului evreu din Imperiul Persan-Babilonian antic dupã execuția lui Haman în 427 î.d.Hr. și în urma decretului reginei Estera care duce la executarea celor 10 fii ai lui Haman în 425 î.d.Hr., dupã cum este scris în cartea biblicã Cartea Esterei (Megillat Esther). Purim este celebratã în fiecare an în funcție de calendarul ebraic la a 14-a zi lunii ebraice Adar, a doua zi dupã victoria evreilor asupra dușmanilor. 

Sã înțelegem cã pe data de 22 martie a acestui an, evreii și-au învins dușmanii ? Sunt belgienii dușmanii evreilor ? Se pare cã da, cãci pe 22 martie în acest an, Belgia intenționa sã recunoascã oficial existența Statului Palestinian, lucru pe care Israelul încearcã sã îl împiedice cu orice preț. Datoritã atentatelor de la Bruxelles, recunoașterea Palestinei de cãtre Belgia nu a mai avut loc.

La fel, când Franța se pregãtea sã recunoascã existența Statului Palestinian, au avut loc atentatele de la Bataclan. Pânã și logo-ul creat pe tema atentatelor de la Bruxelles seamãnã cu urmele de sânge ale victimelor de la Paris.

bataclan logo
 
 

Coincidențã ? Nu e cam mult ?

Cã evreii sunt finanțatorii mișcãrilor islamice nu mai este un secret de multã vreme.

Mai nou însã, încep sã se trezeascã și americanii. Recent, în plinã campanie electoralã, reportera CNN Ashleigh Banfield s-a trezit vorbind despre crimele și atentatele evreiești din SUA. “În perioada 1980-1985 au fost raportate 18 atacuri teroriste comise în Statele unite de cãtre evrei, 15 dintre ele comise de cãtre Liga Evreiascã pentru Apãrare. Liderul Ligii Evreiești pentru Apãrare este în închisoare așteptând judecarea procesului, fiind acuzat cã a încercat sã detoneze o bombã în mochee din Culver City, încercând sã detoneze o bombã în biroul congressmanului American Darrel Issa, un arab-american.

Sã nu se înțeleagã cã îi acuz pe evrei, în mod direct de comiterea atentatelor de la Bataclan (Paris) și Bruxelles (Belgia) ! Dar parcã sunt cam multe coincidențe și multe necazuri care li se “întâmplã” unora atunci când sunt la mijloc interesele statului sionist-terorist Israel.

]]>

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer