Un ofiter, dupã ce a bãut aproape toatã noaptea, n-a reușit sa se trezeascã dimineața.   Suna telefonul.
O voce plãcutã de femeie: – Domnule, doriți sex prin telefon? – Bineînþeles! Desigur ! – OK! Va fac legãtura cu comandantul unitãþii.
In SUA se organizeaza o competitie pentru cele mai adecvate definitii ale unor termeni contemporani.
Pentru competitia din 2010 termenul de definit a fost “corectitudinea politica”.
Castigatorul a dat urmatoarea definitie:
“Corectitudinea politicã este o doctrina, cultivata de o minoritate deliranta, ilogica, promovata de mass-media oficiala, care sustine afirmatia cum ca este intrutotul posibil sa apuci o bucata de cãcat de partea curata”.
Mai Vasalie, da-mi împrumut un chil de palinca pâna ce-oi face-o pe-a me. – Ia, mai Ioane, ca doar suntem pretini. Ion, dupa doua zile: – Mai Vasalie, mai da-mi un chil de palinca, ma, ca n-am reusit s-o fac pe-a me. – Ia, ma Ioane, c-o s-o faci azi, mâne si tu. Ion dupa o saptamâna venea din nou spre poarta lui Vasalie care era la masa cu Maria lui. Vasalie îi zice lu’ nevastasa: – Tu, Marie, asta iar vine , daca intra  zi-i ca nu-s acasa (si se baga sub pat). Vine Ion si zice: – Ziua buna, Marie! – Ziua buna, Ioane. – Apai, Vasalie une-i? – Nu-i acasa, zice ea. – No, eu am vinit cu ale doua chile de palinca si cu înca o jumate sa ne cinstim ca-ntre pretini din palinca noua. Daca Vasalie nu-i aci, ne-om cinsti doar noi. Se cinstesc, se-ncalzesc, se suie-n pat si s-apuca Ion de … Maria. Vasalie de sub pat aude, simte oarece si cugeta adânc: ‘- Tu-i mama ei de treaba , Ce sa fac ? Pusca am, cartuse am, cureaua-i lata, dar nu-s acasa …
]]>

CategoryCauze Naţionale
Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer