Doi membrii ai Asociatiei Victimelor Mineriadelor 1990-1991 din Romania au declara greva foamei in fata sediului Ministerului Sanatatii, incepand cu data de astazi. Unul dintre cei doi protestatari, dl. Manoliu Valentin, este si autorul unei carti in care dezvaluie planurile de inrobire si distrugere a Romaniei de catre oculta masonica planetara. Iata mai joas continutul declaratiei de intrare in greva foamei a celor doi protestatari:
Subsemnatii Manoliu Valentin  si Cristea Gusatu, va aducem la cunostinta ca incepand cu data de 27 04 20011- 30 05 2011, orele 9 in fata Ministerului Sanatatii vom declansa GREVA FOAMEI si solicitam demiterea ministului ungur al sãnãtãtii, Cseke Atilla, care îndeplineste planurile criminale ale FMI si Banca Mondiala împotriva românilor.
Suntem nemultumiti cu privire la închiderea spitalelor, falimentarea medicilor de familie, sistemul de asigurãri de sãnãtate, lipsa medicamentelor compensate, conditiile mizere din spitale, si nu în ultimul rând, CU PRIVIRE LA CÃRTILE DE SÃNÃTATE CU CIPURI obligatorii începând din acest an, RETETA ELECTRONICÃ si FISA MEDICALÃ ELECTRONICÃ.
Solicitam anchetarea persoanelor vinovate pentru GENOCID impotriva poporului roman: PDL, BOC, ATILLA, BASESCU, UDREA si alti.
Cerem ALEGERI ANTICIPATE impotriva UNPR, partid fabricat de BASESCU-PDL prin INSALACIUNE si SANTAJ. Membri de partid care au inselat votanti, au fost votati pe un program si o sigla de partid si nu independenti fugiti din partide si SANTAJATI de BASESCU cu dosare penale, sa-l sustina pe BASESCU si familia lui, sa-l apere sa nu ajunga la puscarie cu toata familia lui pentru GENOCID si jaf national.
UNPR nu a participat la alegeri, nu a avut sigla si program, nu este votat de poporul roman, partid fantoma in Parlamentul Romaniei cu care BASESCU ataca ROMANIA si poporul roman, la ordinul lui SOROS – FMI.
Manoliu Valentin
Cristea Cusatu
]]>

CategoryCauze Naţionale
Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer