Academicianul Rãzvan Theodorescu a comentat protestele anti-proiectul Roșia Montanã care au loc de mai bine de o sãptãmânã în Capitalã și în alte orașe din țarã.

Rãzvan TheodorescuRãzvan Theodorescu / FOTO: tuvotezi.ro
Dupã ce, în calitate de ministru al Culturii, în anii 2000-2004, a pactizat cu compania Gabriel Resources avizând în mod ilegal descãrcarea de sarcinã arheologicã a masivului Cârnic (periclitând astfel un fabulos patrimoniu arheologic) ºi fãcând un lobby dezgustãtor în favoarea proiectului criminal Roºia Montanã (oare câþi bani a încasat ?), fostul agent al Securitãþii cu dosarul ars LA ORDIN în decembrie 1989, unealta docilã a KGB ºi a tandemului Iliescu-Brucan în 1990, Rãzvan Theodorescu vine azi sã dea lecþii de democraþie ºi sã întineze numele lui Corneliu Codreanu, condamnând tineretul protestatar.
“Este un început periculos, foarte periculos, de mișcare anti-sistem. Este ceea ce, în ciuda precaritãții politicienilor de astãzi, România nu meritã. Esența democrației adevãrate sunt partidele. Astea sunt cele care dau sens democrației. Actualele partide politice reprezintã poporul român. A nega sistemul de partide care sunt esența democrației este un lucru extrem de periculos. Trebuie sã fim extrem de atenți cu aceste acțiuni. Oamenii se adunã acolo dintr-un principiu al aglutinãrii. Nu existã o doctrinã care sã-i uneascã. Nu sunt totuși toate condițiile la noi în țarã la momentul de fațã ca sã se creeze așa ceva. În momentul de fațã, privind foarte obiectiv lucrurile, în România asistem la o panoramã. Normal cã acești tineri au o lehamite. Doamne ferește ca aceastã lehamite sã ducã într-o mișcare politicã extremistã. Din fericire, aceastã mișcare nu are un lider carismatic. Ar fi o adevãratã nenorocire sã aparã un Zelea Codreanu în momentul de fațã”, a spus Rãzvan Theodorescu la Realitatea TV, în cadrul emisiunii Jocuri de putere.
| de pe realitatea.net via buciumul.ro
]]>

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Share via
Copy link
Powered by Social Snap