rapcea.ro va recomanda cartea Sufletul Neamului Romanesc vol.I – Legenda Nemuritorilor din Valea Dunarii, de la Editura Anima Mundi. O carte indelung asteptata, o revelatie pentru romani. In acest volum, sunt puse laolalta informatii exceptionale despre stramosii nostri daci, sustinute si cu imagini edificatoare, un veritabil ghid pentru cunoasterea si intelegerea trecutului nostru ca popor, dar si a potentialului actual si viitor. Fie ca lecturarea acestei carti sa trezeasca in fiinta fiecarui roman sufletul neamului romanesc si prin aceasta, sa razbim prin aceste vremuri tulburi pe care le traim in prezent!

SUFLETUL NEAMULUI ROMANESC

Vol.I

Legenda Nemuritorilor din Valea Dunarii

Z A L M O X I S

Primus Getarum et Europae Legislator

Dupa aproape 2000 de ani se repune in drepturi istoria spirituala a Neamului Romanesc. Cei mai multi dintre noi stiam sau banuiam faptul ca temelia crestinismul a fost pusa pe timpul stramosilor nostri geto-daci. De altfel, in Biblie se spune in mai multe randuri despre Iisus: “Tu esti Preot in veac dupa randuiala lui Melchisedec.” (epistola catre evrei a sf. ap. Pavel, cap. 5 ). Dar cine a fost Marele Melchisedec, regele cel bun al Salemului, tara pacii si a dreptatii si unde se afla aceasta tara? Vom afla acum despre viata Marelui intelept si eliberat Zalmoxis, numit de evrei pe buna dreptate ca fiind unul dintre Fii lui Dumnezeu. Insusi Iisus, care este numit “Arhiereu in veac dupa legea lui Melchisedec”, spune: “Eu nu am venit sa stric legea, ci sa o implinesc.” In acesta carte aflam secretele nemuritorilor daci pe care au incercat sa le ascunda fortele oculte intunecate timp de aproape 2000 de ani, pentru a marginaliza lungul sir al martirilor neamului si pentru a nu fi cunoscuta misiunea spirituala a acestui popor sfant. A venit timpul sa ne reamintim ca in tara noastra se afla Axis Mundi sau Axa Spirituala a Lumii. A venit timpul sa redescoperim Centrul intelepciunii Planetare care izvoraste din Kogayonul Sfant sau Muntele Sacru al mosilor si stramosilor nostri pelasgi. Capitolul II al cartii contine HARTA SUBTIL ENERGETICA A ROMANIEI. Porneste in calatoria initiatica si afla locurile sacre care ne permit sa accesam in propia noastra fiinta energiile benefice nelimitate ale Sufletului Neamului Romanesc.

Afla SECRETELE Pesterii Ialomicioarei din Bucegi, despre Capitala dacilor intelepti – Sarmisegetusa, despre Momentul Eliberarii spirituale a inteleptului Zalmoxis in Pestera Polovraci, despre triunghiul energetic Corbii de Piatra – Namaiesti – Cetatuia lui Negru Voda, despre Muntele Kreatiei de la Basarabi sau despre Templul Ursitelor – prima biserica crestina din lume. Acestea sunt doar cateva din locurile sacre pe care le poti decoperi alaturi de Codrin in calatoria sa initiatica pe firul Ariadnei pentru a afla CINE SUNTEM NOI cu adevarat. Aceasta carte poate fi achizitionata din librarii si pe internet sau sâmbãtã 28 mai, la Bookfest, pavilionul 16, ora 13-14, unde va avea loc lansarea cãrții, la Cafeneaua LA VATRA.

]]>

CategoryCauze Naţionale
Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer