Protestul din 20 Martie împotriva legii vaccinării forțate trebuie să fie o tribună pentru TOȚI militanții reprezentativi, indiferent de divergențele dintre ei.

Când o navă se scufundă, chiar și condamnații la moarte din închisoarea navei sunt dezlegați pentru a ajuta la a scoate apa și astupa gaura, cot la cot cu echipajul, și toți marinarii lasă deoparte animozitățile și muncesc împreună. TOȚI!

Ne putem permite noi, când maimuțoii lui Soroș vor să scufunde Nava Libertății noastre prin Legea Vaccinării Forțate și prin transformarea Armatei în instrument de represiune, să nu acceptăm alături de noi pe oricine poate să ajute?

.

Vom fi mii la protest, poate zeci de mii, însă vocile noastre vor fi vocile care vor răsuna în difuzoare și fiecare participant se va regăsi în vorbitorul care îi este cel mai aproape de suflet.

Poate vor fi vorbitori în care nu avem încredere, pe unii poate îi detestăm, dar trebuie să acceptăm că mulți alții îi urmează sau chiar venerează, și este datoria organizatorilor să aleagă vorbitorii care au în spate susținători și au reprezentativitate în societate.

.

Organizarea protestului din 20 Martie trebuie să plece de la concluziile celui din 7 Martie și hai să avem curajul să recunoaștem că atunci au fost mulți care și-au dorit și efervescența Șoșoacăi, și bolovăneala lui George Simion, și militarismul cuiva de la ND (mă blochează FaceBook dacă spun numele întreg al organizației!). Da, sunt politicieni, dar fiecare în parte are susținători, iar una este să vezi pierduți în mulțime cinci oameni din conducerea AUR, sau un steag stingher al ND, și cu totul altceva să se transmită public declarații în numele unor partide care poate au mai mulți simpatizanți decât toți participanții la protest.

Există temerea că politicienii vor folosi momentul pentru campanie electorală, că vor monopoliza evenimentul, că Șoșoaca va fi de neoprit, dar asta se poate rezolva foarte simplu prin două condiții: 1 – un singur politician pentru un partid, care să vorbească în numele partidului, și 2 – un timp maxim de 7 minute, după care BANG! – se taie microfonul.

Sunt și alte partide care merită să primească șansa de a-și face cunoscut angajamentul față de opoziția la vaccinarea forțată: ale lui Borodi, Berenghi, Marian Munteanu, Chitic și cu siguranță și altele, și le-ar prinde bine liderilor acestora să vorbească și să fie pozați emblematic cu banner-ul ”STAREA DE LIBERTATE” deasupra capului!

.

Poate, văzându-se cu toții împreună – partide, organizații, activiști, lideri de opinie – să le dea Dumnezeu minte să facă un pas unul către celălalt și să încerce o coagulare a acestor firimituri naționaliste, că doar asta sunt.

În fața pericolului vaccinării forțate, nu numai că ”Unirea face puterea”, dar DIVIZAREA ESTE O RUȘINE și vinovați vor fi cei care nu vor accepta pe unul sau pe altul umăr la umăr cu ei.

În concluzie, hai să cerem organizatorilor să-i programeze la microfon pe TOȚI cei care au o semnificație pentru Cauză și tuturor vorbitorilor să se conformeze regulilor.

E PLURIBUS UNUM, TERORISTAS!

sursa:

20 Martie – UNIREA susținătorilor Libertății
Protestul din 20 Martie împotriva legii vaccinării forțate trebuie să fie o…

Publicată de Mihai Tociu pe Marţi, 16 martie 2021

 1. March 17, 2021

  Asta-i zapaceala hiperbolica! V-aduna Dumnezeu pe o corabie si va trimite niste Falci sa va jucati leapsa cu ele.
  M-am plans la IPS Teodosie de ce sunteti in stare, voi, romanii, ca m-ati imputit cu rahatii vostri, si s-a hotarat ca aveti voie de Paste si noaptea.
  Aveti gandirea limitata, sunteti egoisti si vaccinarea fortata – ete, ce sa zic!
  De la protestul vostru, vedeam alergand asa … niste doze Pfizer catre mine si eu incantata ziceam: veniti la mine! EU VREAU VACCIN!

 2. March 17, 2021

  https://img-s-msn-com.akamaized.net/tenant/amp/entityid/BB156GuD.img
  De acestea ca sa reduceti inflamatia si sa nu ziceti ca v-am lasat chiar in pom.
  In sensul acelor de ceasornic: kale, morcovi, naut, incoltite (fasole, grau), varza rosie, avocado, ceapa verde, susan, nuci, seminte.
  Apoi: beti mai multa apa, oua, spanac, verdeturi cu frunze verde inchis, clorofila la pahar, gatiti acasa!

  Pasteti ierburi sa cresteti ca dinozaurii!

 3. March 18, 2021

  “Vom fi mii la protest, poate zeci de mii”
  Veti fi degeaba!
  Nu prin frecare de autoritati iti arati identitatea ta. Esti pe o pista falsa si cine merge pe ea, descopera ca e mare prostovan. Ca sa iti descoperi identitatea, te duci si te rogi cu “mie pacatosul” si “iarta-mi” si “miluieste-ma”. Acolo are importanta: cand tu cu gura ta faci exercitiul umilintei, cand te boteaza si cand te acompaniaza ceilalti pe ultimul drum. Ei te definesc, practica ta, nu autoritatile.
  Ce vrei tu cu uite legea – nu e legea, e inutil, periculos, iresponsabil, imatur, nedeterminat si nici macar sectarian, e de-a dreptul irational. Identitatea romanului nu se cristalizeaza in foaia de parcurs a microbiologiei sale.
  De ce mai porti straie populare si te falesti in si cu ele, cu obiceiurile populare, cu istoria, daca tie iti arde de doctori?
  “Uninereia sustinatorilor libertatii” – aia sau asta nu e libertate. Nu vaccinul sau lipsa sa determina ceea ce esti in viata. Este o falsa credinta ca ar fi libertate. E un joc de glezne inutil daca vrei poezie.
  Eu daca ti-as fi tie mentor, pai as scoate untul din tine. Ce sa cauti la proteste? Ce castigi?
  “Castig faima!” Unbelievable! Faimosule, sa nu-ti caza galoanele!

  • March 18, 2021

   Faptele Apostolilor 22:7
   Cu ce ți-am greșit de mă comentezi atâta !? :)))

   • March 18, 2021

    :::)))))))))

 4. March 18, 2021

  7 morti si 91 de raniti la raliul motociclistilor din Florida.
  Ma gandesc, cotemplu de la distanta, sa-mi asum niste riscuri ca doar n-o sa traiesc toata viata cu frica in san.
  Asta, raliul, era de spring break. Ce plasa am luat! 🙂

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer