Jurnalistul George Roncea îi aruncă o flegmă literară pe facebook puțoiului de Cîțu pus prim-ministru de Servicii, în replică la declarația acestuia în care ne face pe toți teroriști și uneltitori împotriva ordinii sociale.

Articolul lui George vine și ca o replică la mizeria de pe Dilema Veche, intitulată “DE CE ESTE ALTFEL FLORIN CÎȚU”, o vomă comunistă, o limbă patriotică trasă slugarnic pe curul guvernamental, contra cost, firește.

Și pentru că Zuki e prietenul dictaturilor, am zis să-l repostez și aici, să nu se piardă:

Zădărnicitorilor, nu aveti idee ce paragrafe de lege vă pregătește repetentu SIE – “subminarea autoritatii statului” – duce catre:

Art 274 Acțiuni ostile contra statului român | Codul Penal

…si catre:

CRIME ȘI DELICTE CONTRA SECURITĂȚII NAȚIONALE – Subminarea puterii de stat –

Art. 283. Cod Penal.

.

Daca va inchipuiti ca securistu asta hipster, aflat sub papucu unei dudui din Haita soroșiliană-brucaniană, ce complota in 2008 fix la subminarea statului roman, pe plan financiar, in interesul unei puteri straine, nu cunoaste legea, ei bine cred ca va inselati.

O fi putzoiul ăsta un papagal amarat, dar nu-i subevaluati păpușarii.

Ce a scos pe gura Cîțu nu e nicio “scapare de comunicare” sau derapaj semiotic Saussurian, cineva i-a scris pe o hartiutza exact ce sa spuna si ce anume sa accentueze.

Intrati pe Codul Penal si vedeti pedepsele.

Puterea reînvie Directia a VI a Securitatii prin proiectul de lege prin care cadrele Politiei Militare vor deveni organe de cercetare penala.

S-au prins ca amenzile nu mai au efect, ca frica se estompeaza, vine și Paștele, vor să dea exemple, vor reactualiza sistemul Directiei Cercetari penale a DSS, cu decizii de instanta de internare la psihiatrie si apoi vor tot urca ștacheta.

Eu am fost anchetat la Lagărul Secu de la Măgurele, la Mineriadă, împreună cu fratele meu, de un procuror barosan, de fapt fost securist de la Directia a VI – Anchete penale a Secu, tipu era cât se poate de flegmatic, a folosit toate vechile metode, lampa in ochi, catuse strânse la sânge, cafteala la sec, etc – mi-a zis în față că se pișă pe protestul meu scris față de ”cercetarea” ilegală, am găsit hârtia scrisă de mine peste ani in Dosarul ce se va da la topit, sub Regimul Iohhanis, care-l scoate pe Ilici basma curată – pentru inceput m-a informat ca ma baga la tulburarea linistii publice, de frăgezire, vreo șase luni, (exact pentru așa ceva am primit recent Citatie de la Militie, pentru ce am scris pe FB despre Arahat) dupa care tot la fel de calm a zis ca mi-a interceptat scrisorile catre maica-mea, care se afla in SUA, săraca imi trimitea niste dolărei să cumpăr pânze pentru bannerele din Piața Universității, deci sunt clar spion, a zis – pentru spioni americani avem psihiatria, ”să vezi cum verși tot acolo, la cămașa de forță intre nebuni, nu mai ieși de acolo până nu dai tot pe goarnă, finantarea, contactele, alea alea” – mi-a mai zis că Coposu e arestat, Munteanu e mort, conspirația impotriva autorității statului inseamnă 15 ani de bulău greu bătuți pe muche, și pe scurt am belit-o – abia în 1992 am ieșit de sunt incidența dosarului pe care mi l-a dresat. De fapt in toti acesti ani care au trecut nu am iesit niciodată de sub eticheta de ”conspirator impotriva puterii statului”.

Statul Lor, de lepre abjecte securiste.

Au trecut 30 de ani de atunci si avem acum, scrisă tot de Ei, Legea Politiei Militare, o lege ce prefigurează dictatura militară, culmea, sub regim ”liberal”. Cei mai ai dreak securisti au fost și sunt ”liberalii” de la DIE, organ sub controlul total al KGB.

Pesedistii erau doar ramura vizibilă, adevăratii conspirati erau la GDS și PNL, vedeti Patriciu, Tăriceanu etc

Dacă scoteau pe teavă pesediștii asa ceva erau răgete până la cer asadar bagam la inaintare ”liberalii”, nu degeaba a studiat in Rusia vicepremieritza lu pește, aspiratoarea cu gura a lui Stolo & Comp, gruparea cu portbagajele.

De ce este nevoie de o Lege Specială pentru o structură internă? Beneficiază și celelalte specialități ale armatei de legi separate? Desigur că Nu.

Se urmărește de fapt militarizarea sau supra-polițienizarea societății cu o mână de fier înarmată cu arme de război, căci Poliția Militară asta poartă, pistoale mitralieră cu muniție de război, ce penetrează pereții de cărămidă, sfărâmă betonul, ba chiar glontele de PSL trece și prin șina de cale ferată. Au si TAB-uri cu mitraliere grele, model KPVT de calibrul 14,5 mm, și mitralieră jumelată PKT, de calibrul 7,62 mm. Să tot ciuruiască ”zădărnicitorii” teroristi, face aia de 14,5 găuri cât pumnul în pereți, oamenii îi rupe în două, ferfeniță.

Potrivit art. 118 al. 1-3 din Constituție, organizarea și funcționarea componentelor forțelor armate, deci și atribuțiile Poliției militare, se pot stabili numai prin lege, respectiv prin lege organică.

Este neconstituțională o reglementare potrivit căreia unele atribuții ale Poliției militare sunt stabilite prin Lege (legea organică de organizare și funcționare), iar alte atribuții ale poliției militare urmează să fie stabilite prin hotărâre de guvern, ordin de ministru sau alte acte normative cu putere inferioară legii.” – comentariul asociației pentru apărarea drepturilor omului, APADOR – CH.

Dacă cetățeanul refuză vaccinarea – desigur se invoca și aici motivații de origini sanitare -, dușmanul nesănătos la cap devine „TERORIST”, cum o spune ad literam premierul de paie Cîțu – și atunci trebuie zdrobit manu militari.

“Poliția Militară interzice temporar pătrunderea în clădiri, localități sau zone geografice…ori dispune evacuarea temporară din acestea a oricărei persoane.”…

“Poliția militara devine un organism de sine stătător și cu conducere unitară, a cărei jurisdicție se va extinde și asupra populației”…”pentru controlul mulțimilor, dar și pentru a aplica amenzi celor care nu respectă măsurile de protecție în timp de pandemie”.

Asadar conform aberației de proiect, poți fi aruncat afară din casa ta, proprietatea privată este anulată, poți fi gonit din localitatea ta sau chiar din țară – că nu este definită explicit “zona geografică”, de exemplu podișul Transilvaniei sau Istmul ponto-baltic sunt zone geografice.

Nici Securitatea nu avea asemenea puteri!

“Între atribuțiile Poliției Militare se numără dreptul: de intervenție asupra populației și de a judeca în condiții speciale; de cercetare penală specială etc.”

La gunoi Declarația Universală a Drepturilor Omului și Convenția Europeană asupra Drepturilor Omului și Libertăților Fundamentale, Pactul Internațional cu privire la Drepturile Civile și Politice (ratificat de România în 1974, în timpul comunismului!).

Evident ce-i oftica cel mai tare pe astia este ironia, securistii n-au simtul ridicolului, veneau cei de la Directia a V a, la 2 Mai, dupa Valentin Ceausescu, jucator de bridge, la costum, printre scriitori si artisti la peleul gol. Râdea toată lumea de ei, dar de ăia de la DIE, cei care aduceau sampoane, uischi, blugi, valută, bunătăți occidentale, nu stia nimeni, că pulimea nu știa cum aducea Băse pe vapor bufful și cum se impartea prada. Gașca DIE e pe val, s-a renuvelat în SIE, asadar te râzi de Cîțu, râzi de Putere, – o belești.

Pe ideea cu ironia, a apărut deja ideea via

, a unui partid al Zadarnicitorilor, la modul cel mai serios. La Registrul partidelor, pe saitul Tribunalului Bucuresti erau vreo 184 de partide cu nume care mai de care mai fistichii.

De ce nu si un Partid al Zadarnicitorilor, ca oricum viata noastra toata e zadarnicie si praf in vant.

.

mai jos un mesaj adresat repetentului SIE de către un comentator avizat asupra semanticii, care explică clar cine sunt de fapt teroriștii.

”Bai Câțule, cred ca voi, bugetarii si specialii, pensionarii speciali militari de toate categoriile, inclusiv justitie, voi sunteti bai teroristii tarii asteia!

Voi devalizati luna de luna bugetul de stat, prin salariile, sporurile, pensiile, diurnele, chiriile, ratele la apartamente luate pe credit etc pe care statul vi le deconteaza! Cum ? prin creditare externa, fiindca toate acestea sunt muuuult peste puterea economica a Romaniei din momentul de fata!

Voi traiti in viitor, in alta lume, sunteti ca niste termite care nu produceti nimic, dar incasati 98% din ceea ce produce tara asta! Sunteti niste taietori de frunze la caini, dar care v-ati dat legi si sunteti stat in stat, sunteti un stat MAFIOT SECURISTIC BUGETAR SPECIAL, militarizat, care conduceti si luati tot ce produce tara asta! Mai mult, va mai si imprumutati pe 30 de ani, tot pt lacomia voastra care nu are limite!!!

Sa-ti amintesc, teroristule, ca sunteti 1.5 mil de bugetari de lux, si 1 mil de pensionari speciali militari, justitie etc ?

Sa-ti amintesc teroristule, ca de cand sunteti la guvernare, nu ati venit cu o reforma autentica, pentru a reduce din presiunea pusa de aceste termite pe bugetul tarii ?

Sa-ti amintesc teroristule, ca ne imprumuti copiii, ii amanetezi ca sa traiti voi pe datorie ?

Voi cei 2.5 mil de teroristi care devalizati tara asta de 30 de ani!

Sa-ti amintesc teroristule ca tu ai girat un genocid la adresa locuitorilor tarii asteia, la adresa carora ajung la spital si sunt macelariti pe protocoale girate de statul roman cu OMS ? Ca ati transformat medicii/asistentele in CRIMINALI ? Aveti 20.000 de crime la activ pana acum!

Teroristule, vei raspunde ca nazistii pentru ceea ce ai girat !!!

Teroristule, in 2008, atacul ala speculativ pe leu, iti spune ceva ? cand ai nenorocit sute de mii de familii tinere, jongland cu cursul de schimb ? Cine a fost implicat ? Nu cumva Cîțu teroristu ? Nu din acest motiv scuipă pe tine guvernatorul BNR, el insusi cadru SIE, dar general maior nu tablagiu ca tine?

Sa-ti amintesc teroristule, ca VV al tau, a girat prin Volksbank, cea mai mare inselatorie, aducand in Romania creditele in franci elvetieni, nenorocind la fel, sute de mii de familii ?

Tu esti un terorist, tu cu guvernul tau, voi ati bagat tara asta in faliment!

Nemernici tupeisti ce sunteti !!!”

.

mda, ce mai adaug eu? au ajuns la putere adevărații teroriști, dacă n-am fost în stare să le nimicim stirpea în 89…

 

Zădărnicitorilor, nu aveti idee ce paragrafe de lege vă pregătește repetentu SIE – “subminarea autoritatii statului” -…

Publicată de George Roncea pe Sâmbătă, 13 martie 2021

CategoryCauze Naţionale
 1. March 14, 2021

  “Coposu e arestat”
  Hahaha! Au violat persoana gresita.
  “Munteanu e mort”
  Dzeu sa-l ierte ca mult s-a mai chinuit! S-a patimit ca nimeni altul.
  Am ramas doar noi si Malaysia flight: https://cdn2.img.sputniknews.com/images/105538/23/1055382303.jpg
  “proprietatea privată este anulată”
  Cine a zis ca aveti asa ceva? Ca tot ce scrii tu sa fie adevarat, intai arati ca ai fost deposedat de ce e al tau.
  Si-apoi mai vorbim.
  “La gunoi Declarația Universală a Drepturilor Omului și Convenția Europeană asupra Drepturilor Omului și Libertăților Fundamentale, Pactul Internațional cu privire la Drepturile Civile și Politice”
  Daca vrei sa te fut, scoate banii mai intai! Ca doar nu vrei sa fie pe gratis…

 2. March 14, 2021

  Zice asa Bivolaru:
  Comuniune intensa, plenara, profunda, cu energia subtila sublima nesfarsita gratuita a atributului dumnezeiesc al regenerarii dumnezeiesti pe care o atragem din …
  Adica la el totul este pe bani pentru ca altfel nu sublinia gratuitatea de la Dumnezeu numai venind.

  Stii, de la “binecuvantare” incepe totul.
  Pentru ca el vorbeste de oameni ca de finite adica oamrnii sunt de-a valma cu animalele ca si acelea tot fiinte sunt. Si prin infratire cu Iliescu subjuga si cel mai indaratnic om ce nu s-ar lasa in puterea lui.
  Ce zici de asa alianta ce are, MR?
  Prin “binecuvantare” de care stim ca o da in fapt de sex cu Dumenzeu, toti de fata chemati se interpun sa se sexuiasca cu recipientul, adica se declanseaza intentionat o orgie fara de asemanare pe recipient. Cum sa te lasi in mana unui astfel de manipulator?
  Tocmai acum ii trage cu pompistica. Tot pe sufletul aceleia numit Simona Florina Edena vor sa calareasca de ca si cum ar mai ajuta-o daca a murit sa mai trebaluiasca si dupa moarte pentru spiritele ce se dau toti acum in calusei cu ea pentru ultima oara. Asta zic ei ca este respect.

  Inapoi nu vine. Maestrul galaxiei nu poate invia o moarta dar face show ca incearca de atatia ani.
  Eu inchid ecranul pentru ca nu mi se pare cuviincios sa te “rogi” si altfel.

 3. March 15, 2021

  “zadarnicitilor”
  Nu va mai tine nimeni in control.

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer