Vizionati, va rog, incepand cu minutul 13.20:

Mihaela Bârzilă: Mergem mai departe şi vorbim despre actualele planuri ale miliardarilor planetei. OMS a anunţat că restricţiile duc la crize economice şi la un stres nejustificat, după doi ani de pandemie. Măsura este excesivă şi contribuie la stresul economic şi social, susţin greii mondiali din sănătate. Nu putem însă uita cum alţi grei (cei de la Forumul Economic Mondial) ne-au stabilit viitorul în ultimii ani la Davos şi au pus la cale o ”resetare” în numele pandemiei. Haideţi să urmărim o investigaţie marca ”Descoperiţi”, cu Andreea Sava.

Notă: Acest documentar pune în faţa publicului înregistrări ale greilor planetei, din anii trecuţi şi din 2022, din care se vede că ce se petrece acum nu e o întâmplare, ci planuri despre care ei vorbeau cu ani de zile în urmă.

Klaus Schwab, şeful WEF, în 8 iunie 2020: ”2020: anul care a schimbat cu adevărat lumea!”

Clip promoţional al WEF (2020): ”Totul se schimbă. Chiar ideea că fiinţa umană e un fel de concept natural va fi transformată”.

Klaus Schwab în 2015: ”Revoluţia reală, vieţile noastre şi modelul de guvernare a societăţilor vor fi influenţate”.

Margaret Chen, fostă preşedintă a OMS, la o întrunire WEF în 2016: ”Când situaţia se întoarce la normal, oamenii îşi văd de altele. Nu trebuie să permitem să se mai întâmple asta”.

Octombrie 2019 … La new York, WEF simula o pandemie. Organizatorii au inventat o boală …

Ianuarie 2020, Wuhan (imagini cu ceea ce se presupune că erau oameni afectaţi de o boală periculoasă)

Klaus Schwab la WEF (2020 sau 2021): ”Criza covid ne-a arătat că vechiul sistem (capitalismul democratic) nu mai e bun pentru secolul 21. Pe scurt: ne trebuie o mare resetare !”

(înregistrări cu angajaţi din laboratoare de cercetare – sau din spitale – care dansau)

Klaus Schwab la o emisiune din 2015: Această a patra revoluţie industrială nu schimbă ce facem: ne schimbă pe noi. Dacă iei ceva ce-ţi modifică genele, TU eşti cel care te transformi”.

S.M. Liao – filozof, profesor de bioetică Universitatea New York – la Festivalul Mondial al Ştiinţei din 2016: ”Putem să-i modificăm pe oameni pentru a opri încălzirea globală. (…) Oamenii mănâncă prea multă carne. Dacă ar mânca mai puţină carne, ar ajuta planeta. Dar nu vor să renunţe la carne. (…) Putem modifica ADN-ul pentru a induce intoleranţă la anumite proteine din carne. (…) Cu cât eşti mai masiv … Gândiţi-vă cât carbon se produce, câtă energie se consumă pentru a transporta oameni mai mari comparat cu oameni mai mici. Dar dacă suntem mai mici cu 15 cm, asta înseamnă reducerea masei cu 25 %. Enorm. (…) Gândiţi-vă cât carbon ar fi redus, dacă am avea copii mai mici. Putem face asta prin modificarea adn-ului.
– Nu e o nebunie ? Şi cât de mici să-i facem ?
– Cât să nu-i vâneze pisicile”. ”

(Emisiune din 2015)
– Când modificaţi adn-ul, oamenii se tem că schimbaţi ceea ce înseamnă să fii fiinţă umană.
Klaus Schwab: – Asta e problema.

Cineva spune la WEF 2020: ”Când oamenii devin cyborgi … e visul meu să devin cyborg”.

Klaus Schwab în dialog cu Ursula von der Leyen, ianuarie 2022 la Davos: ”Vreau să subliniez ce aţi zis despre Legea Cipurilor, pentru că e un pas important pentru crearea creierului fizic pentru digitalizare şi pentru a putea fi localizat în Europa”.

Klaus Schwab în 2015: ”Guvernele, cum fac şi companiile, trebuie să devină flexibile. Trebuie să mergem în direcţia legilor flexibile (arbitrare)”.

Bill Gates la WEF 2016: ”Sunt mai multe de făcut pentru supravegherea (bolilor)”.

Prezentare la Davos 2022: ”Dacă vreţi să puneţi întrebări, trebuie să descărcaţi codul QR”.

(Prin aceste două fragmente, realizatorii au vrut să arate că planurile lui Bill Gates privind ”urmărirea bolilor” s-au împlinit acum, cu acest ”certificat digital” conţinând ”Codul QR” satanic)

Bill Gates la WEF 2018: ”E o nouă abordare, i se spune vaccin ADN sau vaccin ARN-mesager, în care schimbi o mică parte dintr-un patogen. Poţi renunţa la partea legată de siguranţă şi fabricare”.

Anthony Fauci la Forumul WEF de la Davos, ianuarie 2022: ”Virusul are abilitatea extraordinară să obţină mutaţii, să se transforme în noi variante care pot ocoli sistemul imunitar”.

Stephane Bancel, director Moderna, la Întâlnirea Davos din ianuarie 2022: ”Experţii în sănătate se chinuie de 2 ani să-i facă pe oameni să creadă în vaccinuri. (…) E trist că e atâta dezinformare”.

sursa: Blogul lui Saccsiv 

 1. January 24, 2022

  Andreea Sava este nesimtita care mi-a vorbit urat.
  Vrei sa spui ca Voiculescu se plange ca nu-i merge bine? Nu pot sa cred! El cu inelul de chei de case la mana se plange ca nu-i merge bine?
  Toate aceste aceste date arata ca un big puzzle la care esti invitat sa descoperi singur solutia. Nu am energia mentala sa fiu asa inteligenta sa rezolv puzzle-ul asteia. Deci pentru mine nu are ce sa-mi dovedeasca.

  Care era faza cu Decebal?
  Pai e simplu! Si eu ca si altii la curs am crezut ca era spre binele meu. Si am admis poza nud pentru grupul de shakti. O singura data a fost si necesar. Deci pozele sunt la cei care le tin, nu la mine. Iar grupul s-a tinut pe Focsani 15, nu? La templu, acolo in saracia aia de cartier ca isi tineau plapumile pe afara la uscat, reconditionat, acolo se tinea grupul. Aida, Roxana si Betty veneau cu prezentarile lor. Si au fost pana intr-un an spre vara am vazut-o pe Aida ca nu era in Paris cum era anuntata cand ni s-a dat drumul acasa. Si am zis hopa!
  Pai deja aveam povestea numarul doi acasa. Ce credeti voi ca lumea nu vorbeste? O si cat vorbeste…!
  Atunci mi-a intrat ca mincinoasa aceasta fata/femeie cum vreti sa-i ziceti, la mana lui Bivolaru. Am mai vazut-o apoi intrand, iesind din Lotus, prea ocupata cu iubirile sau dezamagirile ei. Atunci mi-a parut jalnica. Era o biserica in spate de Lotus. Ma duceam acolo si ascultam slujba, aprindeam lumanari. Nu stiu cum ii spune acum pe loc, dar eu asa am crezut atunci ca e bine sa fac. Era ca si colacul de salvare de la curs ca ma tot impinge unul ca nu as fi crestin. Ba sunt! Daca nu eram, cum se face ca eu stiu de biserica iar dumnealui nu? Adica eu vin din America special sa-l invat pe el? Hai, lasa! Nu tine de nici-o dovada!
  Nu cand mai am si pozele la guru. Conditia de remorca nu implica a fi si complet mucificat la creieri.
  Ne certam de se vede pe tot netul.
  Pai sa ne dezbracam si incepem a ne certa! Eu de exemplu am de mers la lucru. Asa ca sa se certe cu sine! In 5 min. trebuie sa ies pe usa.

 2. January 24, 2022

  “– Nu e o nebunie ? Şi cât de mici să-i facem ?
  – Cât să nu-i vâneze pisicile.”

  O ce interesanta parere are Voiculescu despre romani! Intotdeauna a fost asa. Intotdeauna in capul lui va fi ca romanii il urasc. Si atunci vine cu imagini cu puternic impact emotional.
  Mesajul ascuns e propagarea fricii prin ura.
  Si atunci o face prin tool-a asta platita, Sava, apoi Firea si alti inculti care sug ura impotriva alor lor de la el. Nu poti sa iei bani de la acesta si sa mai si fii roman. Nu merge!
  De aceea o dispretuiesc pe Firea.

 3. January 24, 2022

  Si mai e un aspect: niciodata nu dati crezare stirilor care nu lasa loc de vreun Iisus!
  Asta Saccsiv trebuia sa stie. Are si acesta vedere ingreunata si biased.
  Calea
  Adevarul
  Viata
  E simplu: pana la moarte daca vrei in rai!

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer