Marcajul animalelor se folosește din cele mai vechi timpuri. Proprietarii de turme de ovine și bovine marcau animalele cu vopsea sau le însemnau piele cu fierul înroșit, punându-și simbolul (litera sau semnul) prin cre acele animale erau recunoscute ca aparținându-le.

Într-un stil modernist, fermierii prind de urechile animalelor tag-uri cu coduri de bare sau circuite RFID, prin care acestea pot de asemenea fi reperate și identificate.

Într-o lume în care internetul obiectelor a ajuns cvasiprezent (în care obiectele de uz casnic au o prezență și în spațiul virtual, prin conectarea la internet), era doar o chestiune de timp ca cei ce controlează Sistemul Mondial să caute o soluție de a identifica și oamenii în această lume virtuală. Miza includerii individuale a oamenilor în virtual constă în posibilitatea controlului acestora, mult mai ușor decât în lumea reală. În virtual nu există limite de număr, distanță și timp, totul depinde de puterea de calcul și conectivitate. De aici și interesul mondialiștilor de a creea conexiunea om-mașină, dorința unora de a se atinge cât mai repede acel moment de singularitate tehnologică în care virtualul să devină o copie fidelă și instantanee a realului. Un pas enorm în această direcție în constituie vaccinarea anti-covid. Dacă până acum se credea că vaccinul conține chestii medicale, ce au ca scop imunizarea contra covid, în prezent nu mai sunt atât de sigur că acesta a fost scopul real al vaccinului. Concret, două evenimente recente m-au pus pe gânduri.

Primul, declarația purtătoarei de cuvânt a Casei Albe, Jen Psaki, care se referea – intr-o recentă conferință de presă – la cei “vaccinați” ca fiind “oameni marcați” de care are grijă administratia Biden.

În cadrul unei conferințe de presă la Casa Albă purtătoarea de cuvânt Jen Psaki face o “eroare de exprimare” – cum s-a dorit a fi catalogata ulterior – sau pur si simplu a facut o gafă de proportii cum s-ar zice “a scapat porumbelul pe gură”. O jurnalistă o întreabă ceva cu privire la măsurile abuzive luate de aministrația Biden, care limiteaza drepturile cetatenesti, precum si dreptul la liberati individuale si discriminare, a celor nevaccinati fata de cei vaccinati, iar Jen Psaki răspunde:

“Nu aș caracteriza discursul lui folosind aceste cuvinte sau această terminologie. Ce ați auzit pe președinte transmițând ieri sunt următoarele măsuri pe care le ia, folosind toate pârghiile guvernamentale, pentru a reduce gradul de infectare, numărul de internări, pentru a proteja pe oamenii marcați și pentru a salva mai multe vieți”.

Iată și fraza în engleză:

„What you heard the President convey yesterday are the next steps he is taking, using every lever of government, to reduce, uh, sicknesses, to reduce hospitalizations, to protect marked people, and save more lives.”

Traducerea de dictionar este “marked people=oameni marcați (pecetluiți)”. In engleza, sensul “marked” nu se poate traduce, ca in română, “marcați” adică “afectați” (o persoana marcată/afectată de un fapt sau un eveniment). Cu atat mai mult cu cat in contextul intrebarii Jen Psaki se referea la persoanele “vaccinate” ca fiind “persoanele marcate”, deci in acest caz nu acestea erau afectate de masurile abuzive ci, dimpotriva, cei nevaccinati care erau considerati a fi discriminati de catre jurnalista acreditata la Casa Albă. In engleza, “mark” înseamnă exclusiv semn, ștampilă etc., “marked” înseamnă “însemnat”, “ștampilat” (pecetluit) etc.

In acest caz, filmarea respectiva de pe Youtube a strans foarte multe vizualizari, iar la comentarii multi vorbitori nativi de engleza se intreaba de ce a folosit purtatoarea de cuvant a lui Joe Biden termenul de marcati/pecetluiti (deci nu au facut nicio confuzie), cu trimitere la pasajul din Biblia unde se se spune ca “nimeni nu va putea sa cumpere sau sa vândă decat daca are semnul” (in original in engleza – “mark”) referire la “mark of the beast”, din Apocalipsa lui Ioan din Noul Testament. Asemanarea in acest caz este izbitoare, intrucat in curand nimeni nu va mai putea intra in magazine sau in restaurante, peste tot, decat daca e vaccinat si are “marca”, adica acel cod QR de pe certificatul verde (greenpass), or ca sa o spuna pe față chiar purtatoarea de cuvand a Casei Albe este deja prea mult fata de orice “teorie a conspiratiei”.

Filmarea integrala pe Youtube, alaturi de comentarii – AICI (incepand cu minutul 1:12:17), secventa in cauza AICI.

A doua chestie stranie o reprezintă inițiativa Forumului Economic Mondial, care prezintă pașaportul COVID pe baza unor markerice pot fi detectați la teste de sânge pentru a determina statutul de vaccinare.

Conform site-ului Infowars, Vaccinul în sine va trebui să poarte o formă de marker care să rămână permanent (la nivel celular) în corpul oamenilor și care să poată fi detectat printr-un test de sânge.

Captură de ecran: World Economic Forum

Așa-numitul COVIDPass al Forumului Economic Mondial (WEF) va utiliza markeri ce se vor evidenția la o analiză a sângelui pentru a determina dacă o persoană este sau nu vaccinată anti COVID.

Propunerea WEF privind pașaportul COVID este bazat pe o probă de sânge – nu pe documente furnizate de un medic – legată de un cod QR pentru a dovedi că ați fost vaccinat.

„Utilizatorilor li se va testa sângele la un laborator autorizat COVIDPass înainte de a li se elibera o viză de sănătate ca aplicație de telefon cu un cod QR securizat, care poate fi prezentat la controlul în aeroporturi, la frontiere sau la intrarea la evenimente”, se arată în videoclipul promoțional al WEF.

 1. October 21, 2021

  Vaccinarea este alegere personala.

 2. October 21, 2021

  Come Mr. tally-man, tally me banaana!

  Dead, he’s a dead-oh oh …

  Highly deadly black tarantula …,

  6 foot 7 foot 8 foot punch…,

  Dead, he’s a de-eh-eh-ow!

  bwahahaha, I’m a witch on a broom, call me Dairy!

 3. October 23, 2021

  Jen Psaki face o “eroare de exprimare” – cum s-a dorit a fi catalogata ulterior

  Exista cumva o sursa unde se spune ca a fost o eroare de exprimare,in afara de comentariile de pe yt?

  Ms

 4. November 14, 2021

  **👉⚠️Directorul executiv Bayer a zis într-o conferință că vaxxinurile m-ARN Covid sunt terapie genică – (adică modifică genetic omul, creația lui Dumnezeu)!😢
  Link pe facebook (click aici): https://www.facebook.com/100074147856661/videos/3033295276923340

  • November 15, 2021

   Si ce daca a zis? Si ce daca modifica genetic? Asta e problema la tine? Nu gandesti deloc. Modificat genetic esti si daca treci printr-o foamete, ai o anumita metilare in corp. Modificat genetic esti si daca te expui indelung la soare, esti iradiat. Modificat genetic esti daca iti schimbi mediul si te afli de exemplu la Cernobal, te adaptezi sau mori. Voi doar mestecati vorbe ca sa inspaimante, numai virusul care va modifica genetic de nu mai respirati din cauza lui, il bagatelizati si spun eti ca nu va e teama. Vai de voi si de bucuria draceasca ce va stapaneste ca v-ati unii cu altii ca aveti inamic comun statul! Sunteti de tot rasul cum va infoiati si va razvratiti doar pe faptul ca aveti pe altii ca dusmani si nu virusul.
   Vai de luciditatea voastra! Vai de constiinta voastra!
   Nu sunteti buni de nimic cocoseilor daca nu si traiti dupa aceea!

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer