la fel ca Mihai Rapcea, un ceai negru în cinstea voastrã! Prima oarã m-a pomenit Mihai Stoian, liderul Natha (ramura danezã a MISA) și unul din personajele importante din filmul erotico-artistic „The Magic Passage” pe blogul lui:

However, we now have direct information from the case file confirming that the three main complaints were made by Virgil Calin, Cecilia Tiz (a proven collaborator of the Romanian Secret Service and convicted for calumnies against the yoga school in Germany by a german court). The last complaint was from a previously unknown Romanian person that has never been in the school but was recently used by some anti-sect movements (some that were publicly exposed in international forums for using unethical methods – i have personally witnessed such exposure of the organization cooperating with this romanian) .
Adicã, pe graiul nostru care mult e dulce și frumos, vorba cântecului:
Însã, acum avem informații direct din dosar care confirmã cã cele trei plângeri principale au fost fãcute de Virgil Cãlin, Cecilia Tiz (o colaboratoare doveditã a Serviciului Secret Român și condamnatã pentru calomnii împotriva școlii de yoga în Germania de un tribunal german). Ultima plângere a fost din partea unei persoane române, necunoscute înainte, care nu a fãcut niciodatã parte din școalã, dar care a fost folositã recent de niște mișcãri anti-secte (unele dintre care au fost expuse public pe forumuri internaționale pentru cã foloseau metode lipsite de eticã – eu personal am fost martorul unei astfel de expuneri a organizației care colaboreazã cu aceastã persoanã românã.
Când am citit chestia asta am rãmas nedumeritã – o fi fost vorba de mine au ba? Cã vorba aia, eu, spre deosebire de Mihai Stoian, știu cine sunt. Și știu cã am fost la curs. Mai am legitimații și alte povești. Poze cu Ioan Pohariu de la o filmare, chestii de-astea. Mã mai știe lumea. Dar aia cu anti-sectele se potrivea (am avut legãturi doar cu FECRIS, dar nici Stoian nu se poate decide dacã persoana în cauzã a colaborat cu o organizație sau mai multe). Sã fie oare vorba de mine?… Am întrebat în jur. Unii au fost de pãrere cã aș fi eu, alții cã nu. Și eu nu știam cã aș fi avut cine știe ce influențã asupra italienilor!… Dar uite cã și Yogaesotericul confirmã, într-un (nou!) articol despre Virgil Cãtãlin Cãlin:
Dar este necesar sã se ºtie cã aceasta nu este tot: dincolo de aceste aspecte elementare pe care vi le-am prezentat aici ºi care sunt, așa cum se spune, „la mintea cocoºului”, s-a aflat de curând chiar de la avocații școlii de yoga din Italia cã, atunci când au avut ocazia sã studieze dosarul (de îndatã ce li s-a permis accesul la respectivul dosar), au gãsit acolo și declarațiile în mod aberant incriminatoare ale lui Pinocchio-Cãtãlin! În plus, un element oarecum surprinzãtor ºi chiar nebunesc rãmâne pentru noi implicarea (ce a fost de asemenea descoperitã din parcurgerea dosarului incipient) a „maha-cutrei” Cecilia Tiz, precum și a unei foste cursante din România, pe nume Roxana Chirilã!
Când am citit asta, am sãrit în sus: EU ERAM! Cine e capul rãutãților la MISA, împreunã cu Cecilia Tiz și Cãtãlin Cãlin? Eu sunt! Meritã un tango sau nu? Un tango… de Voltaire (nu, nu francezul).  
  Dar sã lãsãm gluma. Articolul în sine e atât de lung încât dacã aș fi fost pomenitã undeva mai jos ar fi trebuit sã mã anunțe alții cã s-a vorbit de mine. Apar un pariu cu Virgil Cãtãlin Cãlin cã n-a dat bani cãtre MISA, multe acuzații, steluțe strãlucitoare în ochișorii lui Nicușor Catrina când vorbește de mãreția cursului și de mãreția lui Gregorian Bivolaru și ideea repetatã cã V. Cãlin ar fi un Pinocchio cu orgoliul uriaș. Se pare cã aia cu Virgil Cãlin, Bucãtarul nu le-a mers, cã nu era destul de causticã. Pe lângã Mahacutra și Avocãțel, un simplu bucãtar? Nu, trebuia sã gãseascã ceva mai rãu. Încã mai cautã, se pare. me 2007 Sincer, știu prea puține despre Virgil Cãtãlin Cãlin. Dacã nu-l confund cu altcineva, ultima oarã l-am vãzut pe la Costinești acum mai mulți ani și nu mi-a lãsat o impresie prea bunã. El nici mãcar nu cred cã m-a știut vreodatã. I-am tradus rãspunsurile cãtre YE în englezã pentru cã mi s-a pãrut interesant ce zicea. Înseamnã oare cã-l cred întru totul, pentru eternitate, cã am senzația cã e îngeraș pentru eternitate? Nu. Dar are din partea mea încrederea pe care i-o acorzi unui om oarecare. În schimb Yogaesoteric & co. nu au din partea mea niciun fel de încredere. De prea multe ori ne-au aburit în fațã, sau au fãcut presupuneri bazate pe fapte pe care le-au auzit de cine știe unde – Cecilia Tiz, condamnatã în GermaniaArticole conspiraționiste preluate din Academia Cațavencu! Sau, dacã nu vã convine, uitați-vã cu câtã siguranțã spune Stoian cã n-am fost la curs, pentru ca YE sã-l contrazicã dupã câteva zile, cu la fel de multã siguranțã. Asta e MISA. Mereu siguri… fãrã sã aibã siguranța de nicãieri. Elementar, dragã YE. Dacã ești prins la cotiturã îți scade credibilitatea. Roxana Chirilã – roxanamchirila.com]]>

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer