Iată cum sună postarea integrală:

„Scriam, recent, despre „idioții utili”, așa cum îi numea LENIN pe „activiștii voluntari”, SOROSISTI care ne îmbâcsesc viețile din Parlament și nu numai. Aceștia se înmulțesc pe zi ce trece pentru că… sunt utili altora. În mințile lor manipulate de bani și beneficii de tot felul, aceștia sunt cele mai bune slugi pentru că sunt convinși că luptă de partea bună a cauzei, că sunt alături de Neam și Țară. Fals. Dar, repet, de aia sunt utili. Ăștia nu trebuie îndoctrinați. Ei sunt cobaii cei dintâi ai exeprimentului ce trebuie să ducă la disoluția României.
Desigur, nu suntem singura țară care se luptă cu problema asta, dar suntem singurii din această parte de lume care nu luăm în serios, la nivel de stat, această uriașă amenințare și liderii noștri politici duc în derizoriu o chestiune care ne macină fără milă, urmând un plan bine pus la punct, cu etape și obiective înșiruite pe parcursul a mai multor ani.
Informațiile mele, care vin de peste Ocean, de la cel mai înalt nivel posibil, spun că ne îndreptăm ca oile spre un final catastrofal, bine ticluit și implementat, pas cu pas, de vectori de influență vizibili, dar și invizibili, susținuți politic și administrativ de „idioții utili” bine înșurubați într-un sistem ce le permite să acționeze oricând împotriva intereselor noastre naționale.
Unul dintre aceste planuri, elaborate în anii ’90 de SOROS a început prin distrugerea economiei românești și, în special a agriculturii, o zonă-refugiu, în care oricând am fi excelat fără mari eforturi ca stat. Se vede cu ochiu’ liber că le-a reușit. Astăzi, din ce în ce mai mult pământ de foarte bună calitate a ajuns pe mâna străinilor. Tinerii au fost îndepărtați de un mijloc de trai care le-ar fi putut aduce nu subzistența , ci chiar o viață îmbelșugată. Mirajul câștigului imediat, a unei vieți mai ușoare a funcționat ca peste tot în lume pentru că spectrul sărăciei nu a putut fi îndepărtat de nici un Executiv, din ’89 încoace. Nu-i vorbă, nici nu au fost lăsați și nici nu și-au prea dat interesul să evalueze corect șansele economice ale României în contextul integrării în UE. Acesta a fost primul pas, pas care încă face dezastre și azi. Încercările de recuperare a puterii agricole a pământului de către români sunt slabe și sortite eșecului prin folosirea unor pârghii financiaro-economice inflexibile.
Al doilea pas, care, în mare parte a derivat din primul pas este emigrarea masivă. Forța de muncă a României s-a externalizat într-o perioadă mai scurtă decât un război al secolului trecut. Un război omoară tinerii, emigrația mută forța de muncă la alții. Ei prosperă, în timp ce în Țară, majoritatea populației este dependentă de stat: copiii și bătrânii sunt majoritari. În timp, trebuie să devenim o națiune de nevolnici. Brațele oțelite sunt peste hotare, deci nu pot fi la manifestații și nu pot organiza, în caz de nenorocire, vreo rezistență. Iar acțiunile lor din alte țări sunt cenzurate chiar acolo, pe loc. Iată un cadru ideal pentru ocuparea unei Țări fără prea mult efort și cu cheltuială minimă. Un prieten mi-a spus odată: ia încearcă o încorporare masivă, să vezi câți soldați vei putea strange. Un adevăr simplu.
Menținerea unei situații conflictuale la nivel civic, iată a treilea pas și poate cel mai parșiv. Acesta duce la divizarea populației într-un foarte scurt timp. Un exemplu: vaccinarea obligatorie. Ne-au băgat-o pe gât, au invins „idioții utili” și partea corectă a societății civile a fost înfrântă. Dar nu oricum, ci în așa fel încât învinșii să știe care le sunt noii stăpâni. Unul dintre aceștia este chiar Big Pharma, legea este dată în așa fel încât, la o adică, nimeni să nu scape. Poate numai dacă ne mutăm în munți… O victorie a lor. Dar după 10, 15 victorii ale criminalilor oare la ce nivel de deznădejde vor ajunge patrioții români, constatând că lupta lor devine inutilă. Desigur, deznădejdea va fi generală, puterea nației va fi zdrobită și nu va mai exista nici o opoziție. Vom deveni o turmă de oi. Asta se dorește, asta se vrea, de asta trebuie să ne ferim zi de zi, ceas de ceas: să nu ne lăsăm, să nu le facem pe plac.
Un al patrulea și decisiv pas este transformarea României într-un stat unde cetățenii trebuie să fie cât mai puternic multi etnici. Ne aduc globalizarea și multiculturalismul progresist inventat de Karl Popper, pus în aplicare de SOROS, în Poiana lui Iocan, la mine în curte, la tine în curte. Asta se va face simplu: în primăvară, spre vară se estimează că ni se vor băga pe gât peste un million de emigranți musulmani prin Marea Neagră.
Un milion de refugiați musulmani în locul a patru milioane de români plecați la muncă în Occident. Nu sunt mulți, veți spune. Așa o fi, dar știți care este rata de înmulțire a acestora față de a noastră. Vă spun eu: în 20 de ani, un sfert de Românie va fi musulmană, cu legi și limbă proprii, cu obiceiurile lor, cu cultura și felul lor de trai. De ce oare am avea o ditamai moschee, în curând în București? Este o invazie pașnică. De nerefuzat din condiții umanitare, dar destructivă prin însăși existența ei printre ai noștri. România va fi ocupată fără să se tragă un foc de armă, ba chiar împărțind mămăliga noastră, de milă, cu viitorul ocupant. Și uite așa nu vom mai vorbi, destul de repede, despre naținea română.
Cum spuneam, planul este valabil pentru mai multe țări, dar acolo populația deja se mișcă și face opoziție acestui plan mârșav.În Polonia, Ungaria și Cehia glasul patrioților se face tot mai limpede auzit, Europa se trezește. Noi ce mai așteptăm?
sursa: Ninel Peia, Facebook
Şi dacă dl Ninel are dreptate ?! Dovezi ar cam fi în direcţia asta. Turcia vrea să ne ridice o mega-moschee în Bucureşti, unde comunitatea musulmană este aproape inexistentă – raportat la numărul de locuitori. Însă mă pun pe gânduri acţiunile de propagandă ale Turciei. Începând cu serialele gen telenovele turceşti care au început să fie difuzate cu dărnicie pe toate posturile româneşti, şi terminând cu campanii făţişe de prezentare a islamului într-o lumină favorabilă publicului român, toate denotă o intenţie ascunsă, şi o finanţare pe măsura amplorii pe care au luat-o. Urmăriţi cu răbdare clipul pe care l-am realizat, în care prezint materialul de propagandă islamică tipărit în Turcia şi distribuit în sute de mii de exemplare în Bucureşti: ]]>

CategoryCauze Naţionale
 1. December 14, 2017

  Unde-i culca pe acesti amariti ?

 2. December 14, 2017

  Vine muiezinii inferiori să ne populeze că fomiștii mioritici s-au ridicat de la masa tăcerii, adică carevasăzică au evoluat și acum ecce superiori, au plecat să-i sufle în arianus lui Konchita Wurst. A rămas numai Cristian Homobuci, el cântă la fluierul care nu se aude doar în spatele altarului și nu pune cărțile pe față, el și Klaus șed cuminți, nu se joacă cu sfânta taină…

 3. December 15, 2017

  Klaus ecce om de treabă, mai întârziat de felul lui dar evident de rasă superioară. S-a ridicat de pe scăunel și s-a aplecat peste masă în poziția strategică să demonstreze fomiștilor mioritici cum să înbuce altfel. Dacă nu are success lecția atunci pleacă și el dar probabil numai după ce îi poftește pe muiezini la masă, la cina fanaticilor ;))

 4. December 15, 2017

  “Un milion de refugiați musulmani în locul a patru milioane de români plecați la muncă în Occident.”
  Poate il anunta cineva si politicianul asta, al lui Peste Prajit, Pristandaua de mileniu trei, ca in acest moment, analfabetii de prin institutiile statului au reusit sa numere PESTE SASE MILIOANE DE ROMANI EMIGRATI, si ca se pleaca in continuare.
  Ca tot am mai vorbit acum o saptamana de subiectul asta, am sa iau cu copy-paste din comentariul anterior:
  In urma cu doi ani, in septembrie 2015 erau plecati si declarati oficial, 5 milioane de romani:
  – Un sfert din România a emigrat, chiar și în Congo, Guyana, Vietnam, Botswana
  https://www.profit.ro/stiri/economie/un-sfert-din-romania-a-emigrat-chiar-si-in-congo-guyana-vietnam-botswana-14467575
  Intre septembrie 2015 si august 2017 au mai plecat inca un milion si ceva de oameni si se pleaca in continuare. Suma celor plecati oficial se ridica la peste 6 milioane din 20.121.641 numarati si 19,638,000 estimati, dar la calcul lor le ies cam… 17%!!!!! Ha! Ha!Ha!
  Si vorbim doar de cei plecati oficial si inregistrati la administratiile locale si la consulate, nu de cei care stau “la negru”.
  – Peste 200 de români părăsesc țara în fiecare zi și nu se mai întorc
  http://www.activenews.ro/stiri-social/Peste-200-de-romani-parasesc-tara-in-fiecare-zi-si-nu-se-mai-intorc.-Diaspora-reprezinta-17-din-populatia-totala-a-tarii-145388
  @MR
  Fii bun te rog, si da-i si lui Peia (si altora ca el) lincurile la articolele de mai sus.

 5. December 15, 2017

  Printul la titlul cartii:
  – embosare (3d)
  – printat in culoare metalica (Pantone metalic)
  – (posibil) si lacuire slectiva
  Oricum este foarte scump. Pe langa printul clasic in patru culori cmyk mai ai si a cincea culoare speciala si de lux (Pantone metalic), plus inca doua procedee suplimentare de prelucrare premium: embosare si lacuire selectiva. Pentru ca toate aceste procedee sa iasa bine si sa nu arunci banii pe fereastra, evident ca ai nevoie de hartie cel putin de nivel premium.

 6. December 15, 2017

  Nu doar Germania si Franta au publicat rapoarte referitoare la pagubele pe care populatiile astea low-IQ de negrii si de cacanii le produc in societatile lor, ci si Olanda, UK, Norvegia, Suedia, etc
  “Liderii nostri europeni” nu ne-au tradat. Sunt doar niste marxisti-comunisti-socialisti imputiti. Niste hoti si niste putori ordinare care vor sa conduca si sa traiasca in huzur pe munca altora motiv pentru care isi importa proprii votanti.
  Europa se prabuseste din cauza prostiei, hotiei si a socialismului, nu din cauza migrantilor si a islamului. La o adica, astia pot fi scosi afara in suturi in mai putin de 24 de ore. Ia trimite cateva brigazi de jandarmi inarmati sau un batalion de armata peste ei, sa vezi daca mai clantane vreo unul ceva de drepturi sau “toleranta” sau “islamofobie”.
  Daca luam pe scurt cazul UK… cres ca asta lamureste totul:
  – Migrants from outside the EU have taken £120 billion more from the state than they paid in taxes over 17 years
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2821151/Non-EU-migrants-State-costing-British-finances-120billion-1995.html
  Zilele trecute a mai aparut inca un artiol interesant referitor la situatia din UK:
  – Bank Of England Warns The UK: ‘Economic Collapse’ If UK Keeps Borrowing Money
  http://www.shtfplan.com/headline-news/bank-of-england-warns-the-uk-economic-collapse-if-uk-keeps-borrowing-money_12132017
  De cele mai multe ori, la astfel de articole, comentariile se pot dovedi a fi mai interesante. Userul “Frank Thoughts” lamureste cum stau lucrurile cu UK in asa fel incat sa inteleaga si un Gâgă:
  “But on a serious note, I will summarize the British economy and the British society in a few paragraphs for those who do not understand or know the situation:
  The UK economy
  The only aspect of the UK economy that has vitality, relevence, international connectivity, intelligent people, well-educated people is the financial services economy, which is primarily based in London. The rest of the UK is basically inhabited by people who have poor educational achievement, high welfare and state benefits dependecy, and live in very poor quality cities and towns that are shabby, violent, ugly and depressing. By voting for Brexit, the British have jeopardised the one aspect of their economy that actually makes substantial amounst of cash. A self-inflicted wound of the highest order. The idea that these ignorant, bigoted, ill-educated, violent, drunk, drug-addled morons are poised to learn Mandarin and embark on a flurry of deal-making with the Chinese and prosper post-Brext, is as laughable as it is pathetic and deluded.
  The UK was in dire straights in the early 1970s, bankrupted by belligerant unions who brought the country’s industries to a halt. It eventually went bust and had to turn to Arab and Islamic finance to resurrect its economy. Muslims own pretty well all of London and it is one of the reasons they insisted on a Muslim mayor. Any further bankrupting of the country will mean it will no longer be owned by any British people.
  UK society
  The UK is a high welfare-dependency society. Many millions have all their expenses paid for by the state, from free housing, to free healthcare, to free food, clothing etc. Since the 1980s this population has been added to by millions from Africa, Southeast Asia and the Middle East, and a variation on the structure deployed in the Gulf States has been applied to the UK: rather than find meaningful, wealth-creating work for these people, they instead subsist on welfare, and the UK did pay for this through Northsea oil exports (now nearly gone).
  By 2007, the UK had reached the end of the substainability of this system, and it collapsed with bank runs. They rescued this system by embarking on the largest money-printing excercise in the country’s history. What they did was to flash-freeze in place a crumblng, over-priced, moldy, damp, shabby country with trillions and trillions of fake money and full of fat, ugly women. In short, they have nothing to show for all this expenditure, since most of the housing is still poor quality and the infrastructure, apart from some parts of London, is just crumbling Victorian infrastructure. Shitty, fat, pasty-faced people passing wind living cheek-by-jowel in tiny homes and crime-ridden public housing estates infested with drug dealers and black gangs.
  The Bank of England is not stupid. They see the true state of the country and know there isn’t any financial fakery left that can paper that mess over. The UK faces either a short-sharp shock of fiscal reality and then a recovery based on real wealth creation, or, it gets the full Communist with Labour and experiences a classic Venezualan global meltdown and pariah status. Britain’s open borders ensure that any expansion in public housing or welfare under Labour will only attract millions of more migrants into the country, leading to an epic bankruptcy. The sad fact is Britain has been here before: it was the 1970s.
  The one positive is this: that lovely young lady will be reduced to being a high-class call girl when the pound craters and the country goes bankrupt. I love it when posh English girls say “blowjob”! “

 7. December 15, 2017

  In ceea ce-i priveste pe “mirificii” americani…
  Alti “vestici”…
  – Vampires, Zombies And ‘Hooking Up’: 37 Examples Of Real College Courses That Are Almost Too Crazy To Believe
  http://endoftheamericandream.com/archives/vampires-zombies-and-hooking-up-37-examples-of-real-college-courses-that-are-almost-too-crazy-to-believe
  – ‘Adulting’ School Founded to Teach Millennials How to Be Adults
  http://www.intellectualtakeout.org/blog/adulting-school-founded-teach-millennials-how-be-adults
  – Video: Liberal Mayor Literally Cries After Argument With City Councilwoman Who Refused To Acknowledge Her “White Privilege”
  http://www.shtfplan.com/conspiracy-fact-and-theory/video-liberal-mayor-literally-cries-after-argument-with-city-councilwoman-who-refused-to-acknowledge-her-white-privilege_12062017
  … si socialisti faliti.
  Totul in numele “fairness-ului” evident!
  – California Considers Placing A Mileage Tax On Drivers
  http://sanfrancisco.cbslocal.com/2017/12/11/california-considers-mileage-tax/

 8. December 18, 2017

  Eu sper sa se duca dracului toata europa cit mai curind inainte sa apuce sa ne colonizeze cu imigranti asa cum isi doresc unii din parlamentul UE…. daca apar probleme in tarile lor nu le mai arde sa distruga tarile altora.. nu ca nu ar mai vrea , dar nu vor mai avea vreme….cind din greseala sau din prostie ti-ai tras singur una in boashe,de durere, nu iti mai arde sa ii dai in cap celui de linga tine….

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer