Capitanul nu a avut niciodata incredere deplina in Adolf Hitler, in anul 1937 ii marturisea lui Mihail Polihroniade : ” Acest om ( Adolf Hitler ), este un nebun si jumatate, eu sunt crestin si nu pot sa fiu de acord cu exterminarea evreilor, nimeni nu are dreptul sa-i omoare, imi pare rau ca m-am lasat inselat de Hitler, nu am stiut de la bun inceput care sunt planurile lui “.   Ce spunea Capitanul in ” Pentru Legionari “.    Hitler vine sa ne ia Ardealul. Iar noi, toti nationalistii români, care vrem sa scapam de pacostea jidaneasca, suntem, nici mai mult nici mai putin, „hitleristi”, adica vrem sa dam Ardealul nemtilor.   Noi însa raspundem: presupunem ca Hitler vrea sa ne faca razboi si sa ne ia Ardealul. Noi, românii, tocmai pentru ca sa ne putem apara Ardealul contra nemtilor, trebuie sa scapam de jidani. Sa rezolvam si noi problema jidoveasca. Sa ne întarim pozitia neamului nostru stors de jidovime, supt de vlaga si pus în imposibilitate de a se apara. Cu jidovimea care ne otraveste sufleteste si ne suge sângele, nu vom avea nici arme, nici suflet, nici carne pe noi. În sfârsit, noi „primim bani”, suntem stipendiati, suntem „în solda” hitleristilor. Raspundem: A. C. Cuza lupta împotriva jidovilor de la 1890, iar noi de la 1919, 1920, 1921, 1922, când nici nu auzisem de Adolf Hitler. Serpi veninosi!     Legionari internati in lagarul de la  ” Buchenwald “. Cativa dintre ei au murit din cauza bolilor…       Legionarii au fost internati in lagare de Adolf Hitler !  Astazi va manipuleaza si va spun ca legionarii au fost…NAZISTI !   

Ordinul lui Hitler referitor la legionari

“Comunicare telefonicã din 21.01.1943 din „Wolfschanze” (n.trad. Vizuina lupului, cartierul general al lui Hitler)

Referitor la: legionarii români

1. Cei 150 de legionari români care muncesc la uzinele Heinkel din Rostock rãmân în continuare angajaþi ai uzinelor Heinkel. Totuºi nu vor mai fi trataþi de SS ca legionari români, ci ca refugiaþi politici cu drept de azil ºi în cazul în care nu s-a întâmplat asta deja vor trebui sã îºi aleagã un reprezentant pentru relaþia cu autoritãþile germane. Acest reprezentant va trebui sã comunice restului legionarilor cã toþi legionarii de la uzinele Heinkel ar fi trebuit sã fie internaþi într-un lagãr de concentrare dupã fuga lui Horia Sima. Însã acest lucru a fost anulat. În cazul în care unul dintre legionari va lua legãtura cu România, direct sau indirect, toþi cei 150 de legionari de la Heinkel vor fi internaþi într-un lagãr de concentrare. De asemenea nu li se va permite nici un fel de activitate politicã internã sau externã. În cazul unei evadãri sau a unei plecãri nepermise toþi legionarii vor fi internaþi într-un lagãr de concentrare.

2. Ce-a de-a doua grupã de aproximativ 150 de legionari care în prezent sunt internaþi în lagãrul special Fichtenhain dependent de lagãrul de concentrare Buchenwald rãmân deþinuþi acolo în continuare, în spatele sârmei ghimpate ºi sub pazã severã, totuºi trebuie trataþi bine. Trebuie sã li se aducã la cunoºtinþã cã încercarea de evadare sau activitatea politicã fie ºi din partea unuia singur dintre ei va avea urmãri neprevãzute pentru toþi legionarii.

3. Cei 13 ºefi ai legionarilor români, Iaºinschi ºi ceilalþi, trebuie internaþi într-un alt lagãr în celule izolate. Trebuie sã li se aducã la cunoºtinþã cã în cazul încercãrii de evadare sau a desfãºurãrii de activitãþi politice ale unuia dintre ei vor fi predaþi cu toþii României.

4. Horia Sima ºi adjutantul sãu Borobaru vor fi separaþi de ceilalþi legionari ºi supravegheaþi sever.

5. Domnul ministru de Externe al Reichului va publica un comunicat de presã referitor la fuga lui Horia Sima ºi va face o comunicare oficialã Guvernului României prin trimisul von Killinger pentru a încheia în mod clar aceastã afacere.

6. Domnul ministru de Externe al Reichului îl roagã prin intermediul Obergruppenfuhrer Wolff pe Reichsfuhrer SS (n.trad. – Heinrich Himmler) sã emitã un ordin cãtre autoritãþile subordonate lui prin care sã interzicã legãturile dintre legionarii români internaþi în lagãre ºi cetãþenii români care pot circula liber, iar acestora din urmã sã li se interzicã sã fie legionari sau sã facã parte din partide politice. Reichsfuhrer SS crede cã trebuie permise relaþiile cu cetãþenii români de sex masculin ºi feminin (anume soþiile ºi fiicele lor), ca ºi cu delegaþiile economice ºi militarii români.

„Wolfschanze”, 21 ianuarie 1943

(Dictat de Obergruppenfuhrer Wolff)”

Svastica, vechi simbol indo-european !

Svastica nazista ( folosita de Adolf Hilter ). Este o diferenta uriasa intre cele doua simboluri !

Coroana Reginei Maria a Romaniei, va rugam sa observati svastica ! Si Regina Maria era ” nazista ” ?

Regina Maria a Romaniei, purtand coroana cu svastica ! O trecem si pe Regina la ” antisemitism si nazism “, o scoatem din cartile de istorie ale romanilor??! 

Comunistii rusi foloseau svastica in anul 1919 ! Putini oameni cunosc acest lucru…

 

Anul 1909 – Baschetbalistii americani purtau tricouri cu SVASTICA! Ii trecem si pe ei la ” nazism si antisemitism ” ?

Costum popular romanesc din zona Olteniei, are svastica brodata pe mana si piept !

Doamna Maria Lataretu, PRIVIGHETOAREA CANTECULUI POPULAR ROMANESC, purta un costum cu svastica in aceasta inregistrare !  Costumul este identic cu cel prezentat  in poza de mai sus. Ce se intamapla daca domna Maria Lateretu, concerta asa in anul 2012? Va spunem noi ce reactii aveau : ” Antisemitismmmmmm, holocaustttttt, a reinviat nazismul in Romaniaaaaaa, s-o bagam la inchisoare, este o nazistaaaa nemernicaaaa, discriminareeee, discriminaaaareeee, sa vina Politia, SRI, ONU, ajuttttorrrrrr, antisemitismmmmmm…” 

Costum popular din Rusia, observati svastica brodata ! 

 sursa: deveghepatriei

]]>

CategoryCauze Naţionale
Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer