Sambata 9 iunie, incepand cu orele 14:00, va asteptam in Piata Universitatii sa spunem raspicat STOP ACTUALEI CLASE POLITICE!

Române, te-ai sãturat de circul politic? Te-ai convins cum stã treaba în “democrația originalã” de dupã ’90, comunismul “cu fațã umanã” al nomenklaturiștilor vopsiți în toate culorile spectrului politic? Nu vezi o alternativã la veșnica “alegere între douã rele”? Haisã o construim împreunã ºi sã ne luãm þara înapoi!
Ce ai de pierdut ? Sãrãcia, lipsa de speranțã, robia la strãini – acasã (ca sclav al bãncilor) sau pe aiurea, la cules de cãpșuni? Dacã îți pasã de viața ta și a copiilor tãi, dacã vrei altceva pentru ziua de mâine, ARATÃ CÃ ȘI TU CONTEZI! Aratã cã nu mai poþi fi prostit cu rotirea la putere, fuga dintr-un partid în altul, demagogie și minciunã. Avem nevoie de tine, și TU ai nevoie de tine, aºa cã nu mai aștepta soluþii de la alþii, ia taurul de coarne, implicã-te !
Nu ți se pare ciudat?
  • deși suntem mulți care gândim la fel, suntem conduși de zeci de ani de aceiași oameni, un mic clan, CARE NU GÂNDESC CA NOI ;
  • deși noi avem puterea de a alege, experiența de pânã acum a dovedit cã în realitate „iese cine trebuie”;
  • deși suntem mulți oameni animați de intenții bune, nu ne putem uni, pentru cã cei ce ne conduc ne vor dezbinați ºi slabi.
Nu te mai lãsa mințit sau manipulat în numele “interesului național”! Se vor prezenta înaintea ta cu aceiaºi oameni, cerându-þi sã votezi “rãul cel mai mic”. Te vor minþi cã, dacã nu ieși la vot
– “Puterea va frauda masiv alegerile”
  • ungurii vor vota mai mulți decât românii, și vom fi conduși de unguri!” Fals! Crezi cã maghiarii din Covasna și Harghita nu se chinuie ca și noi, cei din restul țãrii?!
  • aparatul de vot al clanurilor/partid își va scoate votanții la urne și se vor alege singuri.”
Așa conduc ei de 20 de ani, prin fricã disperare și lipsã de alternative. Ne-au transformat în þiganii Europei ca sã ne umileascã ºi sã þinem capul plecat.
E TIMPUL SÃ SCHIMBÃM ASTA!
Sã dovedim cã ne putem lua þara înapoi!
Propunerea nostrã:
  • la alegeri, mergi ºi boicoteazã actualele partide de sistem. Nu te mai lãsa cumpãrat cu un kil de zahãr și unul de ulei. Votul tau conteaza! Scuipã-l în ochi pe cel ce vrea sã te cumpere!
  • IMPLICÃ-TE. ORGANIZEAZÃ-TE. ÎNCHIDE TELEVIZORUL ! Circul politic televizat are scopul de a te scârbi pentru a te þine departe de scena publicã. Informeazã-te din surse independente, prin persoane apropiate sau de pe internet. Citește Constituția, intereseazã-te cum funcționeazã Statul, care îþi sunt drepturile ºi reacþioneazã când acestea îþi sunt încãlcate.
Alege alternativa naþionalistã de luptã, credinþã ºi demnitate!
Doar aºa vom putea sã ne ridicãm din starea actualã de iobãgie modernã.
]]>

CategoryCauze Naţionale
Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer