The Economist - Planet Trump

Pe coperta ultimului numãr al revistei „The Economist”, deținutã de familia Rotschild, apar opt cãrți de tarot modificate prin care cei de la revista amintitã încearcã sã facã o previziune la cum va arãta anul 2017.

# Prima carte este cartea „The Tower”, adicã Turnul, cartea aratã douã grupuri de oameni aflați fațã în fațã (care aparent se confruntã) unul poartã secera și ciocanul, adicã comuniștii/socialiștii/ateii, ceilalți crucea latinã simbolizeazã catolicii. În centru avem un turn cu o cruce care este despicat de un fulger provenit dintr-un nor negru. Observãm cã pe ușa turnului sunt bãtute niște coli de hârtie. Turnul reprezintã biserica catolicã cu tezele reformei luternane bãtute pe ușa sa (creștinãtatea apuseanã). Imaginea simbolizeazã distrugearea creștinsmului vestic. Fulgerul e o veche reprezentare a diavolului. În Apocalipsã se vorbește cã diavolul va coborî foc din Cer pe Pãmânt.

Cartea de tarot a Turnului simbolizeazã distrugerea vechiului, criza, urmatã de o perioadã de haos și nesiguranțã dar, odatã cu distrugerea, vine și creația… un nou început. Explozie, revelație, început.

# Cea de-a doua carte îl reprezintã pe Trump care are în mâini simbolurile monarhice ale puterii, el stã cu fundul pe steagul american și are globul pãmântesc ca un fel de tron. Este o imagine care ne duce cu gândul la Hristos Panteocrator (judecator), este prin urmare o imagine „comicã” se anunțã o falsã judecatã venitã din partea unui pretins „salvator”.

Cartea de tarot Judecãtorul anunțã și ea o schimbare venitã în urma unei revelații, un nou început ca de pe urma unei sentințe. Cartea sugereazã o anchetã sau un proces (la propriu sau la figurat) a cãrui rezultate ne vor schimba multe percepte.

# A treia carte „The World”, adicã Lumea, guvernele, tribunalele și religiile lumii, artele, cãrțile, presa, tot ce stã sub soare e controlat de Iluminati. Dupã ce toate obstacolele au fost depãșite, Lumea este ultimul scop de atins.

Tarot – lumea simbolizeazã finalitatea acțiunilor, scopul final atins, un ciclu încheiat cu succes.

# A patra carte – Pustnicul – o mulțime de oameni pornind pe o cale descendentã împotriva TPP, TTIP și EU. În dreapta avem un glob cu America de Nord crãpatã (crizã). Dupã instaurarea noii ordini o parte a populației se va opune.

Tarot – o parte a ta pe carte trebuie sã o confrunți, o problemã ramasã nerezolvatã, întoarcerea atenției din exterior cãtre interior, o interiorizare.

# A cincea carte, Moartea, moartea cu coasa, o bombã atomicã și niște ființe înaripate care ne duc cu gândul la Apocalipsã, un pamânt arid, recolte distruse, râuri secate, un soare roșu nimicitor. Aceastã carte ne aratã pericolele ce pot veni ca o consecințã a contestãrii Iluminaților.

Tarot – mari transformãri, în tarot „moartea” nu înseamnã moarte fizicã ci mari provocãri, obstacole, transformãri profunde.

# A șasea carte, Magicianul, un om cu ochelari, la un calculator, apasã o imprimantã 3D care scoate pe bandã rulantã ceva ce seamanã cu bisericile din Vest, omul are soarele în spate care îi dã o aureolã de sfânt, are și un sceptru similar cu bastonul lui Moise. Aparent supremația tehnologiei, posibila apariție a inteligenței artificiale.

# A șaptea carte, Roata Norocului. Marine Le Pen, Angela Merkel și o altã figurã politicã din Olanda sau Luxemburg (dupã steagul din dreptul ei), lideri care fac parte dintr-un simplu joc al Iluminaților.

Tarot – bani, noroc, destin, soartã, totul se schimbã iar tu trebuie sã accepți cã nu ești în control.

# A opta carte arata imagini ale unor vedete din muzicã în interiorul unor stele și, în centru, o stea cãzãtoare (cometa). Cei care vor face cum cer Iluminați vor avea o carierã de succes.

Tarot – putere de creativitate.

sursa; rostonline
]]>

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer