În urmă cu 3 zile, grupul Wolkswagen și-a prezentat public strategia de dezvoltare a diviziei de mașini electrice, cu etape de dezvoltare, punându-se în mod special accentul pe creșterea numărului de stații de încărcare rapidă la nivel european.

Pe harta dezvoltării infrastructurii europene, sare în ochi din prima lipsa a două țări: Norvegia și România. Dacă lipsa Norvegiei este explicabilă prin faptul că norvegienii și-au dezvoltat deja o infrastructură pentru mașinile electrice, fiind lideri europeni în utilizarea lor, nu la fel stau lucrurile cu România.

Evenimentul Power Day 2021 organizat de Volkswagen a fost folosit pentru a anunța foaia de parcurs a producătorului auto din prezent și până în anul 2030. În ceea ce privește implicarea sa în extinderea infrastructurii de încărcare, acesta își dorește să aibă 8.000 de stații cu încărcătoare de 150 kW în Germania și Marea Britanie, precum și acoperire pe cele mai importante rute din Italia și Spania (prin crearea stațiilor de încărcare de-a lungul autostrăzilor).

Lipsa României din acest proiect nu poate însemna decât un singur lucru: suntem lăsați în urmă. Datorită politicienilor, a corupției generalizate, a lipsei de voință politică și instituțională, am reușit să ne autoexcludem din construcția europeană, refuzând să construim autostrăzi, să ne adaptăm la creșterea și dezvoltarea din jurul nostru. Vom rămâne în continuare “groapa de gunoi a Europei”, cumpărând mașinile uzate și poluante ale celor ce trec pe energie verde.

Vom aduce în continuare pe șest în România deșeuri poluante (sub pretextul de bunuri “second hand”) sub ochii îngăduitori ai autorităților corupte, și le vom arde ca de obicei în gropi de gunoi improvizate, la marginea orașelor românești. Iar corupții din Garda de Mediu ne vor minți în continuare ca pe copiii debili că au fost doar cauciucuri arse de țărani, pentru a sărbători evenimente la fel de primitive ca și prostia și credulitatea noastră.

Încet încet, ne vom distanța de cei din jur, prin diferențe de nivel de trai și civilizație, la fel cum lași în urmă o rezervație naturală, un teritoriu sălbatic imposibil de civilizat.

Am rămas deja în urma tuturor vecinilor vestici, inclusiv Bulgaria, care culmea, se află inclusă pe harta Wolksvagen, și-a câștigat deja un viitor în Europa. Noi nu.

 

 

 1. March 23, 2021

  Tot raul spre bine. Cu cat mai repede ai sa pricepi asta, cu atat iti va fi mai bine.
  Ecologia, regenerabilele, energia verde, sustenabilitatea, schimbarea climatica, veganismul/vegetarianismul, etc nu sunt ceea ce crezi tu ci cu totul altceva.
  Hint:
  https://www.armstrongeconomics.com/armstrongeconomics101/economics/the-danger-of-an-idea-just-change-the-label-environmentalism/
  https://www.armstrongeconomics.com/world-news/climate/the-fraud-behind-greta-thurnberg/
  https://www.armstrongeconomics.com/world-news/climate/its-al-gore-destroying-your-future-his-manipulation-of-the-world-opinion/
  https://www.armstrongeconomics.com/world-news/taxes/carbon-tax-will-lead-to-bloodshed-revolution/

  https://www.armstrongeconomics.com/international-news/latin-america/is-chile-a-warning-to-all-western-societies-of-what-awaits-or-future/
  https://www.armstrongeconomics.com/armstrongeconomics101/economics/why-is-socialism-dying/
  https://www.armstrongeconomics.com/armstrongeconomics101/economics/is-socialism-dying/
  https://www.armstrongeconomics.com/armstrongeconomics101/economics/why-when-will-the-west-crash-burn/
  https://www.armstrongeconomics.com/armstrongeconomics101/opinion/universal-basic-income-gaming-the-system/
  https://www.armstrongeconomics.com/international-news/politics/guaranteed-basic-income-marxists/

  https://www.armstrongeconomics.com/world-news/taxes/are-we-running-out-of-other-peoples-money/
  https://www.armstrongeconomics.com/markets-by-sector/foreign-exchange/euro/euro-digitizing-the-currency/
  https://www.armstrongeconomics.com/armstrongeconomics101/economics/imf-recommends-deep-negative-interest-rates-as-the-next-tool/

  https://www.armstrongeconomics.com/markets-by-sector/precious-metals/gold/gold-repo-crisis-new-green-world-order/
  https://www.armstrongeconomics.com/international-news/europes-current-economy/europe-coming-capital-controls/
  https://www.armstrongeconomics.com/world-news/taxes/canada-europe-wealth-tax/
  https://www.armstrongeconomics.com/world-news/taxes/europe-moving-to-worldwide-income-tax-international-wealth-tax/

  Spor la documentat:
  https://www.armstrongeconomics.com/category/world-news/climate/
  https://www.armstrongeconomics.com/category/markets-by-sector/energy/
  https://www.armstrongeconomics.com/category/armstrongeconomics101/socialist/
  https://www.armstrongeconomics.com/tag/socialism/
  https://www.armstrongeconomics.com/category/international-news/great-reset/
  https://www.armstrongeconomics.com/tag/who/
  https://www.armstrongeconomics.com/category/world-news/taxes/
  https://www.armstrongeconomics.com/category/world-news/civil-unrest/
  https://www.armstrongeconomics.com/category/world-news/pension-crisis/
  https://www.armstrongeconomics.com/tag/cashless-society/
  https://www.armstrongeconomics.com/tag/guaranteed-basic-income/

  bonus:
  https://www.henrymakow.com/what_is_communism.html

  • March 24, 2021

   nu te contrazic, sunt interesante resursele de pe armstrongeconomic, dar cam subtiri…

   • March 24, 2021

    Se zice “subtirele”. Sunt ale lui! Ofera-i-le indarat! Sa si le ieie!
    Plangerea ta e ca nu se construiesc autostrazi. Te-am auzit din prima.

    “sustenabilitate”. Despre asta s-a tradus deja din legislatie. Nu are ce sa mai traduca dumnealui.
    I se spune “dezvoltare durabila”, “durabilitate”, asa s-a convenit prin 2002-2003.

    https://www.chicagotribune.com/news/ct-xpm-2002-11-24-0211240451-story.html#:~:text=Rainbow accents appearance As Bush began to speak,across the tops of buildings in the square.
    Na si curcubeul! Se vedea din birouri.

    Nu ma intereseaza ca nu cunosti pe Dobrescu. Cand dansa a iesit la pensie, si eu am incetat a pretinde ca ma calca masina daca ies in strada. Eu nu sunt redactor, nu am nici pregatire in biblioteconomie de la Oxford, nici certificat de traducator autorizat, si Dumnezeule, cum sa stiu eu limbaj C cand altii cu tot cu diplome nu scot din ei o linie macar? Vrei sa vina BESA dupa mine?

    Ma scuzi, dar am imputit toaleta… trebuie sa curat. Si pe mine sa ma spal.

   • March 24, 2021

    Daca vreti, facem si teoria curcubeului. Al cui era cel din 2002 si al cui era cel de la Herculane?
    Jumi-juma, nu? Al lui Bush a fost cel din 2002, al lui Bivolaru a fost cel din 2005.
    Daca ne gandim si ca Bush a fost Republican, atunci rezulta ca toate curcubeele sunt Republicane. Deci sarmanul Bivolaru este Republican.
    Hm! Poate ca cineva trebuie sa-i aduca la cunostinta vestea cea buna, aceea ca este Republican.
    Vai, ce kkre grozava! Ma simt dom’le mai usurata.

 2. March 25, 2021

  “Potrivit cronicilor, Ivan al III-lea s-a răzgândit brusc și i-a închis atât pe Marele Prinț Dmitri, cât și pe mama sa, Elena, plasându-i în arest la domiciliu înconjurați de gardieni. Trei zile mai târziu, la 14 aprilie, Vasili a fost încoronat noul Mare Prinț și co-conducător; în curând Dmitri și mama sa au fost transferați din arest la domiciliu în închisoare. Căderea lui Dmitri și a Elenei a determinat, de asemenea, soarta mișcării de reformă Moscova-Novgorod în Biserica Ortodoxă. În 1503, un conciliu a învins-o în cele din urmă și mulți lideri proeminenți și progresiști ai acestei mișcări au fost executați. Elena Moldovei a murit în închisoare la 18 ianuarie 1505. Fiul ei Dmitri a murit câțiva ani mai târziu, la 14 februarie 1509, fie de foame și de frig, fie, așa cum susțin alții, înăbușit de ordinele unchiului său.” – Wikipedia …

  Deci asta e cu femeile cand pleaca din tara in alte parti. Oricat ar fi ele de dulci (tinere) si nevinovate, se gaseste unul sa dispuna de ele. “dispose” este folosit aici in sensul de a-i face felul, de a o omori. Ca doar nu se maritase Olena cu Ivan al III-lea. Chit ca Dmitri a fost atacat anterior, tot Zoe asta, Sofia, ca ea era mai importanta dpv al unirii credintei catolice cu ortodoxe, a castigat.
  Si cam asta se alege de moldoveni cand se nimeresc in partea aceea ruseasca: ea a fost otravita cu toate onorurile si originea ei, sau mai bine zis, in ciuda onorurilor si originii sale, iar fiul ei a fost neglijat in mod grosier sau chiar cum zice in text, fiind incomod, a fost facut disparut.
  De aceea cand vine vorba de Moldova, istoria se opreste brusc ca un briceag in harta la raul Prut.
  Ca a fost Stefan de folos cuiva sau nu, asta nu avem cum si de unde stii. Acum l-au scos si de ilegitim.
  Dar ca o consecinta mai bizara, la romani nu ai sa vezi multi cazuti din pat. Si in somn stii ca nu e voie peste Prut, nu doar treaz.
  Cel putin femeile au aceasta frica ingemanata in ele dintotdeauna sa nu iasa din casa si de a stii exact cam cati lati de camera au siguranta permisa. Dupa, urmeaza moartea sigura. Nu conteaza ca esti regina sau nu, in politica si tactici, nu prea ai un cuvant de spus.
  Cam asta este cu harta. Si cu MISA de altfel. Femeile singure nu ies de la MISA. Nu au in ele, nu exista certitudinea ca vor ramane in viata odata iesite. Acesta este adevarul. Nu o sa le vedeti pe ele luand decizii de eroine. Vor sta in continuare pe aceiasi “banutii”, vor face aceleasi treburi riscante si rusinoase, pentru ca nu se stie ca ele odata iesite, nu vor fi atacate cu scopul de a fi eliminate. Nici eu nu sunt eroina, altele sunt.
  Cum relateaza unii ca la ei Iisus prinde viata pe crucifix si stau de vorba cu El, tot asa o persoana inocenta iti va spune ca este inspre binele sau sa accepti sclavia sigura si ca e de preferat libertatii care este o moarte deghizata. O singura secunda daca nu se uita in jurul sau, intunericul pe nestiute, a si inhatat-o si de ea nu va lasa. Ganditi-va la acest aspect! Si judecati-i mai cu blandete pe ceilalti! Nu toti au nervii vostri de otel.
  Salutari din cutia de nisip a pisicii,
  Neele and I’m out.

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer