Cei de la ”Spiritualitatea Tantrică” organizează un retreat complex cu practici meditative alaturi de calugari autentici și m-au rugat să le postez și pe site-ul meu anunțul.
1.Acum ai ocazia sa interactionezi direct cu 2 calugari autentici:
– Swami Nityananda Giri, calugar indian de kriya yoga care vine direct pe linia lui Sri Yukteswar si
– Geshe Serap Lodoe calugar tibetan din Menri Monastery, care reprezinta linia initiatica veche de peste 18.000 ani, respectiv linia prebudista Dzhochen Bön.
Instructiunile privind practica corecta a meditatiei le vei primi direct de la calugari, conform traditie “ de la gura la ureche”.
Retreatul este axat exclusiv pe practica meditatiei specifice alaturi de calugari. Cei care doresc o practica corecta, sub atenta supraveghere a maestrilor, se potrivesc perfect cu scopul acestui retreat.
Daca doresti doar o calatorie spirituala, te putem redirectiona catre alti organizatori de incredere si pentru care iti putem face o recomandare.
Retreatul oferă oportunitate unica de a medita, de a aprofunda cunostintele si de a corecta practica individuala sub îndrumarea directa a profesorilor autentici care prezintă instrucțiuni directe, subliniind punctele esențiale ale tehnicilor meditative.
Toți cei interesați serios de meditație sunt bineveniți, inclusiv cei care nu au urmat învățăturile anterioare precum si cei care iau primul contact cu aceste metode tibetane. Este important sa ai o determinare foarte mare si o adeziune puternica catre tehnici autentice.
Retreatul este despre oameni care isi pun intrebari existentiale si tind sa afle raspunsul in aceasta viata.
interior.
2.Retreatul este unul complex si are 2 parti distincte de practica:
A.Prima parte a retreatului ( zilele 7,8,9,10,11 octombrie) consta in initiere in tehnica de kriya si practica intensiva de kriya yoga alaturi de maestrul Swami Nityananda Giri in ashram in Rishikesh.
Despre Swami Nityananda Giri : vine in Romania inca din anul 2015, am organizat impreuna cu acesta in Romania 2 retreaturi de kriya yoga, 35 de cursuri de initiere in kriya yoga in orasele Bucuresti, Cluj, Iasi, Brasov, Constanta, Targu Mures, Sibiu. Au fost initiati de Swami Nityananda Giri in tehnica de kriya yoga un numar de 637 de studenti din Romania.
Afla mai multe despre Swami Nityananda Giri si despre meditatia KRIYA YOGA : https://spiritualitateatantrica.ro/kriya-yoga/
Site-ul oficial al maestrului indian de kriya yoga SWAMI NITYANANDA GIRI:
https://www.nityanandagirikriyayoga.com
B.In a doua parte a retreatului facem cunostinta cu tehnicile tibetane ( zilele 12,13,14,15 octombrie) si consta in initiere in trehnica de Phowa si practica spirituala Phowa, practicata direct in manastirea “ Menri Monastery” situata in Dolanji, Himachal Pradesh, India alaturi de maestrii tibetanbi Geshe Serap Lodoe si Sangmo Yatri.
Afla mai multe despre Menri Monastery :
In aceasta a doua parte a retreatului vei lua pulsul vietii cotidiene a calugarilor cu ceremoniile si ritualurile lor zilnice, asa cum este ea oranduita in manastire de peste 600 de ani.
Evenimente organizate Geshe Serap Lodoe si Sangmo Yatri – din octombrie 2022 si pana in prezent: 4 cursuri online de invataturi tibetane unde au primit initierea 157 de studenti.
Afla mai multe despre GESHE SHERAP LODOE.
https://spiritualitateatantrica.ro/geshe-sherab-lodoe/
Daca vrei sa afli mai multe despre institutul tibetan pe care il conduce in India GESHE SHERAP LODOE. intra pe site-ul oficial :
3. Programul retreatului :
Practica kriya yoga cu Swami Nityananda Giri in ashram in Rishikesh – zilele 7,8,9,10,11 octombrie :
ora 6.00-8.00 meditatia kriya yoga;
– ora 15.00-17.00 meditatia Kriya yoga;
Practica Phowa cu Geshe Serap Lodoe si Sangmo Yatri in manasrirea ‘Menri Monastery’ – zilele 12, 13 14,15,16 octombrie :
ora 6.00-8.00 meditatia Phowa;
– ora 15.00-17.00 meditatia Phowa;
In timpul sederii la Menri Monastery vom face impreuna cu Geshe scurte calatorii in locuri incarcate spiritual unde au meditat mari maestri si unde vom medita si noi.
Geshe s-a oferit sa ne prepare personal mancarea pe perioada sederii.
Programul retreatului poate sa suporte mici modificari. Calugarii determină tema exactă a predării si gradul de progres. Programul predării si gradul de avansare in tehnici vor fi definite de calugari.
Programul retreatului este intensiv dar nu fortat, motivarea si aspiratia sunt importante.
4.Locuri limitate – 14.
5.TAXA DE PARTICIPARE LA RETREAT
Taxa de retreat este de 1650 Euro/persoana. Taxa include cazarea si masa in ashramul de kriya yoga si in Menri Monastery, donatiile pentru initieri catre maestri, transportul New Delhi – Rishikesh/Rishikesh – Menri Monastery in Dolangi, Himachal Pradesh/retur Menri Monastery – Delhi.
Rezerva-ti locul la retreat si achita un avans in valoare de 700 Euro/persoana.
Diferenta de taxa se achita in data de 01.09.2023.
Rezervarile se fac in functie de perioada in care ne contactati si de locurile disponibile.
6.DE CE ESTE IMPORTANT SA TE INSCRII CAT MAI REPEDE?
Fiind cetateni tibetani si avand regim de rezidenti in India, pentru accestul in manastire mai mult de 24 de ore, toti turistii trebuie sa prezinte o autorizatie emisa de politia New Delhi privind cazarea in interiorul manastirii ( P.A.P). Autorizatia se emite pentru fiecare participant in parte si este valabila o perioada limitata de timp.
Cu 2 luni inainte de sosirea noastra in India se aplica o cerere pentru OBTINEREA “PROTECT PERMIT AREA “(P.A.P.).
ACCESUL PERMANENT ( CAZAREA)IN MENRI MONASTERY PE PERIOADA 12, 13 14,15,16 OCTOMBRIE SE FACE DOAR DUPA OBTINEREA “PROTECT PERMIT AREA “(P.A.P.).
TERMENUL OPTIM DE DEPUNERE A CERERII PRIVIND “PROTECT PERMIT AREA “(P.A.P.) ESTE DE 15 IULIE 2023. Dupa acest termen se poate aplica solicitarea insa nu putem sti sigur daca se elibereaza in timp util P.A.P.
Hotaraste-te repede sa te inscrii, pentru a beneficia de “PROTECT PERMIT AREA “(P.A.P.) si a pentru a putea sa locuiesti cu grupul in The Menri Guesthouse in incinta Menri Monastery.
Afla mai multe :
https://harmonicbody.wordpress.com/…/the-menri-guesthouse/.
Particpantii care nu au obtinut autorizatiei P.A.P pot participa la tot programul din manastire insa nu vor putea sa fie cazati in manastire, astfel ca va trebui sa le asiguram loc de cazare la un hotel in zona manastirii. Vei avea acces in Manastire si vei putea sa participi la tot programul nostru zilnic, insa nu vei putea ramane peste noapte.
Afla mai multe despre P.A.P:
https://ybmcs.org/menri-monastery-pap/
Pentru participanții din România, banii se vor vira in contul RO88BTRLRONCRT0437354001 ( cont de lei).
Dupa efectuarea plății va rugam sa trimiteti un mail la adresa spiritualitateatantrica@gmail.com cu dovada plății, menționând numele participantului, retreat India kriya/Invataturi tibetane si numărul de telefon pentru fiecare participant. Numarul de telefon este necesar pentru o comunicare unitara si rapida a eventualelor modificari imprevizitile care tin de buna organizare a retreatului.
In cazul in care sunteti in imposibilitatea de a participa va rugam sa asigurati prezenta unei alte persoane care sa vina pe locul pe care l-ați rezervat/plătit. Suma platita NU se restituie dar se poate compensa comform ofertelor prin participarea la evenimentele viitoare ( cursuri, retreaturi). Se emite factura pentru suma virata.
7.IMPORTANT
NU ASIGURAM TRANSPORTUL CU AVIONUL DIN ROMANIA IN NEW DELHI SI RETUR.
Biletul de avion Bucuresti – New Delhi dus-intors se suporta de participant si se cumpara separat de catre acesta.
Contribuția financiară pe care o achitați are legatura cu costurile de organizare si include :
a)loc (single/double) in camera de ashram
b)3 mese pe zi asigurate pe perioada cazarii in ashram/Menri Monastery;
c)transport cu taxi cu AC (aer conditionat) de la aeroport New Delhi -Rishekesh ;
d)transport cu taxi cu AC de la Rishikesh la Menri Monastery in Dolangi, Himachal Pradesh
e)transport cu taxi cu AC de la Menri Monastery la aeroportul New Delhi.
f)Donatii oferite calugarilor pentru initiere si ghidare.
8. Date de contact:
Daniel Flesaru – tel. 0723329778
Mail : spiritualitateatantrica@gmail.com
www.spiritualitateatantrica.ro
9Accesorii :
– imbracaminte adecvata sezonului de toamna, adidasi de munte sau sandale de munte.
Temperatura medie in acea perioada este de 23 de grade.
CategorySpiritualitate
 1. July 31, 2023

  Iar in Romania exista Grupul National de Studiu si practica yoga, GNSPY – Organizație membră a Uniunii Europene de Yoga/ site: ht tps://www.gnspy.org/
  Acum au in desfasurare Stagiul de vară Moieciu 2023, 28 iulie – 6 august. Dar ofera cursuri in Bucuresti, Brasov, Sibiu.

  Este curs infiintat de 1990 ca ngo in jurul practicantilor activand inca din anii ’70 sub indrumarea lui Mario Sorin Vasilescu.
  Faptul ca in anii ’70 eram prea mica sa ma intereseze ce are cursul de oferit in contextul in care mai toti erau in preajma mea exmisa, a facut ca l-am dat la o parte pe acesta ca fiind nesemnificativ.
  Au acreditare Erasmus de la UE. Nu inseamna ca daca eu ii dau la o parte din campul meu de constiinta, ei nu mai exista.

  Ei exista, tot acolo sunt.
  Problema pe care am avut-o de rezolvat a fost problema cu mine insami. Cred ca din 2015 pana acum am realizat sa fiu doar o zbarnaitoare cu mult zgomot.
  A existat un moment dur in care a trebuit sa-mi recunosc ca nu sunt asa inocenta cum ma pretindeam si ma dadeam. Cu ajutorul altora acum ma tarasc si eu prin viata fara a face rau, a fii pozitiv fara intentii negative.

  Nu cred ca scoala de yoga misa au facut astfel de antrenament cu ei insisi. Nu cred ca s-au dus sa se confrunte cu propriii demoni.
  Pe fundal inca mai exista o persoana care cauta sa ma zgandare ca nu comentez in ipostze limitate pe placul sau. Nu m-am nascut sa fiu servitoare altora si nici sa subscriu la religia care ii intereseaza pe ei.
  Daca eu le sunt ghid si ii trimit intr-o anumita directie, de ce ar avea ceva cu ghidul? Nu inseamna deloc ca trebuie sa pasesc in universul lor si sa joc dupa regulile lor pentru ca as fi “for hire”.
  Nu! Se amagesc singuri. Limitarea lor este data de lipsa de alegeri viabile, este data de propriile actiuni trecute si prezente. Exista si karma de grup care se sterge pe ei inevitabil atunci cand se dedica unor astfel de grupuri.
  Ajung sa foloseasca expresii precum “evreul Iohannis”. Iohannis nu este evreu. Sau “casta evreiasca”, etc.
  Acestea sunt notiunile lor prin care dau drumul excesului de energie de care pomeneam anterior sub forma de ura prin care se ajunge la crima. Nu vreau aceasta!
  Daca Dharma duce la realizare, ura este drojdia asasinatului, cauza de suferinta si de regret. Nu vreau aceasta!
  Cand altii se bazeaza pe prezenta si suportul meu neintrerupt, prezumptia deriva din dorinta lor de a fi carati precum Bivolaru in brate si ar trebui sa-si constientizeze absurditatea cererii. Nu pot realiza caratul altora in brate.
  Realitatea de Romania asa cum este interpretata de ultima “gasca ga-ga”, este ceea ce cu ea cei din Romania se identifica, nu eu!
  Cand drumurile o iau intr-o directie, si judecata individuala capata coloratura, sufera modificari.
  Eliberarea nu se impleteste cu dogma sau cu aspectul politic, nu are nuantari politice.
  Adica promisiuni ca daca eu ajung la eliberare am sa intru in politic ca sa … Nu exista!
  A spus MR foarte curat: E pe alta partitie!
  Efectele, defectele sunt personale si fiecare isi cunoaste bine unde se afla si ceea ce are de facut.
  Daca infloreste credinta oarba in Romania, e foarte bine din punctul meu de vedere! Sa infloreasca!
  Pot sa ma arunc in astfel de betie?
  Pe cat reusesc, caut sa-mi integrez cunoasterea si sa-mi ingrijesc mintea si nu sa iau ca vita din staul orice zboara ca se mananca.
  Am trecut de stadiul in care popii te arunca pe jos in praf, chipurile sa te exorcizeze, sau ca-ti dau cu crucea peste gura sa o saruti si alte constrangeri la fel de lipsite de delicatete pe care nu le mai mentionez.
  Am trecut de ortodoxie prin simplul fapt ca cel care slujeste intr-o biserica considera ca daca el a facut biserica, oricine calca in ea ii apartine. Acesta isi intelege rolul sau gresit: popa este slujitor lui Dumnezeu si nu tu slujitor popii.

  Cam aceasta este drumul ortodoxiei in Romania: ajungi sa slujesti popilor, in final poftelor lor, oricare ar fi acelea.
  Odata ce gusti din starea de libertate, nu mai poti intra inapoi in cutie.

 2. August 3, 2023

  N-am nici-o problema cu faptul ca ii atribuiti Doamna Miracolului lui Bivolaru. In voi si-a gasit atestarea pe care n-o avea. A scris o carte, voi ii reprosati ca a pus capitole de la el in carte. Cartea insa ramane atribuita lui prin atestarea voastra.
  Eu daca as fi fost maica-sa, nu i-as fi permis sa fure de la altii.
  Voi vreti sa obfuscati pe altii dar va veni o vreme cand tot voi va veti oferi sa-i faceti baie pentru ca singur nu se poate spala.
  Deja ati inceput, nu v-ati dat seama? Aveti atasamente fata de acesta si ii bagati in plasa in speranta ca lumea va fi cuprinsa de oroare. Nu este pentru ca nu este violenta in carte. Mai mult, ii popularizati ceva care el are atrofiat: ahimsa.
  Bhattacharya insa la el acasa in India cum sa nu scrie lucruri care sa vexeze Occidentul? Sau ati si uitat ca India a fost colonie britanica?
  Una cu alta nu se pupa!
  Si ce dovada mai graitoare ca Bivolaru i-a aratat lui Rapcea originalul?
  Madesh Books sunt carti mai de valoare pentru indieni. La ei este o rezistenta la cultura engleza prin acest publisher.
  Iar ridicola explicatie ca districtul nu era incorporat la data respectiva, contra e ca Era! Ce treaba are incorporarea cu istoria locului?
  Ati lovit-o ca borfasii.
  Bivolaru nu e prost. Va profita de greselile voastre. Mi-ar place chiar sa va vad cum va pune sa-l spalati, mai la subsoara, la fund, etc. sa se simta curatel si parfumat.
  Haha-ha, v-a avut la faza asta!
  Ca sa inveti sa faci debug, platesti taxe lui Chomsky.
  Or fi Fortranul si C-ul invechite si antice, fumul inca iese bine.
  Hai pa!

 3. August 3, 2023

  “ICI” povesti! ICI n-are timp sa va pupe in dos.

 4. August 4, 2023

  Aoleu ce minciunica!
  “NU era unul sau două articole, ci o carte întreagă;” – Agramati rau! Si imi scriu cu majuscule de furie.
  “să cumpere cărți fizice, hârtie ambalată în carton” – Si cu mistouri!
  “După expirarea unei perioade de timp considerată rezonabilă, am retras ”
  Adica o da la pace. Cam asa si Cristos in paginile clarvazatoarei: scotea steagul alb in fata ei.
  “N-am dat înapoi, am plusat.” – Da, da! A plusat aiuritor.
  “Ca efect indirect, exmisa.blogspot.com tocmai le-a stricat ziua unor oameni răi” – Mie adica! Era cat pe ce, dar am trecut de moment.
  “Nu, dragilor, corectăm la o nouă carte…” – Asta cu “dragilor”, e in loc de semnatura.
  Era cat pe ce sa ma dau de gol ca de la biserica m-am dus urmand sfatul preotului la Salvation Army sa fac donatia cu hainute si cruce de aur. Da, m-am bucurat si eu! A fost chiar un act de credinta. Dar bine ca n-am zis!
  Ca daca ziceam, trebuia sa explic apoi ca de ce le-am donat. Pai de aia! Pentru ca era pandemie si pentru ca am dat ascultare.
  “articolele despre ei dispăruseră, la rândul lor, de pe site”
  Adica i-au dat atestarea pe experienta din India. Ba nenica, 🤣.
  Cica ar fi scris el capitolele introduse. Pe naiba! Nici nu cunoaste anatomia umana. De la Mario Vasilescu s-a invatat sa explice cu detalii ca sa aiba marfa la vanzare. Dar nu are timp sa stea sa creeze opere scrise chiar si in tantra. Nu are motivare. Pe cand in India au timp gramada si isi mai dau pe frunte si cu pudra rosie direct din yoni de la statuie.
  O fi Bivolaru rrom, dar legaturile cu India ii sunt atrofiate mult incat a ajuns ca si taranul – rrom plafonat!
  Nu are spiritul viu ca ‘hai ca facem asta si asa si pe dincolo ca vrem noi!’ El are Poiana Mare, revistele lui, e foarte linistit si sedat. Nu mai exceleaza.

  Apoi siteul au lovit-o rau prin agresiune si lipsa de atentie, iar Bivolaru castiga. Autorul articolelor pe exmisa e cam neascutit la cap pentru ca incepe repede sa dea cu pareri personale. O fi fost, n-o fi fost la curs, are atasamente care il impiedica sa aiba o perceptie obiectva. Atunci cand incepi sa te minti, si sa tragi subiectul pe directia ta, e clar ca esti biased si nu judeci corect.
  Sigur ca poti fi ultrasensibil la toate cate scrie si spune Bivolaru, dar cand intervin propriile filtre, acelea te scot din “pristine”.
  1 cu 1 nu fac 2 pentru ca zic eu, 1 cu 1 fac 2 pentru ca altii au demonstrat-o.

  Mai este apoi miscarea lui Petrache Lupu despre care si exmisa si Bivolaru au comentat fiecare in felul sau.
  Bivolaru a comentat la modul relaxat despre fenomen, pe cand exmisa a vrut sa-l scoata de anti-crestin pe Bivolaru promovand fenomenul pentru ca ii este convenabil pentru moment.
  Este o chestie fortata pentru ca oamenii au crezut la acea vreme si nu s-a tras o linie definitiva fenomenului si ramane inca supus investigatiei la fel cum este si tot ce are loc in jurul aparitiilor de la Medjugorie.

  exmisa greseste incercand sa documenteze si prin noian de date sa copleseasca. Nu-si pastreaza obiectivitatea, e dezlanat cu atata pasiune in a darama miscarea si bineinteles ca cititorii vor simti acul chiar daca nu vor putea sa spuna exact unde se incearca sa se manipuleze.
  Asa e publicul facut – sa nu fie prost!

  VIM, ia-ti rozariul si te roaga! Sfanta Maria iti raspunde doar daca te rogi sincer. Daca o vezi, poate ne spui si noua cum e. Daca n-o vezi, mai cautam.
  Daca te rogi ei si nu mie, vei ajunge la o constiinta clara ca a mamei. N-ai nevoie sa ma vanezi pe mine ca sa bagi perfectiune cu de-a sila in mine si sa-mi arzi nanale la nesfarsit.
  Daca misanii se duc la curs iar altii sunt atrasi de curs, n-ai ce sa le faci.
  Nu poti sa te duci sa tragi pe fiecare de maneca sa ii spui sa nu se duca.
  Incercand cu disperare sa cioplesti bata exmisa, sa nu te trezesti ca esti aruncat chiar tu in sant!
  Bata e constransa sa scrie. O doare sufletul sa vada ca banii curg de la cursanti spre Bivolaru in loc sa curga spre deep state. Come on, nu m-am nascut ieri! Sunt banii cursantilor care trebuie sa ajunga altundeva decat cursantii per se.
  Cum este cand iti intra indoiala in suflet?
  Stai calm si judeca drept! Esti tot carne de tun pentru ei pentru ca nu ai facut nimic sa iesi din pozitie.
  Din compasiunea mea si a lui Mihai Rapcea inca esti in viata. Stai cuminte la casa ta si nu mai face prostii!

 5. August 4, 2023

  Romania e pe duca. Voi spuneti ca aparati ordinea de drept. De fapt faceti jocurile celor din umbra. Pensiile speciale nesimtite nu se vor taia. CCR, justitia in Romania sunt corupte maxim. Desi se observa nedreptatea peste tot, totii, prefacutii mai ales, sufera de singuratate. S-ar da in barci cu tinerii, dar nu pot de la rangul averilor furate sa suporte sa spuna aceleasi treburi cu animalul, cu poporanul, cu naivul hranit zi si noapte dezinformare prin media. Lingaii stau ascunsi in baldachine pe malul marii la Mamaia si de acolo mai dau un partz spre masele democratice doar cum spun ei si nu cum scrie in dictionar.
  Am vazut pe net vreo 2 filmari de pe plaja la Mamaia. Arata statiunea foarte impersonal. Nu este nimic care sa invite acolo. Constructii grotesti, baricadari si folosire ineficienta a spatiului, prostia intr-un cuvant, la ea acasa.
  Romania nu este o tara in care sa faci sau sa cresti copii. Snobismul si intentiile criminale cu altul, aproapele sunt la ordinea zilei. Vaitatul ca romanii sunt colonie tot din ascunsul si apararea a deep state din armata, media si politic care fac jocurile iese.
  Nu exista pic de indoiala in mine ca nu a mai ramas nimic nobil. Absolut viata in Romania este otravita. Unii subjuga pe altii, altii n-au cui se plange decat tortionarilor. Dar tortionarii sunt monstri din start si nu oameni. Sunt unelte incapatanate demne de scaunul electric si nu modesti sau un pic insipizi dar totusi percepamdu-se pe sine ca modesti. In fiecare personaj din deep state este cate un Putin adunand scaune de aur solid sa nu moara sarac.
  In Romania nu este inca defenestrare, este ceva mult mai grav: manipulare pana la savurarea fericirii ca ai distrus pe altul.
  Erodarea relatiilor sociale se face prin manevre exactate de indivizi fara scrupule sau mila.

 6. August 5, 2023

  Radu Stefanescu despre “Profetiile lui Sundar Singh”: htt ps://evz.ro/adevarul-despre-profetia-lui-sundar-singh-horoscopul-lui-dom-profesor.html

  Anecdotal e mai usor de surprins adevarul.
  Daca Sundar Singh s-a dus in Tibet, apoi nu mai avea de ce sa dea indarat si sa scrie despre Romania.
  Doar daca nu ajunsese vreun bodhisattva si sa se gandeasca la ultimii ultimilor de pe margine de Europa ca au nevoie sa tina capul deasupra apei si atunci le-a dat aceste profetii prin terta parte dar doar ca sa le tina cum am spus, capul deasupra apei, adica sa le dea nadejde ca sa se tina curati.

  Daca ne gandim la Medjugorje si la alte locuri inainte de a fi devastate de razboi si de alte calamitati ca au fost aparitii ca intr-un fel sa fie ajutati acei oameni in clipele grele, atunci si intentia lui Sundar Singh nu este de a cladi “Noul Ierusalim” in Romania ci colac de salvare in timpuri innegurate pentru ca aceasta este si datoria unui bodhisatva atunci cand dedica: may it not decline, but ever increase higher and higher – constiinta.
  Profetiile nu sunt ceva care sa descrie romanii ca fiind exceptionali, poporu ales, ci sunt concepute in directia in care am spus de a sustine locul care altfel este in convulsii de tot felul.

  Romania sta mai prost in acest moment decat Moldova si decat Ucraina.
  Ucrainienii in razboi fiind acum isi ard karma grea de oameni care nu au inocenta si speranta. Prin razboi capata si inocenta si speranta.
  Moldova au fost singuri care s-au declarat independenti si au facut-o fara Romania. Deci ei pot, Romania nu!
  Romania ramane ultima ultima tara si uitata si abandonata si sfasiata si tinandu-se de un singur cuvant de regret, “dragilor”.
  Evaziunea fiscala este acum la peste 20% din PIB.

  Eu nu stiu cum sa va pot ajuta. Altii nu vor sa aiba de a face cu voi pentru ca sunteti argumentativi, raspundeti indarat, aveti idei fixe in cap si credeti ca toti va vor raul sau ce este al vostru.
  Aveti capul plin de idei asumate, niciodata verificate.

  Atunci este scrisa aceasta profetie ca intr-un fel sa fiti prinsi de imaginea pozitiva si frumoasa sa va salvati sufletul din intunericul had care paste peste Romania. Este intuneric in Romania! Nu este veselie, nu este prielnic vietii, nu exista intelegere, nu poti lega o prietenie normala pentru ca este otravita imediat.
  Oamenii raspund in haita, au mintea tulburata de rautati, sunt nervosi, aroganti pentru ca nu au nimic de calitate sa le invioreze spiritul.

  Asa ca exista aceasta profetie iesita din RIGPA pentru Romania pentru a nu cadea de la statutul de om in animal. Cand tibetanii se refera la faptul ca un om se poate reincarna in gandac sau chiar pe femei le privesc ca fiind mai putin decat un gandac, este pentru ca sesizeaza ca starea de simtire si afectare a mintii poate fi atat de accentuata incat sa se comporte ca un gandac intre altii. Nu se mananca intre ei, dar orice norme de normal la ei a disparut. Nu poti sa conversezi cu acestia decat prin prisma banilor pe care li-i poti da, atat! Ei nu au alta referinta decat a trai de azi pe maine. Toate resursele sunt investite in supravietuire.

  In alte parti oamenii mai stiu si de alte treburi, mai cunosc o poveste, dar nu in Romania.
  In Romania nu se da voie binelui sa triumfe sau valorilor sa fie normale.
  Aceasta este profetia cu Noul Canaan! Observati ca se face referire la Canaan adica la iudaism inainte de Cristos adica la cele 10 porunci pe care multi le neglijeaza. Ei trec peste ele sustinand ca se poate si asa. Nu se poate si asa!
  Este o gaselnita de scuza care in fapt reflecta un lasa-ma sa te las. Este lene si trandaveala a spiritului. De aceea se aduce in discurs ideea de Dumnezeu si de a nu lasa totul pe umerii lui Cristos.

  Ce importanta are valoarea de adevar a mesajului? Nu te imbogateste cu nimic. Nu e mai bine atunci sa intelegi contextul sau? Si la ce ar fi bune aceste profetii de incurajare? Doar ca sa te iei la cearta cu evreii? Sapa mai adanc!
  Evreii tin cele 10 porunci pentru ca macar atata minte au ca sunt mai importante ca o scoala atunci cand e vorba de propria viata. Alegi diploma sau alegi sa ramai in viata? Si eu tot asa as alege: viata! Imi place viata. Decat sa stau sub pamant, mai bine in viata! Stai tu sub pamant! Tot esti plin de carte si tragi greu in jos.
  Si apoi nu te-a invatat zodia Pesti sa vezi dincolo de cele ce sunt evidente? Nu prea pare ca ai invatat ceva.

 7. August 5, 2023

  Daca Sundar Singh a ajuns in Tibet, cu siguranta ca a fost si in retragere sau macar a venit in contact cu aspectele de meditatie specifice scolilor din Tibet. Retragerea stim ca este inceputul practicii spirituale dupa cum arata si urmatorul thread. Analog, si Sundar Singh ar indica romanilor care sa fie baza structurii lor.
  Nu merge sa pui carpeta peste gunoaie si sa te asezi pe morman sa zici ca Hristos te scoate din jalnicul aspect.
  Trebuie sa te dai jos de pe carpeta si sa faci curatenie adevarata in tine si sa nu fie doar din vorbe ca in clipa urmatoare cand ai intors capul sa fii iar gaunos.
  Daca oamenii sunt curati si conducatorii rai si despotici vor fi mai usor de indepartat.

  Asa a profetit Sundar Singh pentru romani, nu si pentru catolici.
  Acesta este norocul vostru: legatura cu Tibetul prin contemplatia lui.
  S-a eliberat, nu s-a eliberat, eu nu stiu! Insa mintea lui a creat conditii pentru altii sa se lumineze. Aceasta este mintea altruista.

  Alta zicala de invatat: Este mai binecuvantat a darui decat a primi.
  Nu este important daca se implineste sau nu profetia ci ca Sundar Singh a daruit, iar voi ati primit. Nu ne jucam de-a copiii tampiti cu am castigat iar tu nu. Intrebarea este cand o sa incepeti si voi sa aveti maturitatea de a darui?

 8. August 7, 2023

  Traducere cu google translate:
  “Tradiția budistă tamilă s-a dezvoltat în literatura Chola, cum ar fi în Virasoliyam a lui Buddamitra, afirmă că Agastya a învățat tamilă de la Bodhisattva Avalokitesvara;
  Călătorul chinez anterior Xuanzang a înregistrat existența unui templu dedicat lui Avalokitesvara în dealul Potala din sudul Indiei.
  Un text budist, Tarasukkam, se referă la Avalokitesvara drept „Potalagirinivasini”. Autorul Silappatikaramului, folosind cuvântul „Potiyil” pentru dealuri, salută briza de sud care emană de pe dealurile care suflă peste regatul pandianilor din Madurai și Korkai care îl dețin.
  Manimekhalai al lui Chithalai Chathanar descrie un râu care curge pe versantul muntelui Potiyil, unde călugării budiști au observat meditația.
  Autorul a folosit cuvântul „Potiyil” pentru pallis budist. În lucrarea lui Sangam, Kuṟuntokai din antologia Eṭṭuttokai, în vârful muntelui este descrisă un vihara budist sub un arbore Banyan. Un comentariu că Dumnezeu a dispărut de pe munte a fost găsit în Ahananuru, din al cărui vârf inaccesibil curge cu zgomot în torenți râul de ape limpezi, iar faptul că bătrânii s-au adunat și au jucat zaruri în templul dărăpănat este descris în Purananuru.” – selectie articol din wikipedia
  Si alte detalii ale lui Agastyar le gasiti tot in Wikipedia.

  Acum legatura e clara ca budistii cu kryasii sunt impreuna.
  Unii inca sustin ca ar exista acel Atman cand se intalnesc cu o luminozitate foarte delicata, aproape inexistenta, insa Malcolm spune ca nu e cazul.
  A mai avut niste chestii cand m-a lasat in ceata Malcolm, dar prin explicatii, am reusit sa depasesc momentul si sa inteleg subiectul abordat principial vorbind.
  Lectia urmatoare!

 9. August 8, 2023

  I also speak for the kriya people:
  This week we get a lesson on ignorance – marigpa. I mention that I haven’t finished what I had to read on cognizance, and I’m already behind even though I passed. I listened to a half an hour out of the 2 hours given. If I don’t have any questions, it means that I didn’t understand either.

  Regarding ignorance, the following can be inffered:
  1. There are so many miasmas in the world that God could stop bothering to cleanse it of sin, and instead send it all directly to hell to burn.
  Then it will be clean.

  As in the madhouse, by God I understand rigpa.
  If you’re taking a bath or in any way playing with plastic ducks, it’s because Namkhai Norbu gave you ducks to play with, dimwit.
  Namkha, if you have forgotten, means space, and that makes the teacher a sort of an alien.

  Thanks for reading my s*it! I had no one else to trust it to.

 10. August 9, 2023

  “Playing the Indian snake charmers’ flute to premature babies in intensive care ‘helps them develop outside of the womb'”
  link: htt ps://www.dailymail.co.uk/health/article-7077551/Playing-Indian-snake-charmers-flute-boost-premature-babies-brain-development.html

  If words are music to your ears, then listen to the songs!
  These are naluk (gnas lugs) that is “reality”. A story is spuned. Every one has a story.
  The story can be a lie, but you can’t say this to the writer. You can’t.

  htt ps://www.rigpawiki.org/index.php?title=Neluk_Rangjung#Outline
  Este de alta religie persoana. Nu pot sa iau persoana cu tot cu maestrul sau si sa spun, aici e coronation in mijlocul budismului pentru ca sunt un idiot si castig ceva daca ii fac eu toate acestea. Nu castig nimic.
  Eu sunt de alta religie, de aceea nu merge!

 11. August 10, 2023

  Si in Romania satanele umbla in sutane. Umbla sa faca casa pe socoteala altora, sa scoata banutul vaduvei, sa ia painea de la gura copiilor. Milogi cu totii si cica sunt in nevoi. Mincinosi si corupti! “Hai sa facem dragilor, hai sa”! La fel vorbeau si gandacii azi noapte: ei erau aia care construiau. Ba inca mi-au mai adus si flori pe langa ce pestilenta cara sa-mi placa. Le-am luat florile si le dau puritate pe tava imputitilor.
  Ale dreacu pesturi! Va lipiti de mine auric sa dau. Va dau tot pana si moarte va dau. Unul daca imi mai aduce flori, direct puritate ii dau.
  La ghena cu toti! Acolo e locul lor! Eu sunt Dumnezeu unde sunt eu.
  anti-virus, anti-gandaci, anti-tigani!

 12. August 12, 2023

  “vin să te rog cu lacrimi fierbinți pe fata sa nu mă părăsești la ce suferință va trece tot poporul Român,că sau indepartat de dreptate și iubirea aproapelui dar spun numai din gura că îl iubesc pe Fiul Tău iubit,care pentru noi ai fost Răstignit,iar noi cei de azi suntem foarte răi că iubim numai partea materiala nu ei cea spirituală,multi au părăsit țara chiar o și urăsc că au conducători corupți,dar ei iau votat de Dumnezeu nu au ascultat să rămână în tara Gradina Maicii Domnului,că este loc pentru toți să muncim și salarii triple să avem față de alte țări,că avem pe Tine Măicuță Sfântă care te rogi zi și noapte pentru noi păcătoșii sa ne trezim că putem fi uniți în rugăciune și fapte bune in tara sfântă numita Romania .

  “de Dumnezeu nu au ascultat să rămână în tara”
  Când a zis Dumnezeu că să stau pe loc, ha?
  Îmi pare rău de tine că ai ajuns Kate Middleton de România să porți funduliță de la papa sau cine ți-a spus special că România este Raiul! Draga mea pisică, ești frumoasă cu fundă, însă îmi pare rău că n-am avut timp să mă zbârlesc atunci la cine mă mângâie mai frumos pe spate cum faci tu acum!

  S-a deschis ușa să ies și am ieșit. Nu putea să fie mai rău unde mergeam. Ori ai uitat că doar nomenclaturiștii aveau pașapoarte să plece oricând? Ai uitat și te macină veșnica răutate a românilor, fețe ale unor bătrâni acri, plini de cerințe de fel de fel, acapararea tuturor resurselor de cei care nu mă reprezentau, amenințările Securității.
  Când eram copil am văzut cum o familie din cartier care doar ce și-a depus actele să plece au și fost dați afară de peste tot că nici la școală nu mai erau acceptați copiii, plus faptul că noi deja ascultam Europa Liberă în ’89. Totul s-a sumarizat în decizie. Gata cu meditatul proștilor!
  Aveam postul meu dar și exersat în mintea mea că fără ajutor din exterior, nimic nu se va produce în interior.

  Dacă zic Monica Lovinescu spre tine, faci mai urât decât dacă aș da cu apă sfințită.
  Ceaușescu era un om incult și marat de meschinărie. Ai trăit bine la adăpostul părinților tăi. De aceea acum nu ești în stare să realizezi ce au realizat ei. Crezi că ai vreo scuză că nu mai sunt. N-ai nici una! Ei nu te-au învățat să gândești limitat. Ți-au dat din al lor, nu din al altora.
  TU, UITĂ-TE BINE LA TINE CE AI REALIZAT, NU LA MINE CÂTE AM RATAT!

 13. August 13, 2023

  Taxi cu aer conditionat, cursuri pe zoom, s-a modernizat si piata spirituala.

  Acum totul se face cu confort intr-un cadru cat mai placut.

  Invataturile ajung la o masa cat mai mare, cererea e mare si oferta si ea pe masura sunt destui care vor sa isi ofere servicile pentru un pret bun.

  Se pare ca nimeni nu vrea lucruri care sa presupuna efort sau disconfort sau orice fel de munca, totul trebuie sa fie usor, rapid si placut.

  Adio meditatie cu incaptanare sub smochin pana ajungi la trezire sau 40 de zile de post in desert si rezistat ispitelor.

  S-a dus vremea lor si ma tem ca o data cu ele si sansele.

  In ritmul asta de penetrare a spiritualitatii in masa o sa ajunga la toata lumea, o sa auzim vecinele vorbind la balcon de deschis chakre ciocanind cu Om.

  Sau mergand prin piata Obor o sa auzi “Boss, nu vrei un shaktipat ieftin? E dupa tehnica originala invatata pe zoom de la maestrul Zoompoche”

  Radem glumim dar din pacate degradarea, superficialitatea si golirea de continut a acaparat toate domenile umanitatii si se pare ca nu a scapat nici ceva ce poate ar fi putut sa ajute in directia opusa.

  Ramane speranta ca inca mai exista o licarire in cativa oameni care nu se lasa prada iluzilor si cauta lucruri reale.

 14. August 13, 2023

  Sri Yukteswar care a scris “Stiinta Sacra” o carte in care se regasesc lucruri importante care nu pot fi gasite in multe locuri.

  Precum calcularea corecta a Kali Yuga si confirmarea ca suntem la inceput de Dwapara Yuga de aproximativ cateva secole, ceea ce explica explozia civilizatiei in ultimele generatii si diferenta enorma fata de perioada intunecata a evului mediul din Kali Yuga.

  Sau explicatia yugelor ce reprezinta sau care este cauza lor si o gramada de alte lucruri interesante.

  Este pacat ca Swami Nityananda Giri nu vorbeste despre subiecte atat de importante si se concentreaza pe detalii tehnice teoretice despre tehnica Kriya, practica lasand de asteptat la fel ca la orice guru de kriya care face asta public.

  Tehnica originala pe care o tot cauta toti si nu o gasesc desi este destul de clar ca nu exista asa ceva si ca tehnica este intodeauna adaptata pentru fiecare persoana si poate fi facuta doar de cineva care stie si din pacate nu mai e nimeni public care sa o faca.

 15. August 14, 2023

  Cei de mai sus cred ca mereu e piata plina de cautatori de adevaruri. Nu exista nici o piata! Suntem toti In mod de supravietuire pentru ca aveti un sistem corupt si ticalos care doar din spatele vitrinelor in care pun la show drama altora partaie si gafaie de bucurie ca au reusit sa pissed off una ca mine pe care si-ar dori-o s-o aiba in preajma sa le spuna cat de insemnati si patroti sunt ei. Toti dinainte de anii ‘60 nascuti nu au ce cauta in online. Ma-sa pe gheata de securisti ziaristi, vedea-i-as pe toti ca-si cumpara formol pentru propria inmormantare! Dupa ce ca stau lauze mentale, mai au si pretentii.
  Indivizi secaturi, indivizi inepti, cretini de formatare, limbisti atarnandu-le pieile de nesimtiti nu inteleg sa se retraga odata dintre cei pe care ii batjocoresc cu insultele lor zilnice. Au otrava banului si torturii in sange.
  Un amestec de bun si rau in cele ce scriu acestia denota inconsistenta valorilor adica pe sleau vanzarea sufletului. Sunt bestii naimite sa manipuleze, nu jurnalisti.

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer