In perioada 25-27 august Khentrul Rinpoché va reveni la București unde va oferi o serie de învățături și împuterniciri.
Khentrul Rinpoché Jamphel Lodrö este apreciatul fondator și director spiritual al Dzokden. Călătoria lui Rinpoche a început cu păstoritul iacilor și incantarea mantrelor pe maiestuoasele platouri din Tibet, în primii 20 de ani din viața sa. Inspirat de bodhisattva, a pornit pe o cale remarcabilă, părăsindu-și familia pentru a studia sub îndrumarea a peste douăzeci și cinci de maeștri din diferite tradiții budiste tibetane.
Abordarea sa nesectară i-a adus titlul de maestru Rimé (imparțial) și a fost recunoscut ca fiind reîncarnarea renumitului maestru Kalachakra, Ngawang Chözin Gyatso.
În centrul învățăturilor lui Rinpoche se află credința profundă în valoarea diversității între toate tradițiile spirituale din lume. Deși îmbrățișează bogăția diferitelor căi, el pune un accent deosebit pe tradiția Jonang-Shambhala. Învățăturile Kalachakra, deseori denumite “roata timpului”, prezintă metode puternice de armonizare a mediului nostru extern cu lumea interioară a corpului și a minții, pentru a deschide în cele din urmă o eră de aur a păcii și armoniei (dzokden).
Programul evenimentelor din București:
Vineri 25 august 18:00 – 21:00 – Confluențe spirituale. Era de Aur pentru pacea lumii din perspectiva budhismului tibetan (Conferință publică. Intrarea este liberă)
Evenimentul se va desfășura în limba engleză, cu traducere live în limba română disponibilă. Participanții la Zoom vor avea, de asemenea, opțiunea de a accesa evenimentul și în alte limbi.
În epoca noastră modernă, din ce în ce mai multe persoane îmbrățișează spiritualitatea fără a adera neapărat la vreo religie specifică. Acest eveniment încearcă să se adreseze celor care aspiră să se conecteze cu esența adevăratei lor naturi, fără a fi restricționați de limitările unui singur sistem de credință.
 Khentrul Rinpoche va prezenta aceste învățături aruncând lumină asupra motivelor pentru care tantra Kalachakra îmbrățișează toate tradițiile spirituale ale lumii. Chiar și marii Bodhisattva din Shambhala, atunci când au fost iluminați de învățăturile Kalachakra, proveneau din diverse medii de înțelepciune. Înțelegând natura profundă a Kalachakrei, ne putem elibera de limitele neamului sau ale religiei și ne putem apropia de propriul nostru adevăr sacru.
📅 Data: 25 august
⏰ Ora: 18:00 PM
📍 Locație: Str: BUCUREȘTI, ROMANIA
Informații cu zoom:
📝 ID-ul webinarului: 856 7212 2537
🔒 Cod de acces: 108108
Sâmbătă 26 august 10:00 –18:00 – Calea războinicului Shambhalei. Împuternicirea Chenrezig (Avalokiteshvara) și legămintele de Bodhisattva
Vino alături de noi la un eveniment transformator, atât online, cât și în persoană, în cadrul căruia vom explora învățăturile profunde ale Căii Războinicului Shambhala și vom primi Împuternicirea Chenrezig.
Acest eveniment excepțional se va desfășura în limba engleză, cu traducere live în limba română disponibilă pentru participanții în persoană. Pentru participanții noștri online, Zoom va oferi opțiuni de traducere în alte limbi.
📅 Data: 26 august 2023
⏰ Ora: 10:00 AM
📍 Locație: Ora de începere a ceremoniei de la ora 10:00: Hotel International București
Pentru a vă înregistra, accesați acest link:
Duminică 27 august 10:00 – 18:00 – Phowa Kalachakra. Eliberarea în momentul morții, Bardo și renașterea în Shambhala
Vă invităm la un eveniment profund și transformator, atât online, cât și în persoană, în cadrul căruia vom explora tema “Eliberarea de suferință în timpul procesului morții” și vom aprofunda înțelepciunea Shambhala și Kalachakra Phowa.
Evenimentul se va desfășura în limba engleză, cu traducere live în limba română disponibilă pentru cei care participă în persoană. Participanții online vor avea opțiunea de a accesa Zoom cu traduceri în alte limbi.
📅 Data: 27 august 2023
⏰ Ora: 10 AM
📍 Locație: Ora 10:00: Hotel International București
Pentru a vă înregistra, accesați acest link:
Evenimentele vor avea loc la Hotel Internațional din București sau online pe platforma Zoom.
Te poți înscrie scriindu-ne un e-mail la adresa info@kalachakra.ro, pe pagina de facebook a Asociatiei Pundarika Lotusul Alb https://www.facebook.com/budismkalachakra sau direct pe site-ul Dzokden.
Pentru înscrierea la fiecare din cele două evenimente din weekend poți alege unul din următoarele niveluri de contribuție: sponsor – 270 lei, contribuție obișnuită – 135 lei, contribuție redusă – 68 lei. (aceste valori sunt aliniate cu donațiile sugerate pe site-ul Dzokden.org pentru participanții din țările din Europa de Est)
Mai multe detail legate de evenimente poți găsi pe site-ul Dzokden în limba română https://dzokden.org/ro/rinpoches-schedule-ro/ , pe siteul kalachakra.ro sau pe pagina de Facebook a Asociației Pundarika Lotusul Alb https://www.facebook.com/budismkalachakra
Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi text care spune „Maestrul Khentrul Rinpoché 25-27 august 2023 București Hotel Internațional VINERI 25 august 18:00 21:00 Confluențe spirituale. Era pentru lumii din perspectiva budhismulu tibetan. Conferință publică intrare liberă SÂMBĂTĂ 26 august 10:00 18:00 Calea războinicului Shambhalei. Împuternicirea Avalokiteshvara) legămintele de odhistva DUMINICĂ 27 august 10:00 18:00 Phowa Kalachakra Eliberared momentul morții, Bardoși renașterea Shambhala Inscriere si detalii prin -mail la info@kalachakra.ro pe site-u Dzokden.org Eveniment organizat de Asociația Pundarika Lotusul Alb și Dzokden Locație eveniment: Hotel InternaÈional sala Belvedere- etaj 8 str. CăuzaÈi nr.27, sector 3, București Asociatia Pundarika Lotusul Alb dzokden.org www.kalachakra.ro”
CategorySpiritualitate
 1. July 30, 2023

  Inainte de a ajunge la Budismul Tibetan incluzand Dzogchen, punem piatra de hotar ca am trecut pe la ISKCON, miscarea Hare Krishna, unde ei ca sa nu-si creeze karma si noi ca sa nu ne-o cream pe a noastra, am fost sfatuiti sa nu comentam de negativ pe gurul de la care am plecat ca sa nu avem de dat la o parte karma in viitor ca se poate constitui ca piedica.

  Ei au vorbit frumos astfel despre Bivolaru pe care nu l-au intalnit ca fiind temporar in imposibilitatea de a continua sa fie profesor sa ne cautam totusi alti profesori. E foarte important ce ni s-a spus pentru ca eram precum poporul evreu ratacind in desert si iesiti proaspat de la faraon.

  Cartea ISKCON de baza este Bhagavad Gita, iar templu au la cateva statii de autobuz de mine vis-a-vis de o biserica catolica. Prabhupada era invatatorul lor iar ei citeau Bhagavad Gita ca pe Biblie.
  Bivolaru nu stie acestea si nici discipolii sai, Costica unul dintre ei, nu stie ca ne-am departat mult de terenul lor de joaca.
  Ei au ramas indarat la plaja cu borcanele lor cu piersici din care inca infuleca.

  Si apoi a fost maestrul care efectiv ne-a scos de pe drogurile lui Bivolaru. Daca vezi un paranormal dupa care alearga ahtiati bivolarii, paranormalul nu exista. Daca scrierea tantrica nu-ti da voie tie sa existe, nu exista.
  De aceea cursul de tantra al misa este curs de neinitiati care vin si ei cu piersicile lor pe paturici si prosoape sa cumva “oile si berbecii nevinovati”. Nu au in final decat ca au lins borcanul si pe dinauntru si pe dinafara.

  Nu mai trebuie demonstrat nimic. Atasamentul lor de subiectul Kalachakra este mai mult decat graitor de la sine. Eu de ce alunecand in paralel cu Mihai Rapcea, nu am intrat sa iau aceste invataturi?
  Este pentru ca nu ma caracterizeaza intr-atat competitia, iar al doilea motiv, cum am spus anterior, la ce-mi trebuie atatea specializari? Sunt crestin sau comunistul “priceput la orice”?

  Ar fi o aroganta pentru mine sa ma cred atat de realizata incat sa pretind ca merg pe toate caile. Ideea este cat se poate de vulgara. Nu denota nimic decat prostie.
  Daca eu in facultate as fi spus invat la toate materiile ca sa iau un 5 la fiecare ar fi fost un adevar. 🤣 Chiar ma multumeam cu un 5. Dar asta nu presupune ca invatam pentru toate odata. Dar gurul nu poate intra pe acest domeniu diversificat pentru ca el este sub influenta drogurilor si crede ca asa se face in scoala.
  Decat mult si fals ca la el, mai bine putin si de esenta!

  Mergeti si invatati! Scapati de prostiile bivolare! Khentrul Rinpoche arata curat. A venit cu unghiile taiate, nu cu gheare si latse. Pentru unii a vede este a crede. Lor ma adresez ca este un pas inainte.

  Pe faraon n-are decat sa-l inghita marea cu tot cu care cu roate. Cui pasa?
  Cel mai tare m-a deranjat ca dupa ce a dat cu barda incoace de nenumarate ori nemultumit ca el insusi a dat afara discipoli ca apoi sa-i vaneze, sicaneze, ameninte, ca s-a luat de Sorin Ovidiu Balan pe care il admiram pentru pozitia sa de a se pune cu infractorii si a-i baga pe dupa gratii inca de cand avea acea emisiune la tv seara tarziu. Il taraste prin judecati.

  Merita interlopul sa-i zaca oasele in temnita si sa planga dupa un pahar de apa iar temnicerul sa-i promita amagiri cum facea si el supusilor sai: maine! Iar eu o sa-i zic ca nu si-a terminat norma. Si ca sa plateasca amenzile: toate – toate! Sa simta si el cum il frige la inima ca necunoscuti se baga peste el si peste resursele sale de viata!

 2. July 30, 2023

  E cumva prea mult ca cer sa i se ia apa?

  Sa ne gandim!
  Si el a fortat setea pe familia lui Zalmoxis iar fata lui a baut apa improprie din izvor impur si a decedat.
  Este la origine karma lui Bivolaru, nu a lui Zalmoxis! De pe unul s-a sters pe altul iar fata ca boboc a avut de suferit. Ea, Gloria, a platit cu viata ei.

  Stiu ca va gandeati ca am mintea scurta si am uitat. N-am uitat!
  Nu este in Biblie ca vinovata sa bea apa adulterului ca proba? Fata era inocenta, ce adulter ar fi fost ea in stare?
  Este karma de adulter a lui Bivolaru, nu a fetei! Cum din ceea ce Zamolxis a dat de la sine sa fie in viata, sa traiasca, sa vrea apoi sa moara? Parintele nu vrea sa-si vada copilul mort. Nu l-ar tine inima.
  Dar dusmanul nu se da indarat de la nimic.
  Bivolaru este dusmanul adeptilor sai, este cel care ii uraste neprovocat.

 3. July 30, 2023

  Trecand peste Nagarjuna si Madyamaka, le-ati studiat – le stiti perfect de veniti sa- mi explicati, va reamintesc ca scoala Sarvastivada sustine ca Nirvana este neconditionata si continua pentru totdeuna.

  Si cu asta v-am bagat la culcare ca sa pot sa studiez in liniste. Iar Rapcea sa mediteze cu cine vrea el – cu maestrul sau, poftim!
  Acum dormiti ca si mie mi-e somn, ok?

 4. July 31, 2023

  “Eliberarea de suferință în timpul procesului morții”
  “Eliberarea în momentul morții, Bardo și renașterea în Shambhala”

  Pai si atunci de ce mai trebuie sa iti traiesti viata in piosenie, compasiune si bunatate?

  De ce sa mai practici o cale spirituala sau orice daca e asa simplu?

  Totusi nu inteleg de ce mai exista varianta cu incarnarea in alta viata unde continui evolutia spirituala daca te poti elibera in timp ce mori, de ce nu folosesc toti tehnica asta si se duc in Shambala?

  Sunt curios cum au descoperit ei ca functioneaza tehnica asta si de ce sunt asa siguri ca e adevarat dar probabil e erezie sa intrebi sau sa pui la indoaiala deci probabil e o intrebare fara raspuns.

  • August 1, 2023

   măcar îți pui întrebări. e bine. dogmaticul perfect le știe pe toate, nu-și mai pune întrebări

   • August 2, 2023

    Stiai ca Gargamel de mai jos cara paginile blogului la exmisa?
    Tot ce ai spus e deja indexat si impachetat. Sigur ca frizeaza paranoia!
    E in natura lui!

   • August 2, 2023

    @MR:
    Numeste-ma ce vrei, nu te va ajuta la nimic.
    Ai fost de fata cand am depus juramant, altii si-au ars o limba peste ceafa. Acum vin si fac pe doctii cand singuri s-au retras de pe unde s-au dus. Nu eu i-am gonit ci propriile crize de personalitate.
    As putea pune pariu, dar mai bine iti spun si poti sa iei de bun: dupa mine, tu urmezi.

 5. August 1, 2023

  Inca o dovada ca studiile, facultatile, limbajul elevat nu fac un om inteligent.

  Un om simplu de la tara tine lumanarea muribundului ca sa se duca la lumina.

  Unul de la oras citit in ale spiritualitatii care “practica” urmeaza “cai” etc crede ca cititul din Bardo Thodol il ajuta pe muribund sa ajunga la lumina.

  Ambii cred in superstitii fara sa stie ce se intampla si se complac in ignoranta, unul din umilinta ca nu poate intelege altul din mandrie ca el “stie”.

  Nu mai zic nimic de cei care ii “invata” pe altii, mare pacat sa duca atatia in eroare sau cum ar zice ei karma.

  Dar pacatul e si mai mare al celor care accepta sa creada bazaconii pentru ca ei pierd cel mai mult astamparand setea cautarii cu iluzii.

  Un om cu adevarat inteligent crede doar in fapte, in lucruri reale, in lucruri pe care le poate verifica si studia pentru ca stie ca doar asa poate ajunge la adevar, superstitile si fanteziile nu duc la lumina sau intelegere.

  • August 20, 2023

   “Lumina-i aprinsa, nu-i nimeni acasa.”
   Putsa lui Mahomed!
   … nu e niciodata multumita.

 6. August 2, 2023

  “Inca o dovada ca studiile, facultatile, limbajul elevat nu fac un om inteligent.”
  Dar bataia crezi ca da! Inclusiv abuzurile verbale.

  “Un om simplu de la tara tine lumanarea muribundului ca sa se duca la lumina.”
  De aceea dai cu caroaie in cel care vrea sa se imprieteneasca cu acesta.

  “Unul de la oras citit in ale spiritualitatii care “practica” urmeaza “cai” etc crede ca cititul din Bardo Thodol il ajuta pe muribund sa ajunga la lumina.”
  Dar tu nu crezi, de aceea iti permiti sa le subminezi efortul.

  “Dar pacatul e si mai mare al celor care accepta sa creada bazaconii pentru ca ei pierd cel mai mult astamparand setea cautarii cu iluzii.”
  Intr-adevar, cand te-ai consumat de atata intelepciune, celor care te-au vazut ce poti, raman cu textele – texte radacina, texte comentarii, Dharme de tot felul, dar mai ales le ramane invatatura lui Buddha asa cum a explicat-o el discipolilor sai.

  “Un om cu adevarat inteligent crede doar in fapte, in lucruri reale, in lucruri pe care le poate verifica si studia pentru ca stie ca doar asa poate ajunge la adevar, superstitile si fanteziile nu duc la lumina sau intelegere.”
  Dupa ce ai contestat invatatura, acum esti de acord cu ea pentru ca e simplu sa preiei fara sa intelegi ce preiei.
  Din faptele apostolilor special pentru tine:
  Sa imbracam pe cei goi!
  👞 – 1 bucata pantof stang,
  👞 – 1 bucata pantof drept
  Sa indestulam pe cei flamanzi!
  📿 – 1 bucata rozariu budist cu cruce ☦ ortodoxa
  Sa implinim cele ce se cuvin dupa datina crestina!
  ht tps://youtu.be/s-TwMfgaDC8 Casta Diva (Norma Actul 1) in interpretarea Mariei Callas.

  Noi, “viperele”, nu te vom uita. 👋 😥

 7. August 21, 2023

  Învățături și împuterniciri… Am și eu o întrebucere: Încurajări dă maestrul Tibetan? Sau măcar mozoale…Unul din ăsta care își recunoaște condiția de kăcat cu ochi și își dă foc în public mai rar. Mântuitorul nostru de exemplu a fost un maestru autentic, nu? A zis clar într-un sfârșit că ce folos îi omului să câștige întreaga lume dacă își pierde sfinkterul… Nu?

 8. August 22, 2023

  Avem link pt. retreat Dzogchen prim donatie numai. Pt. info intrebati MR sa intrebe IL sa dea link! Eu nu dau informatii in online. Ma feresc de misani caposi.
  Merci de intelegere! Este la una din fostele comunitati ale ChNN. Daca IL vrea, IL poate.
  Daca nu aveti initierile, mai bine nu incercati sa dati buzna!

 9. August 25, 2023

  Nu pot sa ajung la conferinta dar poti sa ii pui o intrebare pentru mine lui Rinpoche?

  Intrebarea mea este de ce atunci cand vorbeste despre epoca de aur care urmeaza de ce nu spune si de perioada premergatoare de dinaintea acestei epoci?

  Cu totii vedem semintele distrugerii din prezent cu un razboi care e faza incipienta a unui razboi mondial cu mari sanse sa fie nuclear.
  Cum toate guvernele lumii se pregatesc de o noua campanie de injectare constransa care pare sa fie mult mai agresiva ca precedenta.

  Si nici nu e nevoie sa fi vreun mistic ca sa le vezi, le vedem de acum pe toate cum se pregaesc stim cu totii ca pana la acea epoca de aur putinii care vom mai ramane vom trece prin multe incercari.
  Si e important sa ne pregatim si sa stim ce ne asteapta in loc sa visam la epoci de aur de care ne despare o perioada de mari nenorociri.

  Oare Rinpoche care sta in manastirea lui izolata e atat de deconectat de lumea reala si traieste in lumea lui de vis roz in care asteapta raiul pe pamant?

  Ar fi cinstit sa spuna si de partea neplacuta care ne despare de aceea epoca, face un mare deserviciu multor oameni care dorm pe ei crezand in iminenta acestei epoci de aur cand de fapt se apropie cu totul altceva.

  Daca nu stie sau nu vede putem sa il iertam si putem sa spunem ca are doar jumatate de vina pentru ca si cei care il cred pe nemestecate vad si ei ce se petrece in jur dar prefera sa bage capul in nisip si sa viseze.

  • August 30, 2023

   din păcate am văzut prea tarziu mesajul tău, după eveniment. Însă ai posibilitatea dacă dorești să ii adresezi aceste intrebări diseară, începând cu ora 21.30 ora României, la conferința publică de la Toulouse, care va fi transmisă și prin zoom. Organizatorii vor adresa întrebarea dacă o scrii la rubrica Q&A.
   linkul pentru conferință îl iei de aici: https://dzokden.org/events/free-public-talk-keepers-of-the-secrets-of-shambhala-and-the-golden-age-dharma-introduction-to-the-jonang-lineage-in-tibetan-buddhism/

  • August 31, 2023

   Cand ai sa ajungi bodhisattva, ne vei declara tu ca a inceput epoca de aur.
   Astia care misuna la indieni pe jos, yoghinii la 1:36 din La Cucaracha sunt in sukhasana, right? Stau cu picioarele incarligate de placere ca au cantat in corul sclavilor arhitecti Hare Krishna si oriincotro te intorci ii vezi in gradini pline de Dharma.

   Pentru ca nu stiu sa faca rau, vor face binele. Si atunci se vor instrui citind: Bad housekeeping 🤣
   Si filmele sunt toate Eastmancolor sa se vada bine culoarea. 🤣
   Deviza: “es mejor morir de pie que vivir toda una vida arrodillado” – Este mai bine să mori de picioare decât să trăiești o viață întreagă îngenuncheat. “viva la raza”- Traiasca cursa!
   Adica ii face eroi deja ca in “Viva Zapata!” film de Elia Kazan cu Marlon Brando.
   Ce ardere de karma e in Mexic, nu stii tu! 🤣 Se moare pe capete!

 10. August 26, 2023

  Oo Rapcica, te-am descoperit in filmele de epoca … mai vechi decat Rinpoc-che.
  htt ps://youtu.be/5YiHdYlWq3w?si=HhV-rXbla4k1agV1&t=3201
  Stateau hainele pe tine ca pe gard. La fel si eu purtam o curea care mai mult cadea decat sa tina fusta pe mine.
  Eu cred ca daca ne reincarnam, nu ne reincarnam in altceva decat in rahatul imens pe care il lasam in urma nerezolvat. Cand ne nastem, ca sa ajungem sa rezolvam problemele care sunt acum, nu prea cred ca avem sanse. Nu vom avea sanse la educatie si daca ne si avorteaza careva, nu vom avea sanse la viata.

  In aceasta incarnare, Mihaita s-a intins pe verticala. A stiut el ceva despre cucerirea spatiului – delicat si cu incredere! :)))

  In acelasi film ma distreaza cand apare Aida cu parul ciufulit bine. E clar ca nu venea de la fuziuni, sau mai stii… cobora din copaci. Eu cred ca s-a batut cu jandarmii.
  In 2004 nu eram la curs.

  “autoturisme cu numere false” adica fara mantre pe placute. De aici incep yoghinii sa sclipeasca.
  Iar politistii de dinaintea lor ca au mirosit ceva. Si ma intreb unde este faimoasa peruca.

  “Ah, ah, ah!” facea Madalina incantata ca are nunta evreieasca.
  Iar MR: S-a furat mireasa.

  Apoi urlete, tipete ca nebuna ce sa mai vrea indarat? Gata, a dat de Bucuresti… e in mijlocul atentiei, nu mai vrea ea indarat. Filme de isterie ca alea nu-s tipete de durere, ci tipete de rasfatata. N-am crezut ca poate sta in fund si tipa sa i se dea ce vrea ea, adica ce a gasit la Bucuresti. Hotarata sunteaza familia si vrea casatorie sa acopere … aoleu, ce pacatoasa! Le minte ca vioara a doua, a treia, a patra de pe acum.
  Draci ca la Romania mai rar! Ma duc sa sarbatoresc Vinerea ca Fecioara oricat s-ar dezvirgina tot fecioara e.
  Nu mai are Vinerea sustinere din cauza ei. Jalnic!

 11. August 26, 2023

  29 de zile e 28 +1. Si cine a dat comanda si mai si. Voia sa stie daca a ramas aia gravida sau nu. Ca dupa 28 stie singura si sigura daca e sau nu e pentru ca 28 acopera un ciclu complet. Daca ea era gravida, altfel ii puneau lui problema. :))
  Vai ce distractiv! Familia ei umbla cu interesul, “Ne-ai spart comoara, tre’ s-o dregi”, iar ea, “barbati, barbati, barbati!” ca atat stie o Fecioara. Chiar ca circ dar de care noi n-auzim ca se face cu usile inchise.

  “M-au pus in libertate iar acum iar vor sa m-aresteze.” 🤣🤣🤣 Sarmanul de el, nu stie de ce!
  Shhh, sa nici nu-i spunem! Moare fericit. 🤣🤣🤣

  Rapcica: Da, da, abuzuri din partea statului. 🤣🤣🤣- Cand e cacealmaua romaneasca, toti intra in ea!

  “Dreptul fundamental la libertate” – Da, da, da, sa plateasca pensie alimentara! 🤣
  Si Mihaita il elibereaza din mainile Madalinei. Bun!
  Si se duce mujicul in Suedia eliberat de urgenta de Mihaita care nu intelege sa-l lase pe ginerica sa-si plateasca nunta si eventualele consumatii. Nu, el motiveaza ca e totul din pricina de politic.
  Da mai, o fi!
  Politic de acela crud de pe campul de lupta numit “bucatarie”. Minora si familia il vor, dar el nu intelege.
  Cand aude “Act sexual cu o minora”, el nu intelege ca e intreaga urmarire din ceea ce se zice si o tot trage ca e pe politic. Ntz, nu e!
  Acolo unde ne e frica sa privim, acolo n-ar trebui sa ne fie frica sa privim. Bivolaru mereu a trecut-o cu vederea pe minora, mereu si-a batut joc de ea oficial in fata scolii pretinzand ca el e persecutatul totodata crezand ca prin atitudine dicteaza tuturor inclusiv politistilor ce sa creada. S-a dus ca refugiat in Suedia cand nu-l cauta si nu-l vrea nimeni decat familia minorei.
  Extradarea trebuia sa aiba loc pentru ca n-avea nici-o chestie cu politica. Si s-a vazut ca pe el nu-l interesa nimic de genul pentru ca nu si-a putut tine fundul la adapost in Suedia, a trebuit sa se duca in Paris sa faca iar pe distinsul ginerica si in Paris cu alte femei si alte femei si alte femei.
  Daca asta este extradat in Romania, nu ramane o bucatica cat un nasture din el. Sa vezi, dar mai ales sa auzi cum fac lupii in tufisuri – wow! 🤣🤣🤣

 12. August 26, 2023

  Aici Şeherezada văzu zorii mijind şi tacu.
  Iar sora ei spuse: Ce excelenta poveste! Cat de dragut! Si de placut! Si cat de dulce!
  Dar ea raspunse: Asta nu-i nimic in comparatie cu ceea ce voi spune in urmatoarea noapte….
  htt ps://dl.tufts.edu/pdfviewer/z316qd006/9p290n576

  Dar nimic nu e ca in povesti.

 13. August 26, 2023

  Are noroc ca in ziua de azi cand unii se cred caini, pisici, barbati care nasc nu mai mira pe nimeni inca unul care se crede regele Shambalei.

  • August 26, 2023

   Vrei sa descarci in Vasilica cati draci ai acumulat impotriva mea?
   Iei cazamaua si dai.
   Thanks!

  • August 28, 2023

   Ai vazut? Te-am lasat sa petreci hiatusul in pace. Nimeni nu te-a deranjat.
   Totusi nu-mi place ca nu recunosti meritele colegilor sau colegelor tale si iti razi de ei ca folosesc ca avatar vreo imagine cu caine, pisica, etc. Este privacy al lor.
   Ceea ce observ totusi este ca ai tras foloase de pe urma lor ca apoi sa ii trimiti la dracu pe toti cand se termina lapticul la ei. Au fost generosi deschizandu-si inima fata de tine… iar tu ii platesti etichetandu-i si lucrandu-i ca Gigi duru.
   NA si tie una ca sa nu ma uiti: 💣💥 ! Sau ca rasplata! Ia-o cum vrei tu!

 14. August 26, 2023

  Confunzi logica cu ce iti place sa auzi.

  Faci o greseala, atasamentul de o persoana faptul ca iti place de o persoana si ca rezonezi cu acea persoana nu inseamana ca tot ce spune e “logic”.

  Si faptul ca ceva e “logic” nu inseamna nimic in sine, sunt multe lucruri logice si false, ceva logic nu inseamna ca e bun, corect sau adevarat.

  Daca cineva iti spune idealisme gen sa doresti binele tuturor fiintelor sau ca e bine sa nu exista proprietate si lumea sa imparta si sa se ajute sa traiasca in armonie etc oricine e de acord asta.

  Dar nu inseamna nici ca e posibil sau logic pentru ca societatea umana e mult mai complexa si nu merge cu idealisme de genul, au mai incercat destui pana acum si nu doar ca nu a mers dar s-a terminat si prost.

  Atasamentul de profesor nu e un lucru bun, un profesor adevarat nu ar permite niciodata asta.

  • August 27, 2023

   N-ai fost atent/a! Vin din camionul lui Andrei. 💣☠☠️☣💥 !
   See you in hell!

  • August 27, 2023

   “Faci o greseala, atasamentul de o persoana faptul ca iti place de o persoana si ca rezonezi cu acea persoana nu inseamana ca tot ce spune e “logic”.”
   Corect este: Faci o greseala: atasamentul fata de o persoana, faptul ca iti place de ea, si ca rezonezi cu acea persoana nu inseamna ca tot ce spune este logic.

   Nu iti faci caragata aici cu mine de fata ca ce as spune nu este logic. “O shakti nu greseste niciodata.” Crapi in Pastele m… odata! 💣☠

   “Daca cineva iti spune idealisme gen sa doresti binele tuturor fiintelor sau ca e bine sa nu exista proprietate si lumea sa imparta si sa se ajute sa traiasca in armonie etc oricine e de acord asta.”
   Nu toti s-au nascut carnati ca tine! Au cei sapte ani de acasa si stiu sa discearna sa nu faca raul, dar tu nu!
   Iar a te infiinta pentru a propaga socialismul pe site-ul lui Rapcea, nu iti pare ca iti depasesti granitele?
   Nu te vrea nimeni! Esti urat, borfas si n-ai potenta. Esti prost de te balbai!

   “Confunzi logica cu ce iti place sa auzi.”
   Cu ‘ceea ce’ iti place sa auzi. Te bag in … . N-am nevoie sa-mi tii isonul.

   “Dar nu inseamna nici ca e posibil sau logic pentru ca societatea umana”
   Credeam ca te referi la societatea ta de animal. Tu nu deschizi nici un fel de cai altora. Esti mizerabil, cu totul si cu totul mizerabil. Nu le dai nici-o sansa. Ai un egou mizerabil – mare pana la tavan si peste.

   “au mai incercat destui pana acum si nu doar ca nu a mers ”
   Ete ce sa zic… balanta ce te crezi! Poate iti ard una cu prosopul ud peste curu gol sa te vad apoi cum iti cauti chilotii.

   “Atasamentul de profesor nu e un lucru bun, un profesor adevarat nu ar permite niciodata asta.”
   Adica ma sapi? Iti pare ca esti apartinatorul mortului? La mine pe targa vine indarat, daca vine, nu la tine!
   Observa diferenta de gen intre mine si tine! Capatana lui imi apartine mie, nu tie! Tu n-ai ce face cu ea. Esti prost si neglijent! Ai energii dizarmonioase. Nici nu stii ce e iubirea desi o trompetezi pe unde treci. Ai scris carti si esti plin de texte inutile din Thailanda pana-n Vegas. Nu stii sa privesti mai departe de propriile granite pe care nici nu ti le cunosti. Iti pare ca totul este al tau. Lasi urme murdare pe unde treci. Asa procedez eu acum cu tine ca proba finala! Las cadavrul tau pe siteul lui MR sa puta sa stie tot netul ca a crapat un dezgustator.

   Tu ai ura pe cei care reusesc. Ai ura ca vrei sa le storci si ultima picatura de bucurie pe care o intuiesti in ei intinzandu-ti labele nepermis la aceasta si considerand-o ca fiind a ta.
   Ai oferit tu vreo bucurie durabila lui John Doe? Nu i-ai oferit nimic. Nu iti apartine!

   Daca as putea, prin efort propriu, ti-as da un umar subtil indeajuns incat sa cazi in apa, indarat sa nu te mai vad. As face-o in repetate randuri pana prind perfect miscarea.

   I have the higher ground, clar scursura? Priveste doar cum iti curge din gura!

  • August 27, 2023

   Socoteala ta e urmatoarea: ca daca vorbesti de bine pe Khentrul, iti tii locul in caleasca ocupat pe mai departe si ca MR va trage pentru tine inainte postand despre cursul de Kalachakra ca intr-un mod sau altul iar sa cada firimituri de care sa te bucuri.
   La tine este adictie sa ai pe cine copia. Ai venit sa cumperi de la Rapcea ca de pe la un bazar de prin Paris.

   S-a dus epoca spionilor! Nu mai poti sa te tsatsai pe la unii si pe la altii si din asta sa-ti faci depozit.

   Dar sigur ca poti sa stai ca o mamica fiarta de grija pe afara si sa astepti sa-ti relateze cursantii cum a fost.
   Iar tu sa bombani intelegatoare ca ‘da, maica, asa e! E rai cu totii!’

   Mai na una: ☣💥 – sa te incalzesti!

 15. August 31, 2023

  https://www.youtube.com/watch?v=lJB_gSF0vsU

  She was like a sister for me – we had the same configuration … almost. 🙂
  I would say good bye the same way to the world.

  But it’s only the end of Vidalia- the onion, and time to take a day off for rest!

  “Thank you for saving me!” Merry Christmas! & outloved you …

 16. September 3, 2023

  Da, am fost si sunt racita cobza, ca un caine adica. Sunt in bejenie gri si cenusie. Iau medicamente cu pumnul, stranut si am iritatie si congestie de ca si cum as fi facut spirala in camp. Am facut spirala Idalia in sens invers.
  Mi-am luat pastilele, mi-am facut testele 2 zile la rand si nu cred ca o sa-mi treaca asa repede. Am sau nu am covid, ce importanta mai are? Pentru ca nu am amintiri recente, m-am refugiat in amintiri din trecut.

  Am fost in vis in Herastrau unde acum erau orezarii. A fost frumos, verde, copaci, alei umbrite.
  Doamne, cum a fost in Idalia! Nu stiu daca au mai fost si altii care sa ajute dar probabil ca da pentru ca n-au fost pierderi de vieti. La modul foarte serios, nu i-am lasat sa ia in ras furtuna si i-am cam trimis pe toti la adapost.

  In noaptea cand am facut binecuvantari pentru DeSantis si echipa lui, m-au durut picioarele de am crezut ca nu-i adevarat. M-am trezit cu ele pulsand de durere iar vecina dimineata plangea si voia sa fie dusa habar n-am unde cerea. M-am speriat, nu stiam ce sa fac. La lucru toate erau … poltergeist!
  Bine ca am apucat ca am facut si acele binecuvantari! Am auzit ca a despicat furtuna copacul in doua.

  Oamenii nu sunt constienti cat suntem de expusi si cat de vulnerabili devenim in fata fortelor naturii.
  Cam atat! Mai mult cand imi revin si daca imi revin cu Robitussin, Ibuprofen, Vapo-Rub, Mucus Relief.

  Pe bune, am avut poltergeist la lucru in Downtown. A zis una la Unsolved Mysteries ca sa nu interferezi cu fenomenul si nu m-am pus. Dar maine am sa fac apa sfintita daca nu uit si sunt treaza.

 17. September 6, 2023

  MR, este adevărat că ești tu în acest video cu maestrul epocii de aur? La minutul 2:20… Maestrul ăsta face și ouă de aur pe gură, ai mai văzut tu așa ceva? Unii zice că asistentul ii le bagă în kur și ii le împinge înainte de demonstrație dar evident asta ar fi ridicol. Știi dacă și unde oferă maestrul ăsta cursuri și cât costă o învățătură din asta?

  https://youtu.be/0J0CFOdq09Q?si=JLbYRosN52wPmSRH

  • September 7, 2023

   Incearca aici: https://youtu.be/Xrlfm2BwuQQ?si=TvMCB07UWPYUz97g !
   Good luck … getting burned!

   • September 8, 2023

    Adică carevasăzică la festivalul Flaming Homo… Evident. Mă tem însă că s-ar putea să nu fiu suficient de evoluat spiritual să accept învățătura, suficient de deschis, la minte carevasăzică, nu prea receptiv ca să zic așa, încleștat cum ar zice unii. Aș prefera un maestru talentat, finuț și subtil care să mă aburească așa frumos și tacticos, așa cumsecade să mă simt învățat nu violat…

    • September 8, 2023

     Tu ca Fesoara trebuie sa te relaxezi. Si iar si iar! Pe perini pana prinzi relaxarea.
     De fiecare data cand vrea kundalini sa se ridice, tu ii spui brava draga mea, fa-o de pe
     prost tata nu de pe mini! Si asa ii dai la cap sa steie culcata si niciodata sa te agreseze la cap, sa te abureasca din aburi ca ginni.

     Da zi-mi si mie pe lectia sub-țiglă, la ce iti trebuie sa faci oua de aur?
     Ouale sunt de aur in interior cand le spargi si le vezi. Daca mai esti si inclestat, nu poti sa fii maestru decat prin feminitate si charisma proprie.
     Cand ancorezi ienerjiile, fa-o cu cap pentru cele pe care le poti ancora!
     Pe cele pe care nu poti, Dumnezeu cu mila, ca nu stiu de aici cum se face cand se infasoara pe tine daca vin cu oua sau nu. Probabil ca nu! Tu sa le cauti!

     Eu mai vreau sa dorm. Voi la Romania trageti pisica de coada si credeti ca-i ies ouale pe gura de parca ar fi carton {12} de oua.

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer