De când a început pandemia, preoții au început să vorbească despre planurile mondialiștilor de ensclavizare a tuturor oamenilor. Unele dintre aceste discursuri, care deja au aproape doi ani vechime, explică într-un mod vizionar, profetic chiar, planurile ocultei pentru impunerea dictaturii globale.

Mai jos aveți un astfel de video, filmat în toamna anului 2020 la o biserică din Londra, când credincioșii nu erau lăsați să intre în biserică ”din cauza pandemiei”, înainte să apară pe piață mult așteptatul (de unii) și ”salvatorul” vaccin. O să observați logica perfectă a părintelui, faptul că nici un cuvânt spus de el nu este de prisos și că tot ceea ce a spus în acea predică s-a împlinit (dim păcate) CU MARE EXACTITATE, dar și lucrurile care încă nu s-au petrecut și vedem cum sunt pe cale să se petreacă sub ochii noștrii (faptul că nu vom mai putea cumpăra nimic fără ”sfântul” vaccin).

Eu am primit linkul de pe facebook, dar l-am și descărcat pentru că de obicei cam tot ceea ce este anti-sistem dispare de pe platforma lui Zukenberg:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=976493712938789&id=161144677807034&sfnsn=mo

Tot mai mulți preoți vorbesc credincioșilor deschis, fără fereală, despre Noua Ordine Mondială, dictatură și vaccin. În cazul de față, părintele Macarie Banu din Onești a vorbit deschis despre vaccin chiar duminica trecută, la predica de după slujbă , urmăriți de la minutul 26.

 1. October 26, 2021

  Mihai, imi dau seama – asa cum ma asteptam deja – ca demersul meu chiar era si este inutil si doar consumator de timp si energie. Eu iti doresc multa sanatate si tie si familiei/celor dragi tie, mai ales in contextul actual.
  Si ca parere personala: cea mai grea si si dificila ‘captivittate’ este cea data de propria noastra minte, de convingerile si parerile pe care le avem apriori despre Lume, lucruri si evenimente. Iar perceptia in sine (incepand de la minte, ganduri si terminand cu simturile) si fascinatia perceptiei, dar uitand de Percepator, reprezinta sursa uitarii si adancirii in iluzie.
  Sanatate si succes!

  • October 28, 2021

   Mda, esti inutil… consumi degeaba oxigen… baga-ti in cur doza nr. 8 si dispari… in locul tau vor veni sclavi afghani care consuma mult mai putin si se basesc mai putin… tu poluezi prea mult, boule, daca nu te-ai prins pana acum sclavete ce esti!

   • November 1, 2021

    Avortocus- ai sange in instalatie sa ne intalnim in realitate, fata in fata?

 2. October 26, 2021

  Nu sunt angajata sa-ti menajez tie starile deviante. Nu ma platesti, nu ma plateste nimeni cu nimic.
  Folosesti cuvinte emfatice, gen “sfantul vaccin”, “mondialistii”.
  “Eu am primit”, “imi dispare”, “mi-a venit link”, te sclifosesti mult dar nu te ridici mai sus de clasa a treia.
  Te si milogesti cand spui ca nu vei mai putea cumpara. Bun! Asa sa fie! Sa nu mai poti sa cumperi!
  Simpla folosinta a banilor nu cumva te intineaza? Hai, gandeste rapid pana la capat ca deja esti patologic iar eu am o viata de trait!
  Spre deosebire de MahaB, eu nu-ti urez nimic. Sa te tina nasi-tau pe brate ca am inteles ca e mare sef prin Baroul Bucurestilor! Probabil de aceea iti si permiti astfel de devieri.
  Nu o sa initiezi niciodata nimic pentru altii pentru ca o sa fii mereu ocupat in a te gandi tu ce primesti. Pa!

  • October 28, 2021

   Draga Nila – scoate poza ca mi se scoala, si deja am o varsta!

   • October 28, 2021

    You’ll have to wait until I get home. Sorry for the inconvenience!
    Btw, I got the message, there’s no need to “bug” me. I said i’ll do it, give me the time!

 3. October 26, 2021

  Apreciez mult postarea aceasta si video-urile atașate. Primul video deschide ochii si trezește la realitate. Dură realitate, foarte dură.

 4. October 26, 2021

  Urmaresc blogul de ceva vreme, felicitari, rezonez cu multe din temele national crestine. Am ramas multa vreme in a cantari importanta vaccinului in etapa vietii noastre marcata de covid iar cel mai mult in balanta deciziei a contat aspectul religios, mai ales conotatiile escatologice si implicit presupusa lepadare de Hristos, prin vaccinare.
  De buna seama necuratul lucreaza extrem de abil in atingerea scopurilor sale, insa atentie, numai cu ingaduinta Domnului. Mergand cel putin pe aceasta ipoteza am putea spune ca moartea unui numar de persoane (sper ca suntem cu totii de acord ca totusi se moare de de covid) este ingaduita de Dumnezeu pentru facilitarea implantarii cipului nanometric legat la tehnologia 5G, capabil sa ne controleze mintile sau sa ne distruga asemenea unor bombe detonate de la distanta, dupa cum lasa sa se inteleaga parintele de la Londra, pe care l-am ascultat cu drag si despre care cred sincer ca isi iubeste credinciosii.
  Eu cred ca Dumnezeu este iubire, bucurie, speranta, pace. In contextul pandemiei si al vaccinarii, eu nu am intrezarit nicaieri lepadarea de Hristos. Aaa da, ne vaccinam si ne continuam viata decadenta, nu am invatat nimic din aceasta etapa marcata de insingurare, frica si nesiguranta, da este un alt aspect care firesc ne indeparteaza de Dumnezeu. Dar prin vaccinare nu vad nici o apostazie nicaieri! Gresesc? Observ insa o disperare a medicilor care sunt extenuati de atata munca cu acest virus parsiv, medici care ne implora sa ne vaccinam daca nu atat pentru binele nostru, macar pentru decongestionarea spitalelor. Sunt ei agentii necuratului? Am fi noi agentii intunecatului daca i-am ajuta? In primele saptamani de vaccinare am apreciat avantul medicilor pentru a-si administra vaccinul, un exemplu de daruire pentru binele comun. Gresesc din nou? Oare iubirea aproapelui nu poate fi vazuta si in grabnica vaccinare a omului care se gandeste ca, prin gestul sau, ajuta la domolirea pandemiei si la salvarea de vieti? Imi e greu sa vad in grija pentru celalalt a celor care s-au vaccinat cu acest gand nimic altceva decat toboganul putinei credinte care il arunca iremediabil pe intzepat in genunea scrasnirii dintilor…
  Oare intr-o parohie in care parintele vorbeste despre pecetea fiarei aplicata omului odata cu vaccinul, daca moare un om de covid pentru ca nu a dorit sa se vaccineze spre a nu fi insemnat de necuratul, este acest om un martir? Sau este un adevarat crestin? Iar cei vaccinati sunt insemnati ai fiarei, oameni decazuti definitiv din har? Aceste lucruri ar trebui lamurite urgent de biserica. Nu de alta dar daca raspunsul este altminteri, povara mortilor care (si) din motive duhovnicesti au refuzat sa isi administreze un vaccin care le-ar fi putut salva viata va fi tot mai greu de purtat.
  Cu putina mea traire duhovniceasca inteleg ca pana acum nerostitul a reusit intr-adevar ceva – sa mai nasca o crevasa fiinta crestina si asa brazdata de transee si rani deschise.

  • October 27, 2021

   Biserica tace pt ca e condusa de oameni neduhovnicesti, incapabili sa intuiasca vremurile in care traim. Este clar ca actualul vaccin face parte din sistemul diabolic de pecetluire, asa cum zicea si pr Teodosie. Cei care insa se vaccineaza, fie si la presiune, o fac din lipsa unei abordari spirituale, asa cum zicea si Mihai intr-un video. In Biserica s-a vorbit de cel putin 20 de ani de iminenta acestor vremuri si necesitatea simplificarii vietii si ducerea unui trai nnu izolat dar cat mai auster, pt a te putea rupe mai usor de comoditatile acestei lumi. Cei care acum s-au vaccinat nu au avut o stare evolluata spiritual pt a depista viclesugul vrajmasului. Parintii Bisericii care au mai vorbit de subiect au spus ca lucrurile sunt asa de fine, incat si cei alesi vor cadea, adica dintre clerici. Foarte putini sunt cei care deosebesc realitatea si au o gandire critica/analitica.

   • October 28, 2021

    Bravo Cosmin 2!

  • October 28, 2021

   Sarpe ce esti! Vezi ca trebuie sa-ti bagi anal doza 4! Lasa, nu te mai rusina, stim ca-ti place.

 5. October 27, 2021

  Multumim ! Acestia sunt preoti adevarati pastori ai poporului ! Incao serie de avertismente de la Pr.Teodosie Paraschiv de la Manastirea Durau

  https://rumble.com/vo9m8f-printele-teodosie-paraschiv-duhovnicul-mnstirii-duru-despre-vaccinurile-cov.html

 6. October 29, 2021

  https://www.nursingcenter.com/ncblog/october-2021/covid-19-vaccine-update
  https://ajnoffthecharts.com/delta-mu-and-others-what-to-know-about-covid-variants/
  https://www.nursingcenter.com/ncblog/august-2021/delta-variant
  https://www.nursingcenter.com/ncblog/august-2021/covid-the-silent-wave
  Apoi:
  Hitting Pause on the J&J COVID-19 Vaccine Lippincott NursingCenter, 4/16/21
  Nurse Volunteers on the Front Lines of the Vaccination Effort AJN Off the Charts, 4/16/21
  Long Haul to Recovery for Some COVID-19 Patients Lippincott NursingCenter, 4/9/21
  Assessing the Post-Pandemic Future of Virtual Care AJN Off the Charts, 4/7/21
  Remembering the Polio Vaccine Rollout, Addressing Concerns Today AJN Off the Charts, 4/5/21
  Will We Ever Know How Many Nurses and Other Health Workers Died from COVID-19? AJN Off the Charts, 3/25/21
  ‘Right Under Our Noses’: Nightmarish Nursing Home Conditions During the Pandemic AJN Off the Charts, 3/18/21
  How Can You Build Vaccine Confidence and Dispel Myths? Lippincott NursingCenter, 3/11/21
  Johnson and Johnson Vaccine a Valuable Addition to the COVID-19 Toolbox AJN Off the Charts, 3/8/21
  What Do Nurses Need? AJN Off the Charts, 3/5/21
  Joy, Relief, Reverence: Positive Side Effects of a First COVID-19 Vaccination AJN Off the Charts, 2/26/21
  The ‘Clog Kick’: In Trying Times, Adapting to the Loss of a Palliative Care Team’s Essential Rituals AJN Off the Charts, 2/18/21
  Mutations, Variants, and Strains! Oh My! Lippincott NursingCenter, 2/10/21
  The First Injection AJN Off the Charts, 2/10/21
  Who’s Going to Smile at My Baby? When the Pandemic Comes to the NICU AJN Off the Charts, 2/8/21
  Ear-Savers and Surgical Caps for Nurses Lippincott NursingCenter, 1/30/21
  PPE-Related Skin Complications and “Maskne” – What You Can Do to Prevent and Treat It Lippincott NursingCenter, 1/21/21
  COVID-19 Vaccines Explained AJN Off the Charts, 1/19/21
  Common Questions (and Answers) on COVID-19 Vaccines Lippincott NursingCenter, 1/8/21
  Hospital Visiting Policies in the Days of COVID-19 AJN Off the Charts, 1/8/21
  Levels of Weariness Among Nurses AJN Off the Charts, 12/16/20
  Team Nursing Model – What It Is and How to Make It Work Lippincott NursingCenter, 12/15/20
  Beyond Burnout – The Moral Injury of Health Care Today Lippincott NursingCenter, 12/11/20
  An Intimate Glimpse of Community Health Nursing During the Pandemic AJN Off the Charts, 12/10/20
  Immunizing the Masses: COVID-19 Vaccine Distribution Lippincott NursingCenter, 12/4/20
  ‘What a Decade This Year Has Been’: Nurses Worldwide Double Down on Commitment to Care AJN Off the Charts, 12/4/20
  Adapting to a new normal in home health care Lippincott Solutions, 11/30/20
  Don’t Believe the Science and Evidence? Just Look at Our Faces. Lippincott NursingCenter, 11/18/20
  Finally a Mandate for Masks in North Dakota-But What Will It Mean? AJN Off the Charts, 11/17/20
  Notes from the AIDS/HIV Epidemic for Nurses Working in the COVID Pandemic AJN Off the Charts, 11/9/20
  Shortcutting the Long Road to a COVID-19 Vaccine Lippincott NursingCenter, 11/6/20
  Does My Blood Type Put Me at Risk for COVID-19? Lippincott NursingCenter, 10/29/20
  Domestic Violence Surges with COVID-19 Lippincott NursingCenter, 10/26/20
  10 Ways to Stay Positive during Tough Times Lippincott NursingCenter, 10/23/20
  The New COVID-19 Lexicon: Terms You Should Know Lippincott NursingCenter, 9/11/20
  Is There a Link Between COVID-19 and Stroke Risk? Lippincott NursingCenter, 9/5/20
  Two Nurses Who Traveled to New York City to Care for COVID-19 Patients AJN Off the Charts, 9/3/20
  Managing Sepsis in COVID-19 Patients: What’s Different? Lippincott NursingCenter, 9/2/20
  Bringing Redemptive Voices from Greek Tragedy to COVID’s Frontline Clinicians AJN Off the Charts, 8/27/20
  Does Vaping Increase COVID-19 Risk? Lippincott NursingCenter, 8/14/20
  School Nurses as the New Front Line in the Struggle to Contain COVID AJN Off the Charts, 8/12/20
  The new “normal” for patients who don’t have COVID-19 Lippincott Solutions, 8/10/20
  Many in Health Care Have Made Sense of COVID Through Art or Poetry AJN Off the Charts, 8/7/20
  Focus on influenza vaccine during the COVID-19 pandemic Lippincott Solutions, 8/4/20
  Nurses: In the Face-Off With COVID, We’re Doing ‘Alright’ AJN Off the Charts, 8/3/20
  Can We Count on Herd Immunity to Stop COVID-19? Lippincott NursingCenter, 7/31/20
  Every Frontline has a Backline: What Nursing Can Learn from Rugby AJN Off the Charts, 7/22/20

  Boosting care quality in nursing homes to help stop COVID-19 Lippincott Solutions, 7/20/20

  Should we say “physical” distancing instead of “social” distancing? Lippincott NursingCenter, 7/21/20

  COVID-19 crisis: Faculty support for nursing students Lippincott Solutions, 7/10/20

  What Do You Say When…? COVID Conversations with Science Skeptics Lippincott NursingCenter, 6/29/20

  How’s Your N95 Supply These Days? AJN Off the Charts, 6/19/20

  COVID-19 Summer Safety Strategies Lippincott NursingCenter, 6/17/20

  Understanding Diagnostic and Antibody Testing for COVID-19 Lippincott NursingCenter, 6/3/20

  Cast Into the Shadows: COVID-19’s Power Over Non-COVID Cases AJN Off the Charts, 6/2/20

  Lessons Learned from the Frontline Lippincott NursingCenter, 5/31/20

  Time Matters, Priorities Change: A Nurse and Cancer Survivor on Living with the Pandemic AJN Off the Charts, 5/27/20

  Nurses – Leaders at the Bedside and Beyond Lippincott NursingCenter, 5/21/20
  Unimaginable Challenges and Changing Care Models Lippincott NursingCenter, 5/19/20
  COVID-19: It’s Not Only About Hospital-Based Nurses AJN Off the Charts, 5/15/20
  Honoring Unsung Heroes: School-Based Nurse Practitioners Lippincott NursingCenter, 5/14/20
  Addressing Clinician Mental Health and Suicide Risk During the Pandemic AJN Off the Charts, 5/12/20
  Honoring Unsung Heroes: Home Health Nurses Lippincott NursingCenter, 5/11/20
  Creativity in the Era of COVID-19 Lippincott NursingCenter, 5/10/20
  Building a Healthier America: Transforming Health and Healthcare During and After a Pandemic Lippincott NursingCenter, 5/8/20
  Nurses and self-care: Factors influencing healthy behaviors during COVID-19 Lippincott Solutions, 5/6/20
  Giving Meaning to Resilience during COVID-19 Lippincott NursingCenter, 5/6/20
  A Safety Paradox: Stay-at-Home Policies and Domestic Violence Risks AJN Off the Charts, 5/4/20
  Ten COVID-19 Pearls for Nurses Lippincott NursingCenter, 4/30/20
  A Message from Frontline Nurses: Let’s Keep the Real Enemy in Sight AJN Off the Charts, 4/29/20
  COVID-19 Guidance for your Specialty Lippincott NursingCenter, 4/28/20
  Contact Tracing: A Critical Component in Combatting COVID-19 Lippincott NursingCenter, 4/27/20
  Thinking about My Fellow Nurses During the COVID-19 Pandemic Lippincott NursingCenter, 4/24/20
  Coronavirus Casting Environmental, Climate Issues Into Sharp Relief AJN Off the Charts, 4/22/20
  Cardiac arrest in patients with COVID-19: Reducing resuscitation risks Lippincott Solutions, 4/21/20
  The U.S. Still Can’t Manage COVID-19 Testing: Why Is This Such a Big Deal? AJN Off the Charts, 4/20/20
  Convalescent Plasma Therapy – Is it a Viable Treatment for COVID-19? Lippincott NursingCenter, 4/18/20
  COVID-19: Where Do We Go From Here? AJN Off the Charts, 4/16/20
  Patient Education in the Time of COVID-19 Lippincott NursingCenter, 4/13/20
  Practicing the ABCDEs of Self-Care in Pandemic Times AJN Off the Charts, 4/13/20
  Teaming up for prone positioning Lippincott Solutions, 4/10/20
  COVID-19 – Not Your “Typical” ARDS Lippincott NursingCenter, 4/10/20
  Far from Home, a Flight Nurse Cares for One of COVID-19’s ‘Peripheral Victims’ AJN Off the Charts, 4/9/20
  Is COVID-19 Fueled by a Cytokine Storm? Lippincott NursingCenter, 4/8/20
  Preserving Integrity and Staying Power as a Nurse in a Pandemic AJN Off the Charts, 4/7/20
  Pregnancy and COVID-19 Lippincott NursingCenter, 4/6/20
  Adapting to Changes in Clinical & Educational Roles Lippincott NursingCenter, 4/3/20
  As Conflicting Recommendations Sow Public Confusion, Nurses Still Lack Adequate PPE and Equipment AJN Off the Charts, 4/3/20
  Combating PPE Shortages on the Frontline Lippincott Solutions, 4/3/20
  Calculating Acute Respiratory Distress Syndrome (ARDS) Severity Lippincott NursingCenter, 3/31/20
  COVID-19: On and On, A note from AJN’s editor-in-chief Shawn Kennedy AJN Off the Charts, 3/30/20
  In the Event of Turbulence, One Patient at a Time Lippincott NursingCenter, 3/29/20
  Stay Home, Stay Safe: Telehealth Virtually Brings Practitioners to Patients Lippincott Solutions, 3/27/20
  Moral Courage in a Pandemic: a 14th Century Physician and Health Care Workers Today AJN Off the Charts, 3/27/20
  Bringing back the team approach: It’s time for alternative staffing and onboarding models Lippincott NursingCenter, 3/26/20
  Surviving Sepsis Campaign Releases COVID-19 Guidelines Lippincott NursingCenter, 3/25/20
  Deserted: Note from a Young ICU Nurse as COVID-19 Pandemic Intensifies in U.S. AJN Off the Charts, 3/25/20
  Nurses and COVID-19: Into the Battle with All That We Have and All That We Lack AJN Off the Charts, 3/23/20
  COVID-19: What a New Study Says and Doesn’t Say About the Possibility of Airborne Transmission AJN Off the Charts, 3/20/20
  Exposed: When Healthcare Workers Become Infected with COVID-19 Lippincott Solutions, 3/19/20
  COVID-19: Who Among Us Is At Greatest Risk? Lippincott NursingCenter, 3/17/20 (updated March 23, 2020)
  Making Sense of Interim CDC Guidance on N95 vs. Surgical Masks for COVID-19 AJN Off the Charts, 3/13/20
  COVID-19: Is Your Facility Prepared to Stop the Spread? Lippincott Solutions, 3/12/20
  Pandemic or Epidemic? Isolation or Quarantine? Defining Terms related to COVID-19 Lippincott NursingCenter, 3/12/20
  If I Want to Wear a Face Mask to Prevent COVID-19, Why Shouldn’t I? AJN Off the Charts, 3/6/20 (updated 3/12/20)
  5 Facts to Help Combat 2019 Coronavirus (COVID-19) Hype Lippincott Solutions, 3/5/20
  COVID-19: Rational Use of Personal Protective Equipment (PPE) Lippincott NursingCenter, 3/2/20
  COVID-19 for Nurses: Skip the Rumors and Stick to the Basics AJN Off the Charts, 2/28/20
  Coronavirus: Infection Prevention and Control Lippincott NursingCenter, 1/27/20 (updated March 25, 2020)
  As Another Coronavirus Begins to Spread, Follow Reasonable Precautions and Avoid Fear-Mongering AJN Off the Charts, 1/25/20

  https://www.nursingcenter.com/nursingcenter_redesign/media/nursingcenter/Infographics/COVID-19-Vaccine-Myths.png
  https://www.nursingcenter.com/nursingcenter_redesign/media/nursingcenter/Infographics/COVID-19-ARDS-Infographic.png
  https://www.nursingcenter.com/nursingcenter_redesign/media/nursingcenter/Infographics/COVID-19_March25_2020.png
  https://www.nursingcenter.com/nursingcenter_redesign/media/nursingcenter/Infographics/COVID-19-Patient-Education.png
  https://www.nursingcenter.com/nursingcenter_redesign/media/nursingcenter/Infographics/COVID-19_-Caregiving-at-Home.png

  Ai de cautat singur articolele ca nu intra la copy paste si link-urile. Duh!
  Invata mama ma-sii intai sa citesti pe si in limbajul specific si apoi sa vii sa faci flick-flacks inaintea publicului, cur artagos de avocat! Cand te-or urmari niste injectii, faci precum cainii. Taci odata!
  Baga-ti mintile in cap si nu te mai crede tu cine stie ce printz peste altii ca nu esti! Esti unul care da mult din limba si atat!
  Citeste si Biblia sa afli sa te stapanesti! Nu ajuti cu nimic, ci stai degeaba pe interval si toci aceeasi mizerie fara sa ai vreo logica macar in ce spui.
  Taca-ti odata! Sunt oameni care toata viata lor si-au dedicat-o medicinei si tot nu-si pot apara pacientii in fata acestei boli, dar tu esti si mai infect si pervers: nu ii vezi in meseria lor ci ii vezi criminali pe ei.
  Capvid, tine-ti limba in gura si nu te mai stramba atat la lume ca ai stii si ca ai face!

  Nu exista nici-o eliberare la tine! Te vei reincarna singur pentru ca fie ca tu crezi sau nu, maestrul tau n-are timp de fitele tale si de minciunelele tale pe care i le torni cand te duci la curs. De ce ar fi el scutit de marlania ta ce o desfasori aici pe site?
  Pastreaza linistea! E de AUR!

 7. November 2, 2021

  13:27
  Pai nea fara frica,de acolo prin pro_fund_a meditate la mate pline,a venit ideea cu diisolvarea parlamentului,care n_ul mai represinta pe alesul boborului,al populatei votatoare a magnificului conducator.

  13:47
  Oamenii pasari zugraviti in interioriul piramidelor au contribuit si ei la ridicarea acestora.Atlantii au fost creatorii piramidelor de acolo.Piramida vestica,estica,sudica,vezi Ghizeh,cea nordica sau rosie din Retezat.Aceste patru piramide celeste,sunt extremitatile Crucii Pamantului,al carei centru se afla in Sfantul Munte Athos.Toate manifestarile sustinute de aceste piramide au avut loc in timp,piramida sudica prin imperiul egipteamn,cea vestica din Sardinia,imperiul roman,cea estica de langa Ankara,imperiul otoman si a ramas manifestarea celei nordice,prin imperiul ROMAN,UN IMPERIU AL SPIRITUALITATII CELEI MAI INALTE SUB CONDUCEREA DOMNUTULUI IISUS HRISTOS,CAND GRAIUTUL ROMANESC VA FII SI VA VII IMBRATISAT DE TOATE NEAMURILE,PENTRU CA ESTE GRAIUL CEL VECHI LASAT PE PAMANT DE TATAL CERESC.Hai ca iar v_am zapacit.Pa.pa.

  13:56
  Nu ne con_vine in gat unora ca psd si aur au castigat practig trecutele alegeri incat nu au putut fura cat au vrut.Sa vina urmatoarele,ca nu veti mai putea fura nici atat.Sodomitii si gomorenii,nu vor mai avea loc in noul parlament care va fii al poporului roman crestin si ortodox.Punct.Pa.pa.

  Acelasi cu maha-bau-bau?
  Maha-bau-bau uita de la mana pana la gura din cauza de perceptie.
  Pe cand asta tine minte si-l ameninta si pe Akhenaten daca e. Prost si fudul!

  Apoi mie nu-mi place de ea. E ciumpavita si cam grosiera. Si insista cu ailalta cu copilul sa rupa la inima pe cine prinde. Femeile nu sunt asa insistente. Intuitia imi spune ca de la el vine.
  Ce sa spun? Mare piscot cu credinta!

  Nu rad draga de credinta lui! Rad de prostia mea ca am incredere in credinta lui pana ii coboara faptic la a cui e biserica in care se inchina. 😉

 8. November 2, 2021

  MR, dă-mi voie să împărtășesc cu tine marea mea descoperire de azi, Librăria Bizantină din zona Pieței Unirii.

  https://www.camarasfantuluimunte.ro/

  Are produse de la mănăstirile de la Sf. Munte, printre altele.
  Nu știu dacă ai cumpărat miere din Rodos, când ai fost, dar mierea de pin pe care am luat-o eu are un gust mult mai bun, este groasă, și îți taie pofta de alte dulciuri!

  Precis e anti-covid, dacă tot suntem la rubrica sănătate.

  Am cumpărat de asemenea tămâie chiar că naturală, are culoarea naturală, este aromatizată cu ulei de trandafir. Nu îți spun cum miroase!

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer