Deschideti linkul de mai jos si dati clik pe judetul care va intereseaza! E aici o munca de Sisif, pe care sper sa o apreciati la justa ei valoare.

Portretul Romaniei Interbelice EXCEPTIONAL! Transmiteti-l tuturor copiilor din casele Dumneavoastra, pentru ca acum istoria se face in … “limba materna” a fiecarei nationalitati, cu carti primite din afara… cu teoriile tarii de origine… cu mesaje profund ostile MARII ROMANII, care a stat ca un os in gat marilor puteri ale Europei! Mai mult … istoriile alternative aprobate de Ministerul nostru de resort au dat posibilitatea ca fiecare scoala sa interpreteze in mod propriu (si de cele mai multe ori diferit de la un judet la altul!) evenimentele care constituie istoria adevarata a Teritoriilor Romanesti, indiferent cum s-au numit ele de-a lungul vremilor!
Foarte interesante pentru noi toti romanii (pentru tinerii nostri, in mod special) – sunt mai ales informatiile, necunoscute in marea majoritate, despre zone care… au fost… nu mai sunt… si nu se stie daca… si cand… vor mai apartine vreodata acestei tarisoare… Dumnezeu sa apere si sa binecuvanteze Romania si romanii, oriunde s-ar afla ei! Acesta este linkul… de mai jos…
]]>

CategoryCauze Naţionale
Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer