George Epurescu, unul dintre liderii protestatarilor eco-anarhiști care apar în fiecare weekend pe B1 TV din cauza actelor de huliganism precum blocarea strãzilor din centrul Capitalei și a provocãrilor lansate la adresa jandarmilor, a demarat procedurile pentru a înfiinþa o formaþiune politicã numitã Partidul Oamenilor Liberi.
Scopul înființãrii acestei grupãri extremiste a ecologiștilor portocalii este de a înregimenta o parte cât mai mare dintre protestatarii din Piața Universitãții într-o inițiativã politicã care ar urma sã se foloseascã de imaginea persoanelor care și-au exprimat nemulțumirile în stradã pentru a obține beneficii politice. Potrivit unor surse de încredere, existã negocieri comune între mai multe formațiuni politice în privința coordonãrii acestui nou partid, printre care se numãrã democrat-liberalii și membri ai PMP. Se pare cã noul partid ar urma sã aparã cu candidaþi la europarlamentare, urmând sã facã front comun cu PDL și cu Mișcarea Popularã a lui Traian Bãsescu pentru maximizarea rezultatelor care trebuie sã propulseze la Bruxelles nume importante precum MonicaMacovei sau Elena Bãsescu. Strategia este consideratã de analiștii politici drept una ieftinã și cu foarte mici șanse de reușitã. Modul în care se dorește înregimentarea protestatarilor care au manifestat împotriva întregii clase politice este privit ca fiind o trãdare a valorilor și scopului protestelor, un furt al mișcãrii indignaților din România de cãtre agenți politici ascunși, care au fost implicați de ani de zile în organizarea protestelor ca platformã pentru activiștii și politicienii democrat-liberali. Faptul cã Partidul Oamenilor Liberi este sinonim pentru departamentul „de proteste și incitare la violențã” a unor formațiuni politice importante din România nu este un fapt necunoscut. Asociația „România fãrã ei”, înființatã în 2011 de Epurescu, este suspectatã de legãturi solide de finanțare cu PDL. Fiind un protestatar de serviciu, George Epurescu și-a dedicat cariera „rebeliunii false”, fiind un simplu provocator care slujește pe ascuns politicieni importanți din arena publicã. Desigur, aceste informații nu sunt confirmate cu ușurințã de cãtre colegii lui Epurescu, mulți dintre cei prezenți în Piața Universitãții privesc cu ochi rãi inițiativa de înființare a unui partid care sã se foloseascã de energia protestelor pentru a-i propulsa pe unii politicieni în vârful piramidei puterii. Iar aceastã decizie de politizare a protestelor și diversiunile eco-anarhiste menite sã provoace forțele de ordine și românii la confruntare și violențã se va întoarce într-un final împotriva lui Epurescu, care merge pe o cale foarte riscantã încercând sã manipuleze mii de persoane bine-intenționate.
sursa: obiectiv.info comentariu.ro: a început așadar atacul la persoanã, bãlãcãreala, intriga, cârcota. Semn cã dușmanul nu doarme ci vrea sã semene zâzanie, neâncredere, îndoialã, sã spargã unitatea celor din Piațã, care ar putea veni cu un proiect politic viabil. Sper sã rezistãm UNIȚI, și sã salvãm România.]]>

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer