Astăzi, când premierul Ungariei Victor Orban dă dovadă de conștiință națională și europeană, ridicând steagul luptei anti-mondialiste în Europa, are loc o mișcare stranie în rândurile așa-zișilor naționaliști români. Surzi la mesajul de unitate lansat de Orban, toți vor să îi amintească acestuia tema revizionismului maghiar și faptul că Ardealul a fost, este și va fi Pământ Românesc, cu condiția să mai fie locuit de români.

Prinși în retorica patriotardă găunoasă, acești români de duminică, care își amintesc de tricolor doar la marile evenimente, simt nevoia să ridice problema Ardealului într-un moment în care partea maghiară nu mai amintește deloc de ea.

De ce oare ?

În condițiile în care județele cu prezență puternic maghiară (unde ungurii sunt majoritari) sunt doar Covasna și Harghita, SITUATE ÎN CENTRUL ROMÂNIEI, care ar fi pericolul ca aceste două zone să fie alipite Ungariei ?

Însă steagul dezbinării este ridicat mereu și mereu de aceiași indivizi agitatori, plătiți de serviciile secrete să semene frică și divizare, căci nimeni nu dorește un Front European puternic al statelor din Est.

Similar, în Asia, SUA face eforturi teribile pentru a păstra vii animozitățile dintre China și India, India și Pakistan, dintre Saudiți și Iran, etc.

Cui folosește dezbinarea noastră ?

Pun această întrebare epigonilor care au tot repetat gestul făcut de mine și de Mihai Tociu în 2011, iar acum, din lipsă de imaginație, vor să îl repete din nou.

și epigonii:

https://catalinberenghi.ro/event/protest-la-ambasada-ungariei/

https://adevarul.ro/locale/cluj-napoca/noua-dreapta-protesteaza-cluj-napoca-fata-consulatului-ungariei-1_5118a1154b62ed5875fb8870/index.html

 1. August 4, 2022

  Etalonul dupa care se verifica de partea cui sunt defapt liderii este injectia si sa nu uitam ca si Orban la fel ca si Putin a introdus injectii si certificate, infara de cativa lideri africani aproape toate tarile si-au injectat populatile.

  Daca Orban nu ar juca teatru ar fi iesit din UE si nu si-ar fi injectat poporul, dar doar da din gura si asta nu costa.

  Orban este opozitie controlata, trebuie sa fie si cineva contra sa dea speranta naivilor ca e cineva cu ei sa doarma linistiti pe ei si sa stea calmi in drum spre abator.

  Am avut si noi unul care urla PSD la orice in timp ce controla pana si liderul PSD-ului si pana la urma circumstantele i-a obligat sa dea cartile pe fata si sa arate ca totul a fost o sarada pentru fraieri, reteta cu “dusmanul” e des folosita ca prinde bine la naivi.

  • August 5, 2022

   dacă etalonul este vaccinul, ai perfectă dreptate. Ia însă în calcul că ungurii nu au vrut vaccinurile big pharma și mergeau pe varianta rusească și chinezească, fără ARN mesager.
   Dacă însă etalonul nu este vaccinul, ai putea accepta ideea că până și unul ca Orban poate fi manipulată să creadă minciuna cu plandemia, caz în care acuzație de afiliere la planul ocultei s-ar putea să nu mai fie corectă.

   Concluzia: – nu poți trage o concluzie pe baza unui singur fapt, până când nu ai toate datele

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer