În urma întâlnirii cu prietenii și simpatizanții platformei Nationalistii.ro, s-a luat decizia organizãrii unei acțiuni publice deschise tuturor naționaliștilor români, la care sã poatã participa liber toate organizațiile sau persoanele ce și-au asumat crezul naționalist.

Propunerea care a fost în asentimentul tuturor celor prezenți la întâlnire a fost aceea de a organiza un marș comemorativ, de sãrbãtoarea creștinã a Înãlțãrii Domnului nostru Iisus Hristos, în ziua de joi 24 mai 2012, o zi cu dublã semnificație, întrucât în aceastã zi se face și pomenirea eroilor și martirilor cãzuți pentru Neam și credința strãmoșeascã.
Ajunsi insa in fata comisiei de autorizare din Primaria Bucuresti, ne-am lovit din pacate de un refuz categoric. Cu toate ca solicitasem un mars cu doar 100 de participanti purtand in tacere portretele Sfintilor Marturisitori, ni s-a comunicat faptul ca nu numai ca nu putem urma traseul stabilit initial, dar sub nici o forma nu putem desfasura marsul pe carosabil, ci doar pe trotuar!!!
Le-am atras atenția “tovarãșilor” cã ne cam discrimineazã în raport cu alte organizații, cãrora nu le-au îngrãdit niciodatã deplasarea pe carosabil, ba dimpotrivã, le-au asigurat tot suportul și logistica necesarã, dând drept exemplu parada perversitãții (travestitã în așa-zisa “diversitate” homosexualã), adunare publicã ce scandalizeazã an de an opinia publicã româneascã și care totuși continuã sã primeascã aprobarea de a paraliza circulația mașinilor în toatã Piața Unirii. Ce rãspuns credeți cã am primit ? Textual: “Aaaa, dar parada gay este un eveniment major…” DE CÂND A AJUNS ANORMALITATEA, ABERAȚIA ȘI SATANISMUL HOMOSEXUALITÃȚII “EVENIMENT MAJOR” ÎN ROMÂNIA !? SI CINE DICTEAZA IMPORTANTA MAI MARE SAU MAI MICA A UNUI EVENIMENT?
PARINTELE ARSENIE BOCA NU ARE VOIE PE BULEVARDELE BUCURESTIULUI, INSA TRAVESTITII DA???
Înțelegând cã nu mã aflu printre prieteni ai Ortodoxiei și ai Neamului Românesc, m-am ridicat de la masa de discuții, refuzând sã semnez un protocol de miting rușinos, cu niște politruci care pun mai presus drepturile “minoritãților sexuale” fațã de cele ale majoritãții Ortodoxe. Cu riscul de a fi amendați, pe 24 mai vom ieși pe traseul anunțat la Primãrie pentru a mãrturisi Credința Strãmoșeascã și pentru a cinsti sacrificiul eroilor acestui Neam. În aceste vremuri ale inversãrii valorilor morale, a fi normal și a mãrturisi crezul Ortodox și Naționalist poate duce la repercursiuni. Se vede cã se întorc vremurile muceniciei din primele veacuri ale creștinismului, când mãrturisirea credinței creștine în public era aspru pedepsitã. Cine are urechi de auzit, sã audã. Sus sã avem inimile !
]]>

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer