Facebook este o împărăție săracă, cu puține minuni dar multe oglinzi. Pe FB, cantitatea de informație relevantă, originală și reală (adevărată) este insignifiantă în raport cu fluviul de platitudini, manipulări și infinite redistribuiri ale acestora.

Realizezi cât de sărac e facebook-ul, după sărăcia locuitorilor săi, din mesajele primite de la aceștia. Pe FB, ‘prietenii” nu se obosesc să-si scrie personalizat, ci doar ciugulesc ceva din fluviul de junk desinformation ce curge liber in jurul lor, ceva ce apreciază că le reprezintă opinia sau le confirmă așteptările, și îl redirecționează – de obicei la toată lista !

Paradoxal, generația tânără este mai matură și simte să folosească Insta, un cuvânt care celor mai în vârstă nu le spune nimic, dacă nu-l rostești complet.

Căci în lumea Instagram, înotul printre gunoaie de pe Fb este înlocuit de parada amorului propriu, a compunerii imaginii de sine publice virtuale intr-un mod care să ne satisfacă dorința de apreciere, căci și acolo există like.

Nivelul superior al acestei comunicări interactive îl reprezintă lumea Twitter, universul în care zeii comunică direct către muritorii de rând care au cont și îi urmăresc, sau prin intermediul presei.

Oare ce mai caut încă aici (pe FB) ??

CategoryCauze Naţionale
Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer