Eram dezamãgit de eșecul manifestãrilor de stradã generate de nenorocirea de la Colectiv. La un moment dat, chiar credeam cã vom reuși sã schimbãm ceva, sã ridicãm toatã țara în picioare. Speram ca revolta sã scoatã în stradã pe toți românii și sã mãturãm de la putere, întro singurã noapte, pe toți ticãloșii care conduc România. Din pãcate, nu a fost sã fie, poporul s-a trezit, s-a agitat un pic, apoi încet încet a adormit la loc, ca un copil ce încã se mai agitã și bolborosește în somn, alunecând înapoi în coșmarul din care tocmai se trezise.

Se pare însã cã unii mai treji din fire, refuzã sã adoarmã la loc. Și mã bucur cã este așa, cãci înseamnã cã poporul ãsta are maturitatea sã își schimbe destinul nu doar prin revolte ci și prin organizare și acțiune politicã perseverentã. Salut deci pe aceastã cale grupul #neamorganizat ce reunește pe o parte din cei adunați în Piața Universitãții zilele trecute, în special pe Mihai Tociu cel alãturi de care am participat la multe acțiuni civice frumoase.

Demersul lor de a se constitui întro voce coerentã în calitate de partener de discuție în dialogul cu Guvernul demonstreazã unitate și organizare. Sã sperãm cã de aceastã datã vocea și voința cetãțenilor simpli, ne-arondați ONG-urilor finanțate de cãtre diverși oculți vã fi luatã în considerare.

Prezint mai jos integral memoriul depus cãtre cabinetul Cioloș.

Memoriu p1

Memoriu p2

Memoriu p3

Memoriu p4

Memoriu p5

Memoriu p6

Memoriu p7

Memoriu p8

]]>

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer