Urãsc oamenii graºi

da iar copypasta de pe Futezatorii. ca mi-e lene sa scriu ceva nou. Plus. Stiu ca nu ma cititi si acolo, ca sunteti niste bastarzi lenesi care stiti doar sa aveti pretetii, da nu si sa va duceti sa faceti trafic unde am io chef sa faceti trafic, ca niste drone utile. sugeti pula.

Mi se pare cã a fi gras e o nesimþire faþã de întreaga rasã umanã. De parcã s-a trezit unu’ într-o zi ºi a zis „Sugi pula, omenire. Eu nu vreau sã mai arãt ca un om, vreau sã arãt ca o morsã rozalie, ºi cu toate astea sã fiu tratat în contiuare ca un om”. Ocupã spaþiu ºi sunt transpiraþi ºi dizgraþioºi. Nimic nu e mai scârbos decât grãsimea aia care îneacã toate formele, acoperã tot ºi te face gelatinos aºa, ca un jeleu de carne. Cum sã traieºti aºa? Cum sã scârbeºti nervul ocular tuturor oamenilor normali din jur, doar cã eºti tu prea nesimþit sã fii om ºi ai decis sã fii gras? Nu mai bine te sinucizi?

Urãsc graºii care spun cã ar vrea sã slãbeascã ºi nu pot. Sugi pula. Normal cã poþi. E simplu. Te opreºti din mâcat. Sau, dacã vrei sã o arzi sãnãtos, calculeazã cât mãnânci pe zi, ºi mânâncã exact aceleaºi lucruri, DAR JUMATE. Atât. Ãsta e tot secretul. Urãsc graºii care vor sã slãbeascã triºând. Care au impresia cã existã un aparat de masaj care face grãsimea sã disparã prin magie. Care þin dietã cu varzã ºi castravete. Care borãsc ca sã slãbeascã. Ia o bicicletã, fã ture de parc ºi mãnâncã jumate din ce mãnânci. Atât. Grãsimea nu dispare de la masaj ºi trebuie sã fii idiot sã ai impresia cã merge. A, ºi dacã eºti atât de leneº încât sã faci liposucþie, meriþi împuºcat. Urãsc graºii care zic cã au o problemã medicalã. Sã moarã mã-ta, mãnânci tu 1500 de calorii pe zi, faci miºcare minim jumãtate de orã pe zi, ºi tot eºti gras! Exact aºa se întâmplã! Tu trãieºti sãnãtos ºi, ca prin minune, arãþi ca un butoi de unturã! Absolut! E glandular. Urãsc graºii care au impresia cã-s drãguþi cã-s durdulii. Tipii graºi care se cred joviali ºi hazlii. ªtii ce-i hazliu? Cã nu-þi vezi pula! ªi cel mai tare urãsc grasele care nu-ºi dau seama cã singurul lucru sexy pe care ar putea sã-l facã e sã se sinucidã. Urãsc grasele care încearcã sã se simtã bine în baruri. Care danseazã, unduind din ºunci, fãcând valuri cu osânza. Terminaþi cu cãcatul ãsta, cã induceþi stare de vomã oamenilor normali. Marº în staul, la rumegat. Ocupaþi spaþiu aiurea. Urãsc grasele care se resemneazã cã au þâþele mari. Mare cãcat cã ai þâþe mari. Îs pline de grãsime, ca tot corpul tãu. Normal cã sunt mari. ªi nimãnui nu-i plac þâþele ºi atât. Sunt parte din ansamblu, formeazã un tot unitar. Dacã mã mulþumeam cu o pereche de þâþe mari ºi atât, îi puneam silicoane scaunului pe care stau ºi futeam la el cu patos. Urãsc oamenii care folosesc alte cuvinte pentru gras decât gras. Plinuþ. Nu e plinuþ, e plin ochi cu maionezã. Forme voluptoase, durduliu. ªi cel mai tare urãsc diminutivul „grãsuþ”. Grãsuþ nu poate fi decât un om de 1.40 m. Când ai osânzã, eºti gras. Crezi cã dacã foloseºti un diminutiv, pari mai puþin imens ºi mai drãguþ? Sa-mi sugiºor pulicuþa. Urãsc graºii care fac glume despre cum sunt ei graºi. De parcã faptul cã îºi bat joc de umanitate e hazliu HAHA UITÃ-TE LA MINE SUNT GRAS ªI FAC GLUME CU ASTA CEEA SE ÎNSEAMNà Cà NU-S COMPLEXAT, BA CHIAR Mà SIMT BINE ÎN CORPUL MEU. Marº, mã, ºi spânzurã-te cu un furtun de grãdinã. Obezitatea nu e o boalã. E o nesimþire. P.S. Îmi plac þâþele mici ºi tari.

Pregãtiþi harpoanele!

Sursa: PiticiGratis

comentariu rapcea.roȘtiu cã unii o sã facã pe indignații, o sã ma judece și o sã se scandalizeze pentru limbaj, discriminare, etc. Problema lor. Nu le convine, sã nu citeascã. Eu îmi permit sã preiau chiar și materiale obscene, dacã am chef. Desigur, chiar și posesorii de site-uri ”Ortodoxe” vor râde pe înfudate, dar nu își pot permite luxul de a fi sinceri. Și-ar pierde audiența. Avantajul de a nu fi în gașca ”preacuvioșilor” sau ”yoghinilor” este cã îți poți permite sã fii tu însuți. Mã amuzã ipocrizia plinã de ”cucernicie” și puritanism a celor care cred cã Hristos nu a râs niciodatã. Oare ce o fi fãcut la nunta din Caana Galileii !?

]]>

CategoryCauze Naţionale
Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer