“Avocatul Mihai Rapcea a fost dat afară din Barou” şi plătesc la google sume importante pentru a-l menţine în prima pagină a căutărilor cu cuvântul “Rapcea”. Anume de a mă denigra, de a-mi izgoni clienţii, de a mă ostraciza şi izola profesional, de a mă sărăci şi determina să le cerşesc probabil îndurare pentru a-mi înlătura stigmatul cu care m-au crucificat public. Spun asta pentru că majoritatea clienţilor noi mă întreabă cu timiditate, admirativ, cum am reuşit să îmi recapăt dreptul de a profesa avocatura după ce am fost “dat afară din Barou”, căci desigur au citit treaba asta pe net. La care eu nu le răspund nimic, doar fac un semn aşa, uşor cu două degete pe umăr şi le fac cu ochiul. Cică gestul ăsta are aşa, o magie, care ajută la legendă :))))) Căci e inutil să le spun că NU AM FOST NICIODATĂ DAT AFARĂ DIN BAROU, că în 17 ani de avocatură nu am avut nici măcar o plângere la Barou. Pentru genul ăsta de clienţi, proveniţi din lumea interlopă a valorilor inversate, este mai uşor de crezut că succesul obţinut vine din niscava influenţe dubioase, decât recunoaşterea faptului că în spatele succesului stau tone de ore de studiu şi muncă asiduă. Problema este că misanii, ne-trăind decât în bula lor închisă, de aroganţi cu aere de superioritate spirituală, izolaţi de lumea reală, nu au înţeles valoarea reclamei negative pentru un avocat. Avocatul nu e un băiat bun, un popă la care te duci să-ţi mărturiseşti păcatele. E tipul acela rău, uns cu toate alifiile, cu conexiuni, un pic dubios, care face imposibilul pentru a te scoate din căcatul în care ai intrat, că altfel nu aveai nevoie de el. Mai ales în penal, clienţii nu te angajează pentru cât eşti tu de moral sau de băiat bun, ci pentru rezultatele pe care eşti capabil să le obţii. Aşa că un pic de faimă dubioasă nu strică niciodată la blazonul profesional: mason ?! păi ăştia nu sunt ăia cu relaţii secrete, care conduc lumea ? Securist ?! Super ! Înseamnă că are relaţii. Infractor cu dosare penale !? E fratele nostru, ştie ce suferim ! Rezultatul este că în loc să îmi gonească clienţii, articolele misane mi-au adus mai multă simpatie şi apreciere (nemeritate !) din partea acestora. Ba au fost unii care mi-au şi “livrat” strângeri de mână “râcâite” în stil masonic, aşteptându-se la răspunsuri pe măsură. Tocmai pentru acest motiv, ţin să mulţumesc celor de la yogaesoteric pentru reclama pe care probabil că mi-o plătesc cu bani grei la google şi îi rog să o ţină tot aşa în continuare ! Promit să fiu “băiatul rău” pe care îl visaţi, în continuare ! Hai pa, v-am pupat pe portofel ! Şi în final, vă adresez şi eu rugămintea pe care Al Capone a adresat-o jurnaliştilor: nu contează ce scrieţi despre mine. IMPORTANT ESTE SĂ ÎMI SCRIEŢI NUMELE CORECT !]]>

 1. March 9, 2018

  Dragă Mihai,
  Nimeni de la MISA nu te-a demonizat. Ai făcut-o singur. Gluma de 1 aprilie despre darea ta afară din barou este doar un răspuns la aberaţiile pe care tu le-ai postat cu titlu de glume la adresa lui Grieg şi a şcolii de yoga.
  Cine seamănă vânt, culege furtună

 2. March 9, 2018

  @ Teopil
  Mai degraba scoala ajutatoare de yoga , avand in vedere rezultatele pe care le are dupa aproape trei decenii de abureala..

 3. March 11, 2018

  reclama e reclama…..sufletul comertului …..

 4. March 13, 2018

  secta merge innainte spala creiere scoate bani din naivi, schizofrenici ,traumatizati sentimental sau psihic ,adica oaneni care s in kkt si s usor de dus cu presu ,Mihai e un bau bau un exemplu de speriat pt cine are ,,indoieli ,,nu cred ca i vor raul lui Mihai .Mihai nu vrea sa distruga secta si nici nu cred ca are suficenta putere sa o faca daca ar vrea.situatie care convine cursului care are inca un subiect de meditatii si tapasuri pt asramisti

 5. March 17, 2018

  Noi am mai avut familie care sa ne ajute si sa se roage pentru noi. Acum sunt tinerii astia din parinti yoghini care nu stiu altceva. Pe ei cine sa-i mai ajute, ca nu cred ca asculta de bunici? Peste alti 20 de ani vor fi yoghini la generatia a 3-a. Atunci sa te tii show. Aia vor avea si bunicii spalati pe creier, adica tot neamul lor ramas in viata. Cercul familiei va fi complet inchis.

 6. March 26, 2018

  Copiii Misa (cei nascuti acolo din parinti misani) nu sunt cine vor ei sa fie. De fapt nu sunt nici cine vor parintii lor sa fie! Cei din generatia 90-2000 abia asteapta sa paraseasca clubul; restrictiile, regulile si limitarile le-au creat destula frustrare incat sa doreasca sa zboare din zona. Nu vor fi membri de baza ai clubului. Asta arata esecul grupului legat de educatie si previziune, de impresia de sine!
  Grupul, care a luat avant in anii 90 cu lozinca eliberarii spirituale v-a ajunge in curand masina molcoma de facut bani pentru unii si de livrat iluzii seci pentru ceilalti! Dupa fapta si rasplata! Interesant ca insasi livratorii de lumina spirituala nu vad ca rezultatele actiunilor lor devin patetice…

 7. February 28, 2019

  Buna ziua sunt un locatar in blocul ashram de pe bulevardul 1 Mai Vechi din Constanta construit de Doctorul Yoghin Oancea Bogdan impreuna cu Doamna Ambarus Ana Gabriela presedinta MISA. In acest bloc sunt apartamente de locuinte care s-au vandut si persoanelor care nu au nici o legatura cu Yoga Misa. Cei care suntem din “exterior”, “neinitiati” suntem terorizati de Yoghinii care locuiesc aici si care vin la Sala de Yoga MISA de la parterul blocului. Nu stim ce sa mai facem. Am apelat la toate organele statului nu ne ajuta nimeni pe motiv ca nu au probe destul de grave. Trebuie sa fie cineva violat sau omorat ca sa intervina, dupa ei. Nu stim ce sa mai facem, suntem disperati. Ultima speranta este la doamna Cecilia Tiz. Dorim sa luam legatura cu dansa daca poate cineva sa ne dea contul dansei de email sau orice legatura cu aceasta doamna va suntem foarte recunoscatori. Mentionam faptul ca au devenit extrem de agresivi si violenti cu locatarii “neinitiati” din acest bloc ashram. Ne este pusa in pericol siguranta. Multumim anticipat.

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer