Multicopterul electric va revolutiona industria aeronautica (Galerie foto-video)
 Multicopterul electric poate deveni aparatul de zbor cel mai ultilizat in viitor.
Creatie a inginerului german Thomas Senkal, multicopterul electric dispune de 16 rotoare, anand o masa de doar 80 de kg, precizeaza Daily Mail.
elicopter electric
Alimentat cu baterii electrice, de tip litiu ion, acest aparat usor de zbor poate decola si ateriza cu usurinta. Controlul si comenzile aparatului se fac cu ajutorul unui joystick. In cazul in care aparatul nu primeste nici o comanda de la pilot, el se echilibreaza automat planand in aer.
imagini elicopter
Aparatul a fost testat intr-un prim zbor de un minut si 30 de secunde. Noua masinarie zburatoare poate functiona momentan doar 20 de minute, dupa care trebuie sa revina la sol pentru incarcarea bateriilor sale. Noul aparat poate fi utilizat cu succes, in diferite conditii avand un potential imens de a inlocui clasicele elicoptere. Conform estimarilor realizatorilor dispozitivului, o ora de zbor presupune un cost de energie electrica de doar 6 euro, aeronava avand costuri minime de intretinere si mentenanta.
elicopter oameni
In caz de urgenta si defectiuni majore, aparatul poate ateriza in conditii de siguranta folosind pentru propulsie doar 4 din cele 16 rotoare ale sale. Noua realizare poate fi considerata o drona de succes, care va revolutiona industria aeronautica.
]]>

CategoryCauze Naţionale
Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer