Coalitia Impotriva Statului Politienesc organizeaza marti 12.10.2010 orele 14.00 in fata sediului Ministerului Administratiei si Internelor, Piata Revolutiei nr.1 A, sect. 1, Bucuresti, iar de la ora 15 la 16 in fata sediului Ministerului Sanatatii, Intr. Cristian Popiºteanu, nr. 1-3, sector 1 (colt cu Ministerul Administratiei si Internelor) un un miting de protest impotriva adoptarii cartilor de identitate (buletinelor) cu cip biometric, precum si a carnetelor de sanatate cu cip biometric. Se va cere demiterea celor doi ministri.
Scopul mitingului este si unul organizatoric, urmand ca persoanele care doresc sa ajute la campania de informare privind pericolul reprezentat de cipurile biometrice, sa se organizeze pentru raspandirea materialelor informative ale campaniei.
Persoanele care doresc sa participe la miting sunt rugate sa ia legatura cu organizatorii (prin persoana de contact), pentru a sti cu aproximatie pentru ce numar de persoane este necsar sa solicitam autorizatia de miting de la primarie.
Persoana de contact: Ene Viorel tel. 0766482999 e-mail: ene.libertate@gmail.com
preluare de pe REFUZIMPLANT
]]>

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer