Compania americanã Medical Marijuana, care produce ºi comercializeazã produse care au la bazã cânepa ºi canabisul, a anunþat cã se extinde ºi pe piaþa europeanã prin deschiderea unui birou la Bucureºti.

Medical Marijuana Inc. a format compania Canipa Holdings, care se va ocupa de lansarea ºi distribuþia produselor companiei în Europa. De acest lucru se va ocupa echipa care va lucra la Bucureºti. Canipa Holdings îºi va concentra eforturile pentru a obþine aprobãri europene pentru produse, dar ºi pentru marketarea întregului portofoliu al Medical Marijuana.

Canipa Holdings se aflã în prezent în discuþii cu autoritãþile europene de sãnãtate pentru obþinerea aprobãrilor preliminarii în urmãtoarele 60 de zile. Aprobãrile finale sunt estimate a fi obþinute în 90 de zile. Odatã obþinute aprobãrile, produsele companiei vor fi vândute prin parteneriate de distribuþie în þãrile membre ale Uniunii Europene.

De asemenea, compania anticipeazã cã va obþine aprobãri ºi pentru alte state din Europa, precum Albania, Andorra, Armenia, Moldova, Monaco, Rusia, Ucraina ºi Norvegia.

 „Acesta este un pas important pentru Medical Marijuana. Am petrecut ani pentru dezvoltarea portofoliului nostru de produse ºi pentru construirea unei reþele de distribuþie. Odatã cu aprobãrile din statele UE, produsele noastre vor ajunge la milioane de noi clienþi”, a declarat Michael Llamas, preºedintele Medical Marijuana.

Ce produse comercializeazã Medical Marijuana

CanChew Biotech este folosit în tratarea durerii ºi a altor probleme medicale cu ajutorul gumei de mestecat, ce are la bazã produse medicale din canabis ºi canabinoide. Produsele de wellnes pe bazã de cânepã, bãuturi cu infuzii de cânepã sau capsule de cânepã sunt alte produse care fac parte din portofoliul companiei.

Medical Marijuana este prima companie care a primit acordul legal pe piaþa produselor de cânepã ºi a marijuanei medicinale. Compania este formatã dintr-un portofoliu diversificat de produse, servicii, tehnologie ºi afaceri axate exclusiv pe industria de cânepã ºi canabis.

sursa: economica.rtv.net

]]>

CategoryCauze Naţionale
Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer