CategoryCauze Naţionale
 1. March 6, 2021

  Vin dupa tine si nu numai, exmisanii: “Nu stiu prea multe, dar dupa cum se exprima e parca ofticat ca nu mai e la cursuri.” – Trivium
  “Cere si Rapcea atentie. Ciclic.”
  Ce prieteni ai! Iti mai arunca un ciclu pe spinare ca apoi sa vada cum ti-a fost.
  Hai zambeste, nu-i chiar asa de rau pe cat pare!

  MahaShivaratri – a fost! Nu sunt alte actiuni yoghinesti programate.

  Daca vrei, distrugem pe Shiva. Eu ca mancator de kale, am aflat ca se citeste cheel. Shiva cu Kali atunci este Shiva cu sunetul sau “chel”. Ca la budisti atunci! Eu nu pot sa fiu Shiva pentru ca anatomic nu corespund, dar tu poti fi Shiva cu chelie pentru ca ma auzi strigand la tine ca e chelia ta.
  Acum dupa ce am alergat, apoi ti-am dat tarcoale, mda, semeni a budist chel pe cap. Stiu ca stiai.
  Daca te razi pe cap, se vede mai bine.

  Unii ies pe unde trebuie de la curs, altii ies pe unde nu trebuie. Eu am iesit pe unde nu trebuie, adica fortat intre romani, deci in biserica. Eu nu am nimic a face cu chestiile budiste sau yoghinesti. I’m sorry!

  • March 6, 2021

   Nu mai am nici o treabă cu MISA, sorry. Trecutul este mort, să privim spre viitor

   • March 7, 2021

    Eu ca traducator sau nu al tau, am voie sa sustin sau nu ceea ce tu ai spus si themisa te-a taxat ca nu e pe gustul ei de mamica:
    “Eu nu ii neg lui Gregorian Bivolaru calitatea de profesor de yoga, nici scolii de yoga nu le neg calitatea de scoala de yoga, pentru ca asta sunt si una din cele mai bune, felicitari.
    Insa ceea ce neg este reclama mincinoasa si lipsa de rezultate.”
    Si eu neg reclama mincinoasa si lipsa rezultatelor lor. Este exact motivul pentru care m-am dus la ei.

    Mai zice ea: “Probabil din dorinta de a fi neutru si obiectiv, Rapcea nu doar ca s-a zapacit si s-a exprimat aiurea (vezi negarea reclamei mincinoase si lipsa rezultatelor) dar si-a cam dat si cu stangu-n dreptu’.”
    Ceea ce vreau sa subliniez aici este starea perfecta de idiotie si avantajele ei.
    A-ti da cu stangul in dreptul este echivalentul anularii sustinerii pe propriile picioare. Se poate! Ce se intampla atunci? Se intampla ca un corp greoi pica in jos ca un sac de piele cu oase in el. Este unul din experimentele pointless. Te sacrifici degeaba pentru ca nu levitezi si nimeni nu baga in seama gestul tau. Esti nesemnificativ.
    Evolutiv insa ai sansa ca dupa ce te-ai sacrificat sa nu mai reusesti sa te ridici la nivelul criticilor tai ci sa apari doar ca un Icarus cazut.
    Zambeste! Chiar daca ti-ai dat cu stangul in dreptul, tu, mister, nu mai ai nevoie sa treci a doua oara prin testul lipsei de sustinere.
    // Stii care-i faza? Ca tocmai a intrat un soarece la mine in camera. Probabil vrea sa socializeze. A auzit ce ai facut si prin ce treci si s-a gandit sa-si incerce si el norocul. Poate vrea si el sa iasa de la MISA, mai stii? Nu neglija! Iubirea dintr-o inimioara mica mica este la fel de mare ca a oricarei alte vietati. Mai gandeste-te!

   • March 7, 2021

    “Eu nu neg capacitatea de reformare, pentru ca acea invatatura autentica nu pleaca nicaieri, are totusi nevoie de corecturi si de o transmisie autentica de la sursa, insa in marea lor majoritate practicile de acolo sunt valoroase si dau rezultate.”
    Nici eu nu neg, nici eu nu cred ca pleaca pe undeva, si eu cred ca trebuie corectate asanele si chiar si instructiunile lor, bai tu comentezi in front? Cum sa nu fie Bivolaru real si sursa?
    In fiecare zi timp de o luna ai tapas sa ceri binecuvantarea lui si sa astepti sa o primesti. Daca n-o primesti, e doar din vina ta.
    Sunt valoroase, da! Dau rezultate, da!

 2. March 7, 2021

  O luna de zile, pe calendar, iti notezi cand ai primit (X) si cand nu ai primit (O) binecuvantarea lui BG. Daca apar intreruperi, nu dispera! Se poate sa fi uitat si iti da urmatoarea zi dublu. Daca nu dublu, atunci triplu in urmatoarea. Si urmaresti sa vezi ca in fiecare dimineata din calendar sa fii binecuvantat pana la o luna in total. Cu interiorizare, cu dedicatie, si credinta ferma ca in final sa ai raspunsul cautat si chiar bine documentat.

  Da’ sa faci! Ca daca nici macar nu incerci, atunci de unde sa stiu eu sau altii daca ai primit sau nu binecuvantarile lui?

  Ar trebui sa ti le deie data fiind starea ta de sac cu oase. Zic si eu.

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer