Casierul sinagogii ramasese fara nici un ban cu care sa ajute patura saraca. Nici in cutia de ajutorare a saracilor nu se mai introduse demult vreun banutz. A doua zi dimineata pe usa sinagogii a aparut o instiintare: “Un barbat casatorit din cartier are legatura cu o femeie necasatorita. Daca pana maine dimineata nu apare o bancnota de 200$ in cutia saracilor,voi fi nevoit sa-i dezvalui numele.” A doua zi a gasit in cutia saracilor 25 de bancnote de 200$, una de 100$ si un bilet:

Mei , amana pana maine ca sa fac rost de bani !”    
 
 
 
– Ai auzit ca in Bucuresti , un om e calcat de masina la fiecare jumatate de ora ?    
– Vai, dar ce-or avea cu bietul om ??? 
 
 
 
Doi preoti s-au decis sa mearga la mare in vacanta. De asemenea, au hotarat sa faca din asta o adevarata vacanta si prin urmare au convenit sa nu poarte nimic ce le-ar putea trada apartenenta la clasa clericilor. De indata ce au ajuns acolo, au intrat intr-un magazin si au cumparat niste camasi ultra-colorate, pantaloni scurti, sandale si ochelari de soare. In dimineata urmatoare, s-au dus la plaja, imbracati in hainele lor turbate. Pe cand stateau tolaniti in sezlonguri, savurand fiecare bauturica, soarele si peisajul, o blonda mortala, topless si cu mini-bikini venea catre ei leganandu-si ametitor soldurile. Bietii preoti au ramas cu ochii holbati pe “dotarile” incredibile ale femeii. Cand sa treaca pe langa ei, ea le-a zambit si le-a spus:
  • Buna dimineata, Parinte, buna dimineata Parinte, adresandu-se fiecaruia separat. Apoi s-a indepartat.
Cei doi au ramas blocati. Cum oare si-a putut da seama blonda ca ei sunt preoti? A doua zi, s-au dus din nou la magazin si si-au luat niste haine si mai socante decat cele din ziua precedenta. Atat de tipatoare, incat le puteai auzi inainte de a le vedea. Si astfel, cei doi s-au asezat iarasi pe plaja in sezlonguri, bucurandu-se de atmosfera de vacanta. Dupa un timp, aceeasi blonda superba, topless, purtand un tanga minuscul, se indreapta catre ei.  Din nou, le zambeste, le adreseaza cate un “buna dimineata, Parinte” si se indeparteaza. Unul dintre preoti, nu mai poate suporta si striga:
– Doar o clipa, domnisoara.
– Da, raspunde aceasta.
– Uite, noi chiar suntem preoti, si suntem fericiti cu asta, dar, pentru numele Domnului, spune-ne, cum ai putut stii ca suntem preoti fiind imbracati asa?
– Parinte, raspunde ea, sunt eu, maica Aglae! 
 
 
Nasterile sunt de trei tipuri:
 1) spontane – cand nevasta naste la o luna dupa casatorie.
 2) tardive – cand naste nevasta la doi ani de la moartea sotului.
 3) extrauterine – cand naste servitoarea.  
 
  Intrebare: -Ce credeti, cine sunt mai inteligenti: femeile sau barbatii?
Raspuns: -Desigur, femeile! Ati vazut vreodata o femeie care sa se casatoreasca cu un barbat numai pentru faptul ca alesul sau are picioare lungi?    
 
 
  La o masa intr-un bar, statea un nene care dadea pe gat pahar dupa pahar. De fiecare data cand termina un pahar, se uita in buzunarul camasii. Intrigat, barmanul l-a intrebat: – De ce va tot uitati in buzunarul camasii dupa fiecare pahar? – Am acolo o poza cu nevasta-mea. Cand mi se pare frumoasa, ma duc acasa!    
 
 
 
Un bãrbat se duce la doctor si zice: -Doctore, nu stiu ce se întâmplã. Când dau gaze, ele nu miros! Doctorul îi cere sã mai tragã unul. Pacientul trage un vânt serios, apoi doctorul dispare un timp, dupã care se întoarce cu un bãt lung, cu un cârlig în vârf. -Vai, doctore, ce o sã faceti cu batul ala? -O sã deschid geamul! Problema ta e la nas!    
 
]]>

CategoryCauze Naţionale
Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer