FDA Announces That DTap Vaccine Can Cause Autism de pe getcancercure.com, traducerea OrtodoxInfo: UPDATE: Acest document a fost scos de pe website-ul FDA, dar îl puteți descărca de aici; citiți de la pag. 6 la 11. Reacțiile adverse raportate după aprobarea folosirii vaccinului Tripedia (DTP) includ: purpura trombocitopenică idiopatică (n.trad- coagularea sângelui), moarte subită, reacții anafilactice, celulitis(n.trad – este o boală a pielii), autism, convulsii, encefalită, hipotonie (n.trad – pierderea tonusului și controlului mușchilor), neuropatie, somnolență sau apnee. Reacțiile au fost incluse în această listă datorită gravității și frecvenței de apariție raportate. Deoarece raportarea se face voluntar de la o populație de mărime incertă, nu este posibil de estimat frecvența și cauza în relație cu vaccinul Tripedia.

Documentul online al FDA admite în prospect că vaccinul poate provoca autism ca una din multele reacții adverse.

În acest sens trebuie menționat că : Vaccinul este produs de BIKEN – The Research Foundation for Microbial Diseases of Osaka University Japonia, sub licență SUA și este combinat cu difteria și tetanos toxoide produse de Sanofi Pasteur Inc. Vaccinul Tripedia este combinat, etichetat, ambalat și vândut de Sanofi Pasteur Inc.

Ce anume conține Tripedia de interacționează cu chimia neurologică a creierului?

Potrivit prospectului, unele din ingrediente sunt: extract bovin, formaldehidă folosită pentru a inactiva microorganisme, sulfat de amoniu, sulfat de aluminiu și potasiu și 2 medii de cultură: unul e Mueller și Miler modificate și al doilea Stainer – Scholte. Ce conțin aceste 2 medii de cultură?

Componentele Tripedia includ: extract de bovine, formaldehidă, sulfat de amoniu, sulfat de aluminiu de potasiu, mediu Mueller și Miller și Stainer-Scholte modificat.

Mediul Mueller și Miller conține: Glucoză, clorură de sodiu, fosfat de sodiu dibazic, monopotasiu, fosfat, sulfat de magneziu hidrat, sulfat feros heptahidrat, clorhidrat cisteină, clorhidrat tirosin, clorhidrat uracil, Ca-pantotenat în etanol, tiamină în etanol, clorhidrat de piridoxină în etanol, riboflavină în etanol, biotină în etanol, hidroxid de sodiu, carne de vacă degresată și apă distilată, soluție de cazeină (proteină din lapte). În principiu este un amestec de zahăr, sare, aminoacizi, vitamine și minerale. În timp ce mediul Stainer-Scholte are următoarele ingrediente: Tri clorhidrat, bază tris, glutamat (sare monosodică) – MSG , prolină, sare, fosfat monopotasiu, clorură de potasiu, clorură de magneziu, clorură de calciu, sulfat feros, acid ascorbic, niacină, glutation. Prospectul spune că nu conține conservanți dar conține timerosal (derivat al mercurului – până la 0.3 micrograme de mercur/doză) din procesul de fabricație. Fiecare 0.5 mL de doză conține de asemenea nu mai mult de 0.170 mg de aluminiu și nu mai mult de 100 micrograme (0.02%) formaldehidă reziduală. Vaccinul mai conține gelatină și polisorbat 80 (n.trad – compus sintetic alimentar emulsificator) ce sunt folosite în producerea concentratului tusei convulsive. „Cauza probabilă” a reacțiilor adverse se datorează următoarelor igrediente: caseină, la care unii copii sunt alergici; MSG – o excitotoxină, timerosal-etil mercur; aluminiu; formaldehidă; gelatină; și polisorbat 80. Interesant de vizionat: Povestea adevărată a dureroasei otrăviri cu mercur a lui Eric Gladen(Documentar) S-ar putea să vă întrebați:

De ce doctorii nu spun nimic despre riscurile vaccinului DTP?

Mulți dintre noi ne întrebăm asta! Poate pentru că nu le convine să știm despre riscurile acestor vaccinuri. Pentru a continua avalanșa despre vaccinuri, trebuie menționat că majoritatea vaccinurilor aprobate pentru copii și bebeluși conțin multe din ingredientele menționate mai sus, care trebuiesc oprite de la injectare la copii, bebeluși, adolescenți și chiar adulți!

Majoritatea vaccinurilor aprobate pentru copii și bebeluși conțin multe din ingredientele menționate mai sus.

Este timpul pentru Congres să revoce înțelegerea „Imunitate de pușcărie” pentru producătorii de vaccinuri și să oprească măcelul Autismului ce îi lipsește pe copii de o viață împlinită, ruinând emoțional, financiar și fizic familiile până la punctul la care părinții ajung la divorț din pricina stresului provocat de ASD (Autistic Spectrum Disorder). Este timpul ca vaccinurile să fie recunoscute public de autorități și media pentru toate bolile pe care le provoacă. Verificați rapoartele VAERS ale CDC (Centrul de Control al Bolilor din SUA) și despăgubirile plătite de HHS/HRSA (n.trad. – agenții ale ministerului sănătății din SUA). Potrivit unui nou raport publicat pe 1 martie 2017, de Ministerul Sănătății din SUA, din 1989 până în 2017 s-au plătit despăgubiri în valoare de 3 363 282 409 $ pentru victimele reacțiilor adverse postvaccin. În final, pentru a înțelege imaginea de ansamblu despre vaccinuri (din ambele părți anti și pro vaccinare) trebuie să vedeți și asta: „The Truth About Vaccines”.]]>

CategorySănătate
Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer