Factura de 45 de milioane de dolari la spital, pentru o simpla pneumonie!
 Spitalul care i-a tratat pneumonia aproape l-a imbolnavit de inima rea pe un american, dupa ce i-a trimis o factura de aproape 45 de milioane de dolari pentru serviciile prestate.
Somerul Alexis Rodriguez nu si-a crezut ochilor cand a deschis plicul provenind de la spitalul Bronx-Lebanon, saptamana trecuta, si a vazut cat datoreaza pentru o pneumonie, scrie New York Daily News. “Aproape am facut un atac de astm”, povesteste Rodriguez, in varsta de 28 de ani, unul din cateva sute de pacienti ai spitalului care au cazut victime unei “erori de sistem” care le-a emis facturi absurd de mari. Mai precis, Rodriguez a fost informat ca are de plata 44.776.587 de dolari, pentru servicii medicale care in realitate nu depasesc suma de 300 de dolari. Compania de facturare isi cere scuze acum tuturor pacientilor care au avut socul vietii lor cand au deschis facturile spitalicesti si se confrunta cu o avalansa de plangeri.
Mai în glumã, mai în serios, astfel de facturi exorbitante sunt emise în realitate pentru tratamente sau operaþii complicate, care sunt foarte costisitoare în sistemul de sãnãtate american, care este un sistem PRIVAT ) luat ca model ºi de cãtre actualii guvernanþi, ce doresc privatizarea sãnãtãþii din România.  Celor care lauda sistemul american de sanatate si il iau drept model de succes, le recomand sa vizioneze filmul lui Michael Moore, Sicho. Este prezentat un caz acolo, cu un muncitor care in urma unui accidet de munca la gater, i s-au retezat 4 degete. Cei de la asigurarile de sanatate il intrebau care deget alege sa ii fie suturat la loc, pentru ca asigutarea nu acopera costul operatiei pentru toate cele 4 degete taiate… Asa vom ajunge si aici, daca nu reactionam pana nu e prea tarziu. 
Filmul SICKO este un film documentar, nu o fictiune. Sistemul de sanatate al Americii este defectuos si are multe decese voite pe constiinta; cam asta spune filmul autorului “Fahrenheit 9/11″ sau “Bowling For Columbine”. Arata cum în America, þara “democraþiei” eºti  liber sã mori, dacã nu îþi poþi permite costul actului medical sau dacã asigurarea ta medicalã nu îl acoperã. Sunt prezentate cazuri de oameni care au platit toata viata asigurari de sanatate si sunt operabili, dar asigurarea nu acopera costul total al operatiei. Asta vrem in Romania ?!
 
]]>

CategoryCauze Naţionale
Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer