Astăzi 21 noiembrie 2022 se lansează oficial documentarul Died Suddenly (Mort pe neașteptate) realizat de Rețeaua Stew Peters.

Stew Peters – în vârstă de 42 de ani, este cunoscutul realizator al emisiunii Stew Peters Show din SUA, în care acesta invită cercetători și oameni de știință ce au interdicție să apară pe marile canale media datorită adevărurilor incomode pe care le spun.

Sub egida studioului Stew Peters au mai apărut alte două documentare intitulate WATCH THE WATER și THESE LITTLE ONES considerate de mass-media drept ”producții conspiraționiste” dar care s-au bucurat de un real succes în rândul publicului larg datorită dovezilor aduse la cunoștiința opiniei publice.

Datorită cenzurii mediatice la adresa acestui gen de informații, nici măcar trailerul (reclama) filmului nu a putut fi postată pe youtube sau alte rețele de socializare controlate de mondialiști, astfel că dacă veți căuta pe google sau youtube informații despre acest film documentar nu veți găsi nici o referire (cu excepția unor vloggeri de pe youtube care comentează filmul înainte de apariția lui, încercând să îl discrediteze).

Informații despre film puteți găsi folosind motorul de căutare Duck Duck Go, care nu cenzurează informațiile considerate ”teorii ale conspirației”.

 

Documentarul Died Suddenly (Mort pe neașteptate) realizat de Rețeaua Stew Peters.va putea fi vizionat online pe site-ul https://www.stewpeters.com/

 1. November 21, 2022

  Gaslighting e la ce te pricepi mai bine. Vorbesti de ca si cum 5G ar fi competitia cand te crezi Trump. Cand nu esti Trump, te faci ca ploua la orice altceva nu e Trump.
  Acesta e fanatism. Cred ca de aceea nici nu reusesti sa ai prieteni, MR. Nu-i treaba mea dar esti foarte suspicios.
  Nu te agita! Sigur folosesti deja 5G dar dai altora pe la nas ca ce ii protejezi tu pe ei cand de fapt ce faci e sa le pui piedica.
  E karma ta, MR! Este auto-carantinare si stii ceva? Mie imi convine.
  One less to worry of!

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer