Aceasta este o discuție publică GRATUITĂ, ce va fi disponibilă atât în persoană, cât și online. Puteți face o ofrandă online aici pentru a ne sponsoriza costurile

Pentru participanții în persoană-puteți să vă prezentați la locația evenimentului din Sala Avalon, Glastonbury Goddess Temple 2-4 High Street, Glastonbury UK.
Pentru participanții online, vă puteți înscrie pe linkul de zoom furnizat mai jos.

În vremuri puternice și agitate, în care totul se schimbă extrem de rapid, recunoaștem că este esențial să obținem o mai bună înțelegere a scopului și potențialului evoluției noastre personale și colective. Sunt foarte puține căi sau concepte spirituale singulare apte să aducă un spectru complet de înțelepciune și claritate, pentru a ne oferi direcția și încrederea că totul va fi OK, și că se va desfășura ceva extraordinar. Imaginați-vă că, în „realitate”, oricât de incomode ar părea lucrurile, noi suntem pregătiți pentru o Eră de Aur. Acesta este ceva imens, și foarte real. Deci, iată o întrebare pentru tine: Ce înțelegi de fapt prin Era de Aur?

Aceasta este o invitație de a primi binecuvântările care vă vor ajuta să vă odihniți în Marea Pace Naturală, (evadând) din mintea epuizată, neputincioasă, bântuită de karmă și de gânduri nevrotice.

Suntem foarte încântați să vă împărtășim că Lama Shar Khentral Rinpoche, care este deținătorul Tronului de Maestru Vajra al Liniei de descendență Jonang, se întoarce la Glastonbury în septembrie 2023, pentru a ne ajuta să înțelegem mai bine această profeție esențială despre Shambhala, și cum ne putem pregăti să ne oferim serviciile în această viitoare Eră de Aur din Planul Divin în desfășurare.

Rinpoche, așa cum este el numit cu drag, este un adept al predării Sistemului Kalachakra într-un mod cu adevărat special și viu, astfel încât să putem avea o înțelegere mai profundă a realității Shambhalei, și a modului în care foarte multe Ființe au atins starea de Buddha și trăiesc într-o stare desăvârșită, care este de fapt natura noastră primordială înnăscută.

Program pe zone:

London, UK – WEDNESDAY September 13, 2023 / 6:30 PM
Melbourne, Australia – THURSDAY September 14, 2023 / 3:30 AM
Hong Kong, Shanghai, Mongolia, Singapore and Taiwan – THURSDAY September 14, 2023 / 1:30 AM
Hanoi, Vietnam – THURSDAY September 14, 2023 / 12:30 AM
Romania – miercuri, 13 septembrie 2023 / 8:30 PM
Central Europe and South Africa – WEDNESDAY September 13, 2023 / 7:30 PM
Sao Paulo, Brazil – WEDNESDAY September 13, 2023 / 2:30 PM
East Coast USA, Toronto – WEDNESDAY September 13, 2023 / 1:30 PM
West Coast USA – WEDNESDAY September 13, 2023 / 10:30 AM

Informații Zoom
Zoom Link:
https://us02web.zoom.us/j/88903209319?pwd=TDgrSUVhcCtGWUpQR2VEQitvTGV1dz09
Webinar ID: 889 0320 9319
Passcode: 108108

sursa: https://dzokden.org/ro/events/free-public-talk-a-better-world-kalachakra-prophecy-and-the-coming-golden-age-dialogue-with-khentrul-rinpoche-and-rita-hraiz-9/

CategorySpiritualitate
 1. September 11, 2023

  My catty comment:
  Nu are cum sa demonstreze ca el singur goleste samsara. Poate pentru el doar, dar nu pentru altii.
  Si fara ofrande! Azi e 9/11 !! Sau el de pe ce lume vine?
  Apoi, persoanele din Dzogchen nu suntem budisti si non-sectarian ca el pentru ca fiecare se descurca asa cum poate.
  Exemplu:
  Pralaya este dezgustatorul manipulator care a inabusit din invataturile budiste in Romania cu o atitudine defetista si nu ma dau indarat a face acuzatii ca a contribuit cu karma lui de troll zaltat la moartea prematura a lui Norbu Rinpoche.
  Nu exista pentru el si pentru altii cale de exit de la cursul lui bivolaru. Acolo s-au educat, acolo sa-si duca traiul!

  MR,
  Nu ai motiv pentru care sa vrei sa ajuti mutantii fosti misa. Nu primesti nimic decat injurii personale indarat.
  A pune pe Khentrul cu Pralaya in aceeasi cratita este nepermis. Lasa specimenul sa se descurce! Si el a naruit intentiile altora. Sa-si ia ce i se cuvine indarat!
  Cand Ambarus a decedat, n-a aparut nimic de la el, nici o simtire pentru ca e nesimtit adica solar desi provine din acelasi oras ca si ea.
  Tu ca o mama grijulie astepti sa se coaca la minte. Nu se va coace! E prea tarziu pentru el! De aceea exista reincarnare: sa-si continue invataturile si gandurile proprii in alta viata.
  Ii dai contacte si legaturi si el isi va bate joc prin comparatii si atitudini murdare, ganduri sordide ce are la limita existentei.
  Astfel de persoana e grav bolnava. Ecce kurrupt nu este apt de zoom sau de vreo intrunire. Cum stau unii pe afara de biserica si carcotesc asa si el carcoteste crezand ca poate citi minti ca poate decide el ce asupra altora. Decide shit. Fura, mascareste, barfeste si nu este adecvat decat propriei sangha adica sangha formata din pretiozitatea proprie ca ce elevat e el si ce fraieri si prosti sunt altii. Lasa-l in mintea lui ca nu are deschidere decat la golaneala!

 2. September 12, 2023

  Normal, după ce am lămurit că care-i treaba cu individul, să examinăm obiectivul lui, profeția kalachacra și împlinirea acesteia. Venirea epocii de aur, adică va fi rău de tot o vreme dar apoi va fi foarte foarte bine.
  Apoi după o vreme e posibil să fie iar rău dar să nu ne întindem coarda profetică prea tare, să privim un singur ciclu deocamdată, nu? Doamna shaman probabil are o părere foarte îndrăzneață deoarece în 94 și-a făcut o histerectomie totală, epoca ei de aur fără probleme hormonale și numai orgasme super extatice nici vorbă să se sfârșească, câtă vreme ia periodic combinația corectă de hormoni artificiali, Shambhala este realitatea ei. Bravo doamnei shaman!

  Maestrul pe de altă parte știe din proprie experiență că natural doare rău de tot când chakra cu pricina este accesată dar evident putem cu toții să facem preparații, astfel să nu doară mai deloc ✌️

  • September 12, 2023

   Mariusică, de pe patul de spital, am văzut că ți-au făcut lobotomie.
   Au tras de fire, ți-au scos tot.
   Dar nimic n-a rămas nevoalat.
   Maică, ce curgea juice-ul pe jos…!
   Dar tu nuuuu, tu te țineai tare că erai patriot și îți iubeai țara și cel mai mult scaieții din jurul orașului.
   Fluturai din mâini de ca și cum aveai un steag în ele.
   Nu țineai nimic, dar nu ți-am spus să nu-ți rănesc sentimentele.
   E de ajuns că am analizat cu analizorul și am înțeles la ce te refereai când dădeai frenetic din mâini.

   Problema nu e că nu ai cu ce gândi, problema e de natură fizică.
   Grigore nu va avea creștet pe care să te mângâie. Va da din palmă și bizar – nimic nu va simți sub.
   Vei tânji să te uiți precum MR la Sai Baba, dar fără binecuvântarea senilului nu vei putea urca pe etajele superioare de “smerenie”.

   Nu mie trebuia să-mi spui cât îți lipsește, lui trebuia să îi spui. Lui trebuia să-i transmiți tandrețurile, pupăturile pe care le aruncai cu generozitate în public. Te înțeleg – cineva nu era prezent lângă tine în misiunea în care tu și el vă aflaseți atunci.
   Suferi și te doare inima.
   Na batista să pui la inima! La câtă “că care” ai, îți lipsesc electroliții.
   Îți dau eu din electroliții care mi-au ieșit pe nas. Nu-i bai, fac alții dacă te îngrijorezi!

   Dacă încerci să fugi de pe patul de spital și nu să mergi agale, îți împing un tub de oxigen sub patul chirurgical și când nu se uită nimeni, îți fac vânt cu el aprins pe ușa și vezi tu apoi unde-i Dunărea.

   “să privim un singur ciclu deocamdată, nu?”
   Tu nu știai că n-ai voie să zici cuvântul “ciclu”? Conform legilor floridiene n-ai voie. Ntz, ntz, ntz, chiar c-ai comis-o grav! – Ia hai, pe tub la vale! 💥
   ========================

   Am zis eu să nu citească ziarul să se informeze? N-am zis!
   Sărmanul, i-au scos tot… !
   Se uitau pe gâtul său în jos și era cu ecou. – Iiu-huu!
   Puteai să dai drumul la monezi că se duceau ca la păcănele: vjjj – 7, vjjj – lămâie, vjjj – 7.
   3 canale le avea toate pline de teorie de-a lui Yiengar. Ce respect să mai fie cu el?
   Ce valori să care? Nici-una! Poate are o boală terminală de scrie mereu “că care”. O fi rămas singura lui plăcere mentală. Eu zic izolare “Picături” pentru el. Stă acolo până cresc florile în glastră și își trimit copiii la școală.

   Ia uite, la vârsta lui mai dă și cu picioarele în “V”!

   @Ei cce Kur rupt?: Bă, nu ți-e rușine? Intră copii pe site-ul asta și te văd în ce hal ești.
   Aia ce arăți tu, nu e mâna, sunt picioare.
   =======================

   Vreți să știți de ce are lămâie pe Shushumna? E budist începător. Are nevoie de protecție.
   Dalai Lama vrea să-l lase în viață să mai vadă și alte filme de-ale sale.

   Mariusică: Help me Obi Wan, you’re my only hope!
   Dalai Lama: 🧻 🧻 🧻 Ți-ajunge?
   Mariusicăr: Eu am două!
   Dalai Lama: Mai na – 🧻 🧻 🧻 .
   Mariusică: Grazie seniore!

 3. September 12, 2023

  Dacă te știi cu covid și plăceri anale, nu vrea nimeni să ți le strice. Stai acasă și te fă bine! Satisface-ți-le până nu mai e nimic nesatisfăcut! E ocazia unică! Te-ai născut să vorbeșți doar de “că care”, și eu și alții te înțelegem că vrei oliță, wc, nisip, și în consecință stai acasă și te joacă și cu fundul și cu puța în nisip până ajungi “că care a” însăși! Fără îndoială atunci, asta ți-era calea de eliberat.

  N-ai tu problemă că ți-e vorbirea incorectă, sau de posibile abateri sexuale exprimate în public, dar n-am vrea să-ți ratezi ședințele cu propria persoană. Unii s-au născut mai puțîn obsedați ca tine. Fă bine și caută-ți pe cei ca tine și petrece timp cu ei in clubul vostru! E timp prețios pe care-l pierzi și “că carea” nestimulată îndeajuns. Caută-ți-le pe gustul tău și fii fericit în ele!

  Drum bun, cale bătută Pralaye! Pe unde ai fost ne-ai spurcat, ne-ai vorbit de rău. Acum vii să continui blasfemierea ca apoi să te ceri că aveai altă față de fapt? Du-te de la început!
  Ți-ai creat karma. Nu te suportă nimeni. Lumea e mai fericită fără loviturile tale ca animalul. Studiezi pe fiecare si lovesti pe unde crezi ca il doare? Esti complet nebun!
  Ia-ți și tratamentele rele cu tine! Botează-ți-le în ocupația ta revelată!

 4. September 12, 2023

  Am și pentru tine o întrebucere, o să încerc să ți-o pun pe înțelesul tău:
  Înainte să-ți activeze maestrul tău chakra respectivă și să te elibereze de la bază și până-n creștet din lanțurile Eu-lui tău limitat, când încă erai tu fata mamii, știai tu că de fapt ești o zână cosmică plină de binecuvântări și generozitate, precum și o luptătoare de temut, în slujba Binelui evident, o Shakti nemuritoare de fapt, nicidecum o simplă ființă umană…
  Sau te-a informat maestrul că care-i noua ta identitate și că care-i de fapt scopul tău?

  • September 13, 2023

   Intr-un fel m-a informat. Mi-a spus sa ma uit in spatiul dintre doua ganduri.
   De aici restul este istorie. N-a fost nici-un sine, n-a fost nici-o eliberare.

 5. September 13, 2023

  BOR si Instagram.
  Unde altadata nu te lasau sa faci fotografie la biserica pentru ca nu aparea pentru ca Sf. Duh nu te lasa, acum iti baga sub nas pacatele lor.
  Asa era. Fotografiai lumina. Acum insa sunt alte vremuri.

 6. September 13, 2023

  Deci după aia te-a pus pe gânduri, cum s-ar zice, mda.

  BOR cu ale lor, eu personal când doresc să evoluez spiritual prefer să-l ascult pe Cristian Homobuci mai mult decât pe orice alt măscărici de import. Dacă stai să te gândești Dalai Lama nu ar avea problemele pe care le are acum dacă nu lăsau nici ei aparate de filmat să le deranjeze spiritele…

  • September 14, 2023

   Poti sa comunici colegului tau anonim de nazdravanii ca i-am luat diploma de apreciere si ca e la mine?
   Cand va avea nevoie si isi da adresa de email si numele, i-o inmanez completata pentru decisiva remarca referitor la spiralele yin ale mosului.
   Cum Malcolm, o cunostinta comuna, mi-a dat diploma, asa si el poate primi un fir de recunoastere pentru atentia si dedicatia cu care a servit cursantii fosti sau actuali.
   Da destinatarul ca sa o primeasca!
   Te pot adauga si pe tine. Vrei sa te semnezi Ecce Kurrupt sau alt nume?
   Poti fi sustinator lgbtq si pun 🏳️‍🌈 doar.
   Sau pun 🏳️‍🌈 🏳️‍🌈 . Cum preferi?

 7. September 14, 2023

  Eu susțin toți călugării indiferent că care ar fi sau nu religia lor, cel mai aprig pe cei care nu se retrag pe undeva să se nevoiască între ei dar în schimb se screm să ne aducă nouă tututor bunăstarea, prosperitatea și fericirea de care se bucură ei zilnic.
  Curcubeul tricolor cu gaură în mijloc și “Ecce Kurrupt” pentru diplomă te rog.
  Eccemc2 at outlook. com
  Stau crăcănat cu sfinkterul dintre cele două gânduri pregătit să primească, să nu mă dezamăgești.

 8. September 15, 2023

  Mersi de diplomă. Arată orificial, ce să zic de Andrei, cine ar fi crezut că cacatifelația de pe Maidan din 2014 se va împuții chiar așa rău… Asta ecce, ce să-i faci

  • September 15, 2023

   Mirosi a ars.
   Hidrateaza-te! Constant chiar! Mananca unt pentru mintea ta sa fie unsa! Si odihneste-te sa nu iei iar foc!

 9. September 15, 2023

  Rita Hrais e new age si are o senzualitate exprimata la limita decentei. Zice ca si ea asteapta invataturile lui Rinpoche.
  Eu cred ca vrea sa-si vanda creatiile. Pretul cerut este incredibil. Eu n-as tine chestii de-ale ei in casa nici platita.
  Tarei i-a sucit spatele si i-a lasat sanii dezgoliti.
  Nu merci, nu servesc! Voi pretinde ca nu vad acest furt de idei al lui Khentrul R.

 10. September 16, 2023

  Da, la noi cacatifeliația a mers ca unsă, majoritatea neam bukurat ca Bukurel când s-a întors de la execuția cuplului nostru tradițional
  Ars?! Eu eram umed la arianus de bukurie, umblam prin piață învelit în curcubeul nostru tricolor, cu gaură la mijloc evident, și mă întrebam de ce oare mi-i frig la buci

  • September 16, 2023

   “Eu eram umed la arianus de bukurie, umblam prin piață învelit în curcubeul nostru tricolor, cu gaură la mijloc evident, și mă întrebam de ce oare mi-i frig la buci”
   Stiu cum e! Pentru ca am fost acolo, la Universitate in 23 dimineata, pe la 10 -11 si m-am intors acasa pentru ca se tragea inca inspre nord … Calea Victoriei. Nu ne-au dat arme. Si apoi am vazut gaurile in pereti. Nu mi-a trebuit mai mult. Pe scari la metrou si direct acasa am zburat sa vad revolutia la tv.

   Vrei sa vorbim despre budism sau despre revolutie? Chiar daca eu spun adevarul cu privire la ’89, containerul mai larg este budismul adica ce sa mai argumentez… am mers cu cele 2 religii in paralel toata viata. Prima mea carte de citit si facut prezentare in engleza a fost Siddhartha.

   Acum meditand la ce scriu, vad similaritatile intre ceausescu si Putler. Stema scoasa din steag era ce enerva probabil noaptea pe multi cand canta tembelizorul Hora Unirii. Era epoca de aur care nu se mai vedea in cata mizerie eram.
   Ceausescu avea Securitatea pe noi cum are Putler acum pe rusi iar pentru mine a devenit foarte evident cat de nedorita sunt cand am dat nas in nas cu gloantele.
   Pentru mine era fiara (cu gloante de metal) care ma ura si scuipa moartea.
   M-am speriat si m-am carat acasa lasa. Acasa cand i-am povestit “maestrului”, a ras de mine ca am iesit sa apar scoala. Asta avea sala de curs langa gara, n-avea nici-o treaba el cu Bucurestiul. Isi punea fundul in tren si asta la vista!
   Dar la Politehnica era alta chestia. Deja o inflorisera ca aveau pusti, ca povesti …
   Care mai de care mintea mai tare pana la zvonul cu apa otravita. Eram in Balta Alba, era seara cu un grup acasa la tipa care m-a adus la curs mai tarziu. A scos din frigider sticla de lapte si sub imperiul groazei care era pe toti a inceput gal-gal-gal sa dea cu lapte pe gat. A fost doar o sperietura. Era decembrie, ne plimbam pe strazi noaptea… otraviti si liberi.
   Mai tarziu a gasit-o Bivolaru ca daca au speriat-o cu zvonurile… ca i-a insuflat “viata, cunoastere” si chiar s-a dus la curs cu mantra transcendentala” … .
   Noi, restul, eram prostii ca nu stiam ce important era el pentru ea.
   Si mi-a incredintat-o maica-sa in grija ca avea si o foaie alb-negru printata cu adoratul Bivolaru si kentanele le tinea ascunse in sifonier. Eu eram cu Siddhartha dar inca nu stiam, abia azi am aflat ca deja ii tradasem cauza celui pe care aveam sa-l intalnesc ulterior la Pipera vorbind de pe foi ore in sir despre Dumnezeu ca apucatul cu doi indivizi stand de caini in stanga-dreapta lui.
   Atat a fost, pentru ca restul imi dau seama ca s-a batut cu mine ca sa ramana cu Bivolaru si in voia ei. S-a batut si cu familia iar apoi si cu mine. Raca cu sora-sa a proiectat-o asupra mea, cea mai buna prietena a ei.

   Astept sa iasa de la curs, ce sa fac? De unde alte prietene?
   Recunosc ca nu am calitati materne. Toate adecvatele sunt unde trebuie in viata.
   Eu am luat-o mereu pe cai gresite.

   Ma duc sa dorm. Pana nu se trezesc rusii ca nu-l mai vor pe Putler, nu se poate face nimic.
   Mama Rusia poate sa ajunga foarte rau inainte de a intra in randul tarilor africane sau chiar mai rau ca si la acestea patrunde civilizatia. Cica vodoo ar fi pozitiva – unsolved mysteries episod x/ seria y, relatare a unei preotese vodoo. Era un gest ca se sufla cu fum in capul subiectilor. Zice ca psihologic i-ar fi ajutat.
   Poate sa fie! Mai mor cine stie cati pana atunci.

 11. September 16, 2023

  Si avem sursa:
  “Contrar credinței populare, nu este nimic sinistru în Voodoo. Este un amestec de romano-catolicism și tradiție africană, practicată în principal în Haiti și Louisiana. Blestemele, vrajile, păpușile efigie și poțiunile sunt mai des o parte din Obia, o formă subterană de vrăjitorie care nu este legată de voodoo.

  Poliția din St. Croix a ajuns să creadă că cele cinci otrăviri cu cianură erau opera unui escroc. El practică Obia, dar pretinde că folosește Voodoo.”

  “Hex” in engleza: a vraji, a pune o vraja pe cineva. Hex suna aproape ca hics care este plural de hic. Adica ti-o face de mai multe ori, da cu un cuvant de mai multe ori in tine.

  Adica poti spune ca Bivolaru e putin cam cucu sa faca pe vrajitorul pe pielea altora. Sa dea cum prima mantra, cu a doua mantra… A murit deja Ambarusa.
  La curs poate nu au definitia clara a ce inseamna mort. Mortul de la groapa nu se intoarce. Nu prea le au cu completitudinea.
  Nu stiu sa analizeze, nu stiu sa puna cap la cap un rationament si nu au cunoastere. De unde evolutie la misa daca nu au cu ce, nu au unelte?

  Fata asta de la curs zice ca m-a fotografiat ea bine si stie totul despre mine si ma spune oricand lui guru.
  Da, dar eu cunosc mai bine teritoriul la mine acasa decat ea. Si nu mi-am pierdut timpul facand sarmale pentru colegii de curs venind calare pe mine sa-mi manance sarmalele, chipurile imi sunt prieteni si crestini cu totii.
  Eu mananc rosii cu branza 🤣 pentru ca nu sunt atat de rafinata ca ea.
  Sunt taranca ba! Sunt taranca pentru ca Pralaya mi-a adus aminte ca sunt fata lui maica-mea care maica-mea a fost cam comunista pentru ca asa a apucat vremuri si ca orice comunist e anti-talent in bucatarie.
  Misanii insa stiu sa faca cozonaci si ne invata ei pe noi. Punem aiauasca in ei. 🤣🤣🤣🤣

  Ma pregatesc sa primesc o palma precum Chris Rock. Keep my wife’s name (mis@™) out your f*** mouth!

 12. September 17, 2023

  Variate religii și învățături, zbuciumul democrăcănaților din lumea liberă să ielibereze pe toată lumea, mișcarea de franjurare a sfinkterului la infinit, eu zic să faci împrăștiat cât și cum vrei tu în continuare, eu deocamdată sunt lămurit

  • September 18, 2023

   Misiunea ta, daca e sa o accepti, e s-o antrenezi pe Simona Halep sa revina in competitie, dar ca jucatoare integra, nepartinitoare, sportiva cum era odata Ivan Patzaichin cand castiga si castiga si a fost un model viu de modestie si fairness, de competitivitate sportiva pentru toti.

   Daca nu accepti, e ca si terminata floricica de Romania. S-a luat la harta cu jucatoarele, cu ITIA, cu toti.

   Daca e, intai o inveti cum sa intre pe teren, ce atitudine sa aiba fata de altii, ce inseamna onestitatea, ce inseamna sa reprezinte o tara, ce inseamna sa se trezeasca dimineata si sa aibe doua maini – doua picioare cu care sa performeze intr-o lume reala in care toti asteapta de la ea valoarea.

   Daca poti aceasta, vei avea o stea stralucind in tenis.

 13. September 18, 2023

  Am acceptat deja o altă misiune, să îl ajut pe Zelensky după ce ajunge în închisoare să-și scrie manifestul autobiografic intitulat “Zbuciumul Kurcubeului”. Acesta va fi primul lui volum dar al treilea în seria începută de Fuhrer “Zbuciumul Arianusului” vol 1 și 2, amândouă insuficient de inclusive evident. Colecția va fi astfel o trilogie completă. După aia mai vedem noi…

  • September 18, 2023

   Chiar ai simtul umorului.

   Si totusi nu e ce pierde decat viata. Eu de exemplu nu m-as intoarce in USSR. Cred ca nimeni din fostele tari est-europene nu isi doreste sa fie plimbat prin inchisori, tarat prin gulaguri sa munceasca pentru un rusofil capos de prost si incuiat.
   Tataciosii sunt rascracanati in Rossia. Numai cand isi desfac picioarele si dau din pelvis “sa se urce pe altii” si mi-e jena cat de animale sunt. Iar nevestele lor precum perdelele – stau agatate inexistente de tavan.

 14. September 18, 2023

  Mai multe din productiile antisistem 88 aici:
  https://www.tiktok.com/@antisistem88/
  Pe cand Khentrul doarme, soarecii joaca pe masa.

 15. September 18, 2023

  Așa o fi, specimenele Homo Superior ecce altfel, nu ca animalele inferioare… Viața merge înainte totuși, cine ar vrea să se întoarcă în SUA pe vremea sclavagismului, colorații sigur nu.
  Noi am fost învinși totuși, alături de Fuhrer inițial, și am fost taxați bine ca niște întârziați mintal cu tot cu titlul nostru de învingători. Și acum iar suntem printre repetenții din linia întâi în frunte cu mareșalul Johanescu, eu cred că cineva undeva râde de români cu kuru…

  • September 19, 2023

   Imi pare rau ca m-am purtat urat cu tine odata… Te rog sa ma ierti ca m-am purtat ca un canibal nesimtita.

  • September 19, 2023

   Si ca te-am contrazis cand sigur ca tu aveai dreptate si nu eu.
   Am vorbit urat si mi-am dat in petec. Am continuat si am persistat creand doar probleme pe unde ma duceam.
   Asa si acum!
   N-am vrut sa te copiez si sa fiu clona ta mai proasta, desi sunt.
   Imi cer scuze.

 16. September 19, 2023

  Ce să zic, aproape decent din partea ta, dacă chiar îți ceri scuze sincer

  • September 20, 2023

   Au fost atatia care s-au dus incat nu-mi permit sa fac glume proaste.
   Daca vrei, poti sa fii in grupul meu suport. Azi intru in operatie daca aproba cel de sus. Sper adica imi doresc ca in 7 -8 ore, 7 ore sau mai putin sa fiu indarat cu bine acasa.
   Se mediteaza cu Buddha Medecine. Sau Tara Verde, ce zeitate vrei tu.
   Cateva zile nu voi posta. Trebuie sa ma pregatesc. Multumesc!

   • September 20, 2023

    succes ! Pray for you

 17. September 20, 2023

  Multumesc!
  Nu mi-au facut nimic decat diagnosticare. Si maine iar. Operatia se poate sa nu fie necesara pt. ca surpriza in plic: am test covid pozitiv. Daca nu e urgenta, plus ca se mai consulta intre ei si sa mai aiba Inca o a doua opinie, se poate amana cateva sapt.

 18. September 22, 2023

  Specialistul ne recomanda adica doar mie imi recomanda:

  “Sa comande 4 teste gratuite pentru sarcina ca gravide, inclusib barbati? Masca e pentru a nu curge mucii si transpiratia peste pacient si pentru protectia medicilor in salile de operatie, nu sunt eficiente pentru a proteja de virusi! Testele nu depisteaza virusi, sunt valabile doar pentru testari sarcina si o ceva, nu mai stiu cum se numeste! Vaxanurile nu sunt pentru combatere virusi cum mint toti lingaii din politica si lingaii piliticienilor, corpul uman are tot ce ii trebuie pentru combaterea virusilor, doar trebuie putin ajutat cu un ceai sau o pastila, o baie calda seara si de 3 ori pe zi gargara cu apa de gura, nu cum mint habarnistii doftor care manipuleaza minciunile de parca au absolvit 6 ani de studii universitare plus cursurile permanente de specializare cu paznicul cladirii.”

  Putea sa se produca aici si obtinea raspunsuri.

  “Majoritatea testelor rapide, pe de altă parte, vizează proteinele nucleocapsidă sau proteina N ale coronavirusului. Proteinele N nu se schimbă la fel de mult ca proteinele spike.
  Dacă proteinele N se schimbă, cercetătorii sunt pregătiți.

  Testele rapide au fost mai puțin utile la persoanele care nu au avut simptome. Un singur test a prins cazuri pozitive, dar asimptomatice, doar aproximativ 9% din timp. Un al doilea test, două zile mai târziu, a prins persoane care au fost pozitive, dar nu au avut simptome aproximativ 62% din timp. Un al treilea test, încă două zile mai târziu, a prins mai mult de 75% din cazurile pozitive fără simptome.”

  De aceea se fac 4 teste pentru ca deja avem o imunitate!

  Specialistul are quirks ale lui si vorbeste doar cu specialistii din carti, iar cu altii oarecari, “nuci obisnuite”, refuza sa discute.
  Noi, astialalti, suntem demni de dispret pentru ca nu il glorificam cat de priceput e cu baia la picioare.

  Specialistule, noi nu suntem liliecii tai sa nu stim sa ne spalam pe picioare. Si daca nu si daca nu, vine Cristos si ne spala. La tine nu vine pentru ca tu nu crezi. Te lasa sa ne citesti scripturile medicale la cap si sa nu te intrerupem. Cand ai terminat de adus epoca de aur sa zici!

 19. September 22, 2023

  Ofticosul roade osul.
  Ion Iliescu cf. https://www.capital.ro/informatia-noptii-despre-ion-iliescu-a-cerut-ajutorul-rusiei-s-a-aflat-tot-adevarul.html
  “Erau oameni care lucraseră cu mine în anii studenției, apoi în mișcarea de tineret, apoi în alte puncte ale administrației tarii în care am lucrat, în diferite județe în care am lucrat. Eram cunoscut în țară, iar acesta este primul aspect. Un alt aspect era că aveam unele conexiuni cu anumiți oameni, chiar cu doi generali.
  23 decembrie 1989, Ion Iliescu și Silviu Brucan au rugat Rusia, prin intermediul ambasadei, să trimită un ajutor militar. pentru ca singuri nu se pot descurca.”

  Am intuit bine ca in hei-rup-ismul politic nu e pic de profesionalism. Tot ce au apucat a fost sa fie de fata in 23 august, atat! In rest nimic nu e de ei.

  Sa mai treci pe aici Pralaye! Faci bine la comunisti. Le dezinfectezi aerele de ratati fara directie dar ajunsi. Dau toti cu Ahura Mazda in parleaz.

  Prohodul comunistilor de MJ:
  “you are not alone, i am here with you, though you’re far away, i am here to stay,…”
  Cand aud de MJ ii apuca pandaliile.
  Fata in fata cu libertatea de exprimare nu stiu cum sa fie liberi.

 20. September 22, 2023

  Simion a bagat-o pe Sosoaca in Parlament. Bun!
  https://www.youtube.com/watch?v=OhL6h49Jr8Y
  Ceva AURiu vor sa convinga ca ei sunt cei care rezolva. Rezolva pe dracu sa-i pieptene! Mai borati ca psd-ul sunt.
  D.S.: “profesor de violatori… nu ti-e rusine sa nu-ti asumi … ”
  Simion seamana cu bivolaru oleacuta, adica tuciuriu.
  Deflecteaza ca nu sunt membri aur, adicatalea n-au facut-o.

  Maioneza l-a invartit Diana. Si bine imi pare! Bravo Diana! Sustin Sosocara.

  Ce potaie cordista! Si-a ras capul pe-o parte sa para ca e curatel si tinerel – “ca la armata”.
  Sta inca in pozitie de futaci. 😂 Pe asta daca nu-l dilesti in crestet, merge inainte tot asa – cu ea stramba.
  Tipa materialul genetic din el.

  Asa erau si trumpienii – se uircau pe ziduri precum molustele.

 21. September 22, 2023

  Avem nume pentru g-aur-isti de la mehicanos: boracha adica beti manga. Sau M 13 ca la Bukele de ii tine cu capul in jos – ai … de satanisti depravati tatuati!
  Pe multi nu ii duce capul sa inteleaga ca pe celalalt il poate durea. Si asa si Simion asta: nu intelege cat timp nu e pe propriul corp. Toti care se lauda ca ei rezolva sunt mafioti. Pentru ca nu rezolva nimic, sunt agravanti chiar pentru ca stupizi strica si ceea ce era bun. Nu ii duce mintea de mai mult. Baletisti fara ciupici! Au cazut de la gradinita facuta acasa direct in partide sau pe posturi.

 22. September 22, 2023

  Mai in gluma mai in serios, sunt 2 tipuri de tati.
  1. Sunt unii care isi trimit fata la produs precum Dragnea pe Alexandra, sau acest Simion care isi trimite intreaga familie la produs.
  2. Si mai sunt de acei tati care atunci cand mama nu mai poate, preia el sarcinile cresterii copiilor.
  Nu ca s-ar bucura cine stie ce, dar intelegerea e mai degraba cu acesta decat cu cea care i-a ouat ca sa-si vada de ale ei plictisita. Pentru ca n-are rabdare, copchii cresc prost si se numesc prost-crescuti, cam asa ca mine!

  Acum fiecare sta cu cine a apucat.
  Daca a apucat cu maica-sa, fata veteran de razboi, atunci iese ca are pretentii mari si cere solid, se fastaceste din cauza ei, etc.
  Daca e cu de-alde Simion, jefuie in timpul noptii si incearca si pe timpul zilei.
  Daca sunt ca Da-ragnea, astia o scalda ca zic ei ca le au cu gatitul, cu organizarea, te imbarliga fara capat. Dupa ce scot rapid o scurta carte de bucate, iau o pauza lunga cat o sentinta.

  3. Apoi sunt vesnicii Ion Creanga si Mihai Eminescu care desi morti de mult, sunt babysitterele fara plata ale neamului.
  Cam asa creste romanul, ciudatel bine.

  Khentrul R. s-a nimerit la noi de Pasti-Craciun- Buna vestire? Fie binevenit! Si el tot crestin e pana la urma. Nu stie inca, dar o sa afle cat de curand.

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer