În live-ul de mai jos am prezentat onest, deschis, fără patimă, cauza principală a lipsei realizărilor spirituale (și nu numai) ale cursanților Școlii de Yoga MISA. În video, am uitat să mai adaug un semn: inflexibilitatea, intoleranța și sentimentul de superioritate ce face imposibilă orice formă de dialog onest în cadrul Mișcării de Integrare Spirituală în Absolut

CategorySpiritualitate
 1. March 2, 2021

  “inflexibilitatea, intoleranța și sentimentul de superioritate”
  Nota bene: Pe toate le am!
  De ce l-ai lasat pe Bivolaru sa fuga si totodata sa scape de autoritati daca era nevinovat?
  De ce ma toci pe mine marunt pentru ceea ce tu ai facut?
  Nu era mai simplu sa recunosti ca ai gresit incurajandu-l sa nu respecte legea, fie ea si de Romania si sa fuga?
  “ce face imposibilă orice formă de dialog onest în cadrul”
  Ca sa le spui ce?

 2. March 14, 2021

  He he, Inflexibli? Intoleranți? Aparent superiori? Pai da, sunt o sectă, un cult. Ce te aștepți?

 3. December 6, 2021

  Oarecum offtopic: cum se aplica legea GDPR pe bloguri?
  Am sa exemplific cu MISA. De vreo luna au luat cu asalt blogul exmisa diverse vipuri din conducerea MISA.
  Ca s-a cerut scoaterea referirilor la MISA pentru ca este marca inregistrata e clar o tampenie.
  Dar au fost si cereri de stergere a numelor unor personalitati marcante din MISA.
  Au sau nu dreptate cei de la MISA? Si de ce?

  • December 7, 2021

   Cei care solicită să le fie șterse numele din articole nu au nici o bază legală pentru aceste solicitări. GDPR-ul protejează datele cu caracter personal (detalii privind domiciliul, CNP-ul, data nașterii), nu chestiuni ce țin de numele persoanei. De fapt acele persoane reclamă a atingere adusă dreptului la imagine, nu cu privire la dreptul la caracterul personal al unor date de identitate.

  • December 7, 2021

   Migratia idiotilor spre altceva? Da, am auzit de ei!
   Sunt ca si-au lasat slujbe, case, castiguri si averi ca sa caute ceva care n-au gasit.
   Cu copyright, da!
   Hahaha, si eu am fost pe la curs. Si mai mult adevar decat puteam duce am luat cu mine.

   Eu zic ca e ceasca de cafea si gurul ma contrazice: e adresa de a merge in iad.
   So? N-am cerut nimanui sa vina dupa mine.
   https://www.youtube.com/watch?v=b9YyPIiT2pM

   Ar trebui sa-ti dai singur kick-start.
   “I am the night, I am your fate, so follow me, just follow me”
   🤣
   Cum baba e surda, “I am the knight, I your fei. so falou mi, jas falou mi.” – lah la la!
   Hopa sus, nu te impiedica!

 4. December 8, 2021

  Cand va rataciti, veniti aici: Biserica Betania!
  Au grija mai multa de voi decat la ortodcsi care nu au asa nazuinta. Mainstream lalaie acolo, tu stai degeaba si asculti si asta e! Nu-ti da un sentiment de acasa, ca ai face si tu ceva. Te binecuvanteaza sau nu cu agheasma, te blastama sau nu, e ca nu ai drive si nici aderenta sa vrei sa fii crestin – nu te cheama. Nu ai chemare la ortodocsi. Iti mai da si cu o eticheta in frunte, ala esti pe viata: pacatos si n-ai scapare! Si nici nu-ti spune sa te pocaiesti. Nu-ti spune nimeni ca mai e si iertare, e doar asa … bolborosita.
  Eu cred ca multe texte la ortodocsi se citesc si fara sa se inteleaga care i-ar fi sensul. Popa iti zice tie ca esti pacatos, tu zici, da, esti tu prost. Si uite asa, iese ciondaneala! Cu popii nu o sa fie niciodata o existenta ca intr-o familie. Ei sunt popi si nu te ridici la rangul lor pentru ca esti fie prost, fie pacatos. Cu ortodocsii nu ai cum sa ai unitate. Pentru ca ei s-ar putea, nici macar sa nu inteleaga ce inseamna religia crestina. Lol!

 5. December 8, 2021

  Abuzurile scolii de yoga MISA trebuie facute publice cu indicarea numelui celor care le-au comis pentru ca acestia sa se ingrijoreze legat de ceea ce au facut. Este punctul de vedere al lui Dalai Lama si nu al meu personal. Eu doar traduc pentru dansul.

  “Povestile” celor care au fost/sunt victime trebuie sa fie cunoscute de catre public pentru ca fiecare sa-si formeze propria opinie despre ceea ce este.

  Bivolaru si MISA nu pot controla imaginea scolii. Ei doar se arata cum se arata si povestea cu dreptul la replica nu mai tine de nimic. Bivolaru a fost saltat de politisti. Daca a fost saltat, nu mai este bazat. Si nici ceilalti lideri nu sunt bazati ca sa dea cu comenzi in public dupa bunul lor plac.

 6. December 8, 2021

  Si mai zice tot Dalai Lama ca trebuie sa se astepte sa fie umiliti in public. De aceea sa se pregateasca de pe acum ingrijorandu-se!

  Iisus n-a baut el vin din sangele sau. A dat altora sa bea vin puncte puncte printre care vine si randul lui Bivolaru. Atunci Bivolaru este alcoolist daca da de baut femeilor inainte de a face sex cu ele.
  Cum adica sa fie ele intoxicate si el sa nu fie? E si el pentru ca altfel nu le dadea. Daca nu stia ce este vinul, nu le dadea. Dar le-a dat si a fost relatare pe exmisa ca le dadea un lichior care aducea cu Florio de altadata.

  Deci daca e alcoolist, nu are ce cauta sa predea Mahamudra. Are mintea intoxicata.

 7. December 10, 2021

  Christmas gifts de la englezi: https://youtu.be/mFjsL61qi3g.
  Sigur IL si-a bagat coada in afacere la ce case si-a tras.

 8. December 10, 2021

  MISA nu mai are nici-o legatura cu religia daca e business/marca inregistrata.
  Mai clar de atat nu se poate! Este business iar cei care lucreaza la acest business se numesc nu karma yoghini, ci sclavi pentru ca nu au nici-un fel de drepturi. Bivolaru si liderii MISA sunt detinatori de sclavi atunci pentru ca sclavii genereaza profit din care liderii traiesc.

  Se incalca legislatia tarii prin privarea de libertate si luarea dreptului la viata. Faptul ca nu se poate iesi de la curs este pentru ca nimeni nu este dispus sa admita ca ar fi cursanti trasi in capcana de nici-o parte: nici din interior, nici din exterior.

  Nici din exterior nu se intervine deoarece nu sunt evidente semnele ca s-ar afla in pericol iminent sau sub vreo tensiune sau ca li s-ar fi provocat dureri sau inconveniente vreunui/vreunei cursant/a.
  Nici din interior nu se admite ca sunt folositi pentru ca ei nu-si pot recunoaste adictia, dependenta in care sunt tarati.

  Daca incerci sa-i separi, cei care sunt sclavii vor fi primii care vor riposta pentru ca isi vad munca lor risipita. De aceea e greu sa scapi de astfel de capuse umane precum VIP-urile misane. Nu e vorba de faima si celebritate aici, sunt adulate din plin, ci de drepturi de baza care nu sunt respectate. VIP-urile sunt capuse care capuseaza pe cine apuca pentru ca li s-au creat conditiile sa se hraneasca din altii.

  Iar “Miscarea Teofanica” este o blasfemie. Cum sa fie Nosferatu Iisus?

 9. December 11, 2021

  Narcis Tarcau ultima oara avea intr-un video perne in forma de talpi cu care statea in brate si explica budismul in Thailanda fara sa cunoasca o boaba de budism.
  Thailanda are o mixtura de hinduism si Theravada, dar nu se poate spune ca nu au emotie in ritualurile lor. Chiar daca urmeaza eliberarea proprie, ei o fac in modul specific zonei.
  Pe cand Tarcau mai si scapa cate una din picior in mod dizarmonios, semn ca lui putin ii pasa de statuile lui Buddha. Nervozitatea lui denota ca n-a meditat nimic. De unde sa aiba el tehnici de meditatie daca nu i s-au predat? Atunci dadea din picioare precum fotbalistul.

  Ceea ce era bizar in postarile de pe yogaesoteric erau acele “elemente de budism” intercalate in “textele tip sinteza” semnate de Bivolaru dar erau cu entitati intunecate si sigur nu de Vajrayana. Aceasta inseamna ca ei au preluat din budism fara sa-si dea seama ce si au transferat altora. Nu-i de mirare ca aceste entitati atunci pun stapanire pe ei pentru ca au acordul lor si ii determina la amagiri continui.

  Bivolaru merita sa ramana plin de bubele ce si-a cautat singur.
  Daca lui ii place sa se inchine celui cu coarne, sa se inchine! Aceasta inseamna libertatea religioasa.
  Ii plac pozele cu draci uitandu-se pe sub sprancene? Sa-si puna sa se uite la ele! Daca asa se spiritualizeaza el, ce are cine ce-i face?

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer