CategorySpiritualitate
 1. March 5, 2021

  Ok, am sa fac asta simpla si rapida.
  Daca omul e bolnav, e bun sa stea in pat, nu?
  Daca nu e bolnav, atunci nu e bun de pat sa stea in el.
  Hai ca ma doare capul incercand sa explic!
  Daca e bun, e bun. Daca nu e bun, e nebun de pat in cazul dat.
  Unii isi schimba o data pe luna cearseafurile ca sa nu le pomenesti de pat continuu, dar de spalat tot trebuie spalate rufele. Numai duminica nu e bine sa le speli. Eu am uscator de rufe si il mai scot sa nu le bag la dryer, mai si costa dryerul.
  Si cand te duci la biserica, poti vedea cum am vazut eu, analog pe care se pune un canvas pictat si afli de la preot ca se cheama analog dar tu stii de acasa ca aduce cu drying rack. Si iei pauza duminica si nu speli ca sa n-o superi pe Sfanta Maria, na!
  Apoi ce ai discutat tu cu Florin Calin nu stiu. “instructor yoga” – so, what? Spune-i ca te-ai ratacit de acasa si ca sa plateasca el! Sa stie si el ce e aia un ban muncit!

 2. March 5, 2021

  Este mult mai usor sa relationezi cu vecinii, fie ei si turci, decat cu romanii. Romanii sunt rai, discriminatori, urgisitori. Iata ce scrie un roman pe un site:

  ” f curios cum Veronica Micle a fost ingropata la o manastire stiidu-se ca a avut aventuri si cu CARAGIALE in timp ce era cu EMINESCU-exista un destin ca spune DOMNUL parintii mananca agurida si copiilor li se strepezesc dintii! ”

  S-a calugarit, cum altfel? Apoi donatiile facute manastirii, au permis ca ea sa fie ingropata acolo. Restul sunt barfe.
  Intrebarea care se pune insa este: de ce totusi o iubim pe Veronica?
  Bineinteles ca el n-o iubeste ca doar tot misanul sta teapan in … fund, cu sira spinarii dreapta!
  Este din cauza numelui ei deoarece ne aduce aminte de cealalta Veronica, cea cu naframa. Dar aceasta nu se preda la scoala.
  Leka noshci detsa!

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer