Ieri, asociațiile susținute de finanțãrile lui Soroș au scos din nou capul la drum, precum șarpele. Iar cum, conform proverbului românesc “șarpelui când i se face de bâtã, scoate capul la drum”, s-a dovedit cã activiștii neo-marxiști – care ieri susțineau “vrem spitale, nu Catedrale” și țipau împotriva tãierii gazelor de șist și exploatãrii pãdurilor au ieșit și ei în stradã, poate-poate or gãsi un stâlp, un perete, un extremist religios cu o icoanã în brațe, ceva de care sã se loveascã cu capul și apoi sã urle, cu fața plinã de sânge, în fața camerelor de luat vederi: priviți ce victime suntem, cum ne discrimineazã intoleranța și ura majoritãții creștin-ortodoxe a poporului român ! Sãriți voi, europenilor și apãrați-ne de Noua Dreaptã, Becali și golanii care ne bat pentru singura vinã cã suntem ALTFEL.

Din pãcate pentru ei, românii nu sunt proști și au învãțat sã joace jocul toleranței: parada tinerilor plãtiți cu burse Soroș, conduși de mânuțã de eminența cenușie Mircea Toma, cel care distribuie cașcavalul lui Soroș prin Active Watch, nu s-a lovit decât de indiferența și glumele trecãtorilor.

Nici un habotnic religios cu icoane, nici un extremist îmbrãcat militar nu s-a nãpustit peste ei, pentru a le da apã la moarã. Motiv pentru care au stat înghesiuți ca oițele ascultãtoare, pe trotuarul de la Piața Romanã, dupã care au pornit în marș spre un Guvern în care la ora aia nu era nimeni sã îi audã sau sã îi bage în seamã.

Principala supãrare a activiștilor neomarxiști care constituie nucleul dur al agenților Guvernului jidãnesc al Noii Ordini Mondiale, este cã România a rãmas în urmã la implementarea “reformelor” ce vizeazã acordarea de drepturi minoritãților sexuale, fapt ce întârzie disoluția societãții, în special a celulei de bazã a acesteia: familia tradiționalã formatã din uniunea dintre un bãrbat și o femeie.

Problema lor este cã identitatea spiritualã, moralã și naționalã a indivizilor continuã sã se formeze în continuare în familie, dând naștere unor oameni cu personalitate și rãdãcini, imuni la “valorile” și “modelele” aberante susținute de arhitecții Guvernului Planetar.

Privind în perspectivã istoricã, familia tradiționalã se aflã sub atacul jidãnimii de peste 150 de ani: au început cu “dreptul” femeii la muncã, care a urmãrit în realitate doar scoaterea femeii din gospodãrie, din cãmin, din viața și educația copiilor, rolul ei fiind preluat de Stat, prin creșe, grãdinițã și școalã. Aruncarea femeii în competiție cu bãrbatul a dus la masculinizarea femeii. Așa-numita emancipare sexualã a femeii nu i-a adus decât însingurare și suferințã. În societatea modernã de consum occidentalã sunt milioane de femei singure, corporatiste-robotizate al cãror singur scop în viațã este acela de a se afirma la locul de muncã. Aceste femei nu sunt capabile sã relaționeze normal cu bãrbații, sã își construiascã o familie, o relație, rezultatul fiind numãrul mare de femei singure din zona educatã.

Acum, s-a trecut la atacul final: relativizarea conceptului de familie. Activiștii agendei modialiste nu vor cãsãtorii între persoane de același sex în România pentru cã zeci sau sute de mii de homosexuali români mor de nerãbdare sã se cãsãtoreascã. Nu ! Ei vor desființarea familiei tradiționale, cãci ei urãsc cu “urã sãnãtoasã, iudaicã” (expresia îi aparține lui Ellie Wiesel !) tot ceea ce stã în calea instaurãrii Guvernului Mondial Sionist. Familia tradiționalã este pusã sub lupã, criticatã și controlatã tot mai mult, mai ales când vine vorba de educarea copiilor. Sub pretextul apãrãrii drepturilor copiilor, pãrinții pau început sã piardã una câte una, prerogativele de pãrinți, educaționale.

Cãci trebuie sã ne fie clar un lucru: atâta vreme cât lumina existã, întunericul nu poate cuprinde lumea. La fel, atâta vreme cât oamenii vor trãi în familii normale, naturale, formate din bãrbați și femei, care dezvoltã apartenența și afecțiunea între indivizi, coeziunea socialã care ne conferã identitate ca națiuni, Guvernul Mondial nu poate fii instaurat. Sau nu fãrã a fi în pericol sã fie rãsturnat.

În aceste condiții, singura armã a normalitãții majoritãții rãmâne umorul. Pânã și diavolul se rușineazã atunci când este expus în ridicolul și micimea pretențiilor sale exagerate.

De aceea, trebuie sã tratãm cu umor, bunã dispoziție și muuultã relaxare scremerile celor 300 de tineri elevi și studenți plãtiți cu burse Soroș pentru a manifeste pentru chestii pe care nici mãcar ei nu le practicã: chestii gen homosexualitatea și lesbianismul. De unde știu cã nu au fost homosexuali și lesbiene la marșul LGBT ? Simplu: pentru cã am fost acolo sã caut lesbienele, pentru a le converti la normlitate și am plecat cu mâna goalã.

Azi la marsul lgtbMihai Tociu si Rapcea Mihai : Democracy is a LIE Posted by Legitima Aparare on 19 Noiembrie 2016

 Una peste alta, deși s-a clamat cã “Dumnezeu nu face politicã” se pare cã organizatorii mitingului își doresc sã facã politicã, și încã în stil mare. Cãci altfel nu se explicã “mesajele” de susținere pentru Johannis, și cele de “condamnare” ale lui Dacian Cioloș, purtate de manifestanți la miting. Sã înțelegem cã Primul Ministru al României nu este destul de gay friendly pentru gusturile Marilor Arhitecți Noii Ordini Mondiale ?

Miza mitingului a fost clarã: blocarea inițiativei celor 3 milioane de români de modificare a Constituției României prin referendumul în care românii vor fi consultați  dacã vor ca familia sã fie definitã în Constituție drept “uniunea dintre un bãrbat și o femeie”, ceea ce ar stopa asaltul asupra Codului Civil al celor ce îl susțin din umbrã pe Remus Cernea cu repetatele proiecte de modificare a definiției familiei în acest cod.

Aici se vede de altfel și ipocrizia discursului acestor marxiști ce vor sã își impunã dictatura asupra majoritãții: 300 de oameni au pretenția sã blocheze inițiativa a 3 milioane, în scopul de a împiedica un popor întreg sã aleagã cum vrea, la un referendum. Vi se pare normal ?!

]]>

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer