http://copiiidinglodeanu.blogspot.com Actiunea la care va invitam sa participati va avea loc in uichendul urmator (sambata, 17 decembrie), cand masinile cu ajutoare vor pleca intr-acolo. Vineri, pe 16 decembrie, va asteptam sa aduceti ajutoarele voastre in parcarea din fata hotelului Horoscop din Pta Unirii, Bucuresti, intre orele 17-19. Persoanele de contact pentru aceasta initiativa si organizare sunt Florentina (tel. 0722663254) si Erica (tel. 0724271768). Va asteptam sa veniti alaturi de noi.

Copiii din Glodeanu i-au scris lui Moº Crãciun. Sperã ca anul acesta Moºul sã opreascã în staþia Cârligu Mare, din Glodeanu. Ar fi primul an în care Moºul ar veni ºi la ei, cu adevãrat.
Copiii au dorinþe mai mari sau mai mici. κi doresc lucruri pe care le-au vãzut la televizor sau la colegii lor de clasã, ceva mai înstãriþi dar ºi daruri pe care poate Moº Crãciun nu s-ar fi gândit sã le aducã copiilor – deodorant sau ºampon. Acum Moºului îi va fi mai uºor, pentru cã ºtie ce viseazã micuþii.
Pãrintele din Glodeanu a adunat scrisorile de la copilaºi ºi a fãcut o listã cu toate dorinþele. Pentru ca dorinþele lor sã ajungã mai uºor dorinþele la Polul Nord publicãm aici lista.
Dacã doriþi sã fiþi anul acesta Moº Crãciun pentru unul dintre copiii din Glodeanu darurile se pot trimite pe adresa parohiei din Glodeanu:
Preot Tudor Marian, Sat Cârligu Mare, Comuna Glodeanu Siliºtea, Judeþul Buzãu, Cod 127260
Vã rugãm sã specificaþi pe pachet cãrui copil îi este destinat cadoul. Rugãmintea mare ar fi dacã puteþi sã trimiteþi darurile pânã pe 18 decembrie, pentru ca spiriduºii sã aibã timp sã le pregãteascã ºi sã le punã sub brad.
Pentru alte detalii puteþi sã-l sunaþi pe pãrintele Marian Tudor, telefon 0720.281.634  Dacã puteți vã rugãm sã-l anunțați pe pãrinte telefonic sau pe mail preotmariantudor@gmail.com pentru cine pregãtiți pachetul de Crãciun.
P.S. Avem ºi un ajutor de Moº în Moldova. Ramona Boghean este din Piatra-Neamþ. Dacã sunteþi din Moldova ºi doriþi sã le faceþi de Crãciun o bucurie micuþilor din Glodeanu puteþi sã-i scrieþi direct Ramonei pe mail: bogheanramona@yahoo.com
Vã mulþumim!
Lista dorinþelor pentru Moº Crãciun
 
]]>

CategoryCauze Naţionale
Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer