5 exercitii fizice pentru un plus in viata sexuala (Galerie foto)
Faptul ca viata sexuala poate fi imbunatatita prin exercitii fizice este deja destul de cunoscut, multe femei practicandu-le in special pe cele Kegel, celebre, care pot fi facute oricand si oriunde, chiar si la birou (vizeaza intarirea muschilor pelvieni). Pe baza recomandarilor unor specialisti,iVillage.com a scos insa in evidenta si alte exercitii fizice pentru femei, care pot aduce un plus in viata sexuala, a lor si a partenerilor lor. Cele cinci de mai jos ar trebui executate de doua-trei ori la rand, trei zile pe saptamana.1. Podul Uijayi  Executarea podului specific acestui exercitiu poate spori stimularea clitoridiana din timpul contactului sexual, marind sansele de a avea orgasm. Iar combinarea podului cu respiratia Uijayi, de yoga, amplifica beneficiile acestuia, facand organismul mai constient de ce se petrece cu el si relaxand mintea, stare care este subliniata adesea in sexul tantric, potrivit instructorului de yoga si Pilates Holly Shearman. Intinde-te pe podea, pe spate, tinand picioarele indoite si talpile pe podea. Incepi sa te concentrezi asupra inspirarii si expirarii pe nas. Continua sa respiri adanc, urmand ritmul tau firesc. Apoi, in timp ce expiri, ridica soldurile de la podea – aproape toata coloana vertebrala trebuie sa fie in aer, sprijinindu-te doar pe omoplati. Ramai in aceasta pozitie timp de un minut, in timp ce respiri adanc, si pe nas. Coboara apoi incet soldurile spre podea.
SE SEMNEAZA CU IARINA!!!! 5 exercitii fizice pentru un plus in viata sexuala (Galerie foto)
2. Zeita Daca ai soldurile tensionate, viata sexuala poate avea de suferit, dar atunci cand acestea sunt flexibile actul sexual este mult mai usor si mai satisfacator. Iar exercitiul de mai jos ajuta exact in acest sens. Intinde-te pe spate, pe podea, tinand picioarele indoite si apropiate. Bratele trebuie sa stea intinse pe langa corp, palmele orientate spre podea. Lasa-ti apoi genunchii sa cada in ambele parti, cat mai aproape de podea, in timp ce tii talpile fata in fata, lipite. Executa si un exercitiu Kegel (incordeaza muschii pelvieni) in timp ce iti apropii din nou genunchii. Ramai asa pentru o secunda si relaxeaza-te. Repeta apoi de opt ori acest exercitiu.
SE SEMNEAZA CU IARINA!!!! 5 exercitii fizice pentru un plus in viata sexuala (Galerie foto)
3. Scandura in genunchi Unele femei nu reusesc sa ramana suficient timp in aceasta pozitie, mai ales pe o saltea foarte flexibila, dar exercitiul de mai jos le ajuta nu doar sa aiba mai multa rezistenta si forta, ci si sa ajunga la o excitare deplina. Incepi prin a sta in genunchi si in palme (degetele rasfirate), pe podea. Inspira si intinde piciorul drept in spatele tau, in timp ce intinzi bratul stang in fata, pe langa ureche. Apoi, in timp ce expiri, trage genunchiul drept spre piept, curbandu-ti spatele si incordand muschii abdominali, si ramai asa pentru o secunda. Pe parcursul acestei miscari fa si un exercitiu Kegel. Repeta de 15 ori si apoi schimba – picior stang ridicat, cu brat drept. Repeta si asa de inca 15 ori.
SE SEMNEAZA CU IARINA!!!! 5 exercitii fizice pentru un plus in viata sexuala (Galerie foto)
4. Foarfeca Acest exercitiu iti intareste coapsele interioare, ceea ce poate face ca activitatea sexuala sa fie mult mai placuta pentru amandoi. Intinde-te pe spate, tinand bratele pe langa corp, si ridica picioarele pentru a forma un unghi de 90 de grade cu trunchiul. Departeaza picioarele cat de mult poti, in lateral, si apoi adu-le din nou impreuna, de data aceasta asezandu-l pe cel drept in fata celui stang. Repeta miscarile incheind insa cu cel stang peste cel drept. Continua cu inca 20 de repetari.
SE SEMNEAZA CU IARINA!!!! 5 exercitii fizice pentru un plus in viata sexuala (Galerie foto)
5. Pozitia “bebelușei” fericite (nici o legãturã cu Cronicuța…) Acesta amplifica flexibilitatea in doua locuri-cheie – mijlocul si soldurile, precum si in zona coloanei vertebrale. Intinde-te pe spate si adu genunchii spre piept, departandu-i cat mai mult. Indreapta talpile spre tavan si prinde-le cu mainile. Balanseaza-te incet, dintr-o parte in alta, in aceasta pozitie, de patru ori. Impinge apoi noada spre podea si trage de genunchi cat poti spre umeri. Respira adanc si relaxeaza-te ramanand in aceeasi pozitie timp de un minut. Revino apoi incet la cea initiala.
SE SEMNEAZA CU IARINA Produse promovate de figuri marcante (Galerie foto, video)
]]>

CategoryCauze Naţionale
Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer