Un cercetãtor italian în vârstã de 70 de ani a declarat cã, în opinia sa, homosexualitatea este o boalã provocatã de vaccinurile obligatorii pe care copiii le fac la vârste mici, relateazã Huffington Post. Gian Paolo Vanioli a explicat cã anumite substanþe din conþinutul vaccinurilor – printre care ºi mercur – au efecte negative asupra creierului, inhibând dezvoltarea personalã.

 “(…) homosexualitatea este o boalã, chiar dacã Organizaþia Mondialã a Sãnãtãþii a decis cã nu este”,  a spus cercetãtorul. “Cui îi pasã? Realitatea este asta. Fiecare vaccinare dã naºtere homosexualitãþii pentru cã împiedicã dezvoltarea personalitãþii. Este oarecum o formã de autism, dacã vreþi. Veþi vedea cât de mulþi homosexuali vor fi în generaþiile viitorare”, a adãugat acesta.
Pe de altã parte, Vanioli a precizat cã nu i-a condamnat niciodatã pe aceia care se simt atraºi de persoanele de acelaºi sex, ba chiar este de acord cu cãsãtoriile între homosexuali ºi posibilitatea acestora de a adopta copii. „Nu poþi blama homosexualii pentru boala lor, aºa cum nu poþi blama pe cine care suferã de cancer sau care are un atac de cord”, a afirmat cercetãtorul la final. Cu toate acestea, controverse vizavi de acest subiect au existat întotdeauna. Spre exemplu, în anul 1975, Asociaþia Americanã de Psihologie a scos homosexualitatea de pe lista bolilor mintale, arãtând cã „studiile nu au demonstrat vreo legãturã între aceastã orientare sexualã ºi psihopatologie”. sursa: gandul.info]]>

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer